Живот на кантар - тема 1

• 38 963
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Оф Мария е ужас

# 571
Здравейте.Присъединявам се към темата.Надявам се че приемате нови попълнения
Да си кажа,че страшно ме дразни Мария-къде ми е това,дайте ми онова

# 572
  • На Изток от Рая
Марчето се е записала в грешния формат. Тя си е за Хелс китчън, шеф Ангелов да ѝ набива канчето всеки ден😂

# 573
Вече съм убедена, че тази жена е вкарана нарочно за провокация. Ама прекаляват - малко им е на участниците ударната промяна на хранителен режим и двуразови тренировки и на всичкия зор някой като нея да им се заяжда в кухнята и да проваля отбора на сините.

# 574
Тази не млъква, ужасна е.

# 575
  • Сливен
Ама като готви и говори, как й треперят ръцете.. И "чуждото мнение и оценки, не я интересуват"... 😐😑😑

Лелеее.. Не мога да повярвам.. Тази жена, само тя е Права и не "прави" нищо лошо..

# 576
Не съм ви чела още от началото на днешния епизод, но Мария е джакпот на кастинга. Абсолютен дразнител, мрънкало, въплъщение на всезнайката, на която акъл не може да ѝ се даде. Възхищавам се на търпението на останалите.

# 577
И аз взех да мисля, че е някаква мисия нейното.

Иначе са ми много симпатични участниците и така искам да успеят. На тренировката взех да пъшкам от зор 🤣 така ми бяха мъчителни и непластични

# 578
В началото им симпатизира, но сега някои ми приличат на лъжци рецидивисти. Шикалкавят, искат все да се налапат.Не знаят за какво са там. Не им ли стана ясно че по техния начин няма да стане. Да, има хора, които лапат яко и не пълнят, но такъв им бил късмета.
Не могат да си вдигнат ръцете-на тия години. Реват,ами таова е. То дори да не тренират в живота нямат ли физ. услилие? На всеки се налага да тича.
1400 калории на ядене. Е, ако всяко ядене е такова, няма как да стане.

# 579
  • Сливен
И аз мисля, че нарочно са я вкарали... С една дума - ще си прави каквото си иска и никой нищо не може да й  каже... Ами за какво се е записала тогава??🤔😐

# 580
Вили от Плевен с какво се занимава? Много хубаво се изразява, умерена позиция има и изобщо много ми е симпатична.
Марто ми е много сладък. Такива трапчинки има 🥰❤.

# 581
И аз мисля, че нарочно са я вкарали... С една дума - ще си прави каквото си иска и никой нищо не може да й  каже... Ами за какво се е записала тогава??🤔😐
Много е гадно при всичкото старание което се опитват да спазват ,да има някой който се държи сякаш е нещо повече
Не знам до кога ще я търпят Мара кой ли ще и набие канчето

# 582
  • Пловдив
Вече съм убедена, че тази жена е вкарана нарочно за провокация. Ама прекаляват - малко им е на участниците ударната промяна на хранителен режим и двуразови тренировки и на всичкия зор някой като нея да им се заяжда в кухнята и да проваля отбора на сините.
И аз си го помислих. Не знам дали е възможно и как биха открили тези и ценни качества при "кастинга", ама...

# 583
  • София
На мен Ани от Стара Загора ми е страшно симпатична. Усетих, че си мечтая да успее. ❤️ Искам да я видя слаба, уверена и все така добричка. Сигурна съм, че ще изглежда шармантно и артистично.

И много други са ми симпатични. Тодор, Вили...
Само Мария засега е откровено неприятна и дразнеща. Има такива хора за съжаление. Все имат оправдание да не се съобразят с правилата. Не мисля, че е нагласено. Автентично нагла е.

# 584
Мара е пълен потрес.
Тая жена няма място в този формат.
Много, много, ама много ме дразни.
Къде ми е това, къде ми е онова, това се готови тъй, не тъй, ама аз не съм яла, ама ядох, щото...
Ей, Богу, прииска ми се да раздавам шамари.
Имам чувството, че се чувства най слаба там и някак мрази другите дето са по дебели и прави всичко напук. Интересно е, че опонира и на екипа на предаването.
Дали е поза, не знам, но са я избрали точно за дразнител и да покажат нагледно точно как не се правят някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт