Живот на кантар - тема 1

• 38 894
  • 773
  •   1
Отговори
# 765
Тодор говори , като Кедъра Joy

И сега Дидо  да се набоде  с оземпик и е прибрал 15 к  от раз Joy

# 766
Намерили са стимул за отпадащите. Те също могат да се борят за награда, ако продължат да отслабват. 15 х. за победителя.
Добра идея.

# 767
  • Сливен
Ей сега отварям във Фейсбук страницата и какво виждам:

# 768
Може ли да ми обясните този феномен "задържана вода". Задържана е къде, от какво и колко? Тялото ни нали е 75% вода.
Ако не пиеш много вода през деня, пак ли задържаш вода? Не работят добре бъбреците, затова ли се задържа?

Браво на участниците, много добри резултати за една седмица!

# 769
Ей сега отварям във Фейсбук страницата и какво виждам:

НЕ, защото гледат кой е с най-малък %, а не най-малко свалени кг. Поли е доста по-лека и 3,8 кг при нея като процент са повече от 4,1 при Деян.

# 770
  • Телиш/Плевен
И много искам да ви благодаря за добрия тон и позитивизма в темата ❤. Други теми за реалита ме отблъскват с коментари кой колко е грозен, глупав и какво ли не!
Изпревари ме. Hug

Благодаря ви за хубавите и полезни коментари, с удоволствие ги чета и се надявам така да продължим до финала на предаването. Не съм вярвала, че ще попадна на такова хубаво предаване, нито съм очаквала да има такъв интерес към него и да чета такива интересни дискусии тук. Наистина от сърце ви благодаря! Heart

Flowers Apple А сега с удоволствие ви каня в НОВАТА ТЕМА! Flowers Apple

# 771
Може ли да ми обясните този феномен "задържана вода". Задържана е къде, от какво и колко? Тялото ни нали е 75% вода.
Ако не пиеш много вода през деня, пак ли задържаш вода? Не работят добре бъбреците, затова ли се задържа?

Браво на участниците, много добри резултати за една седмица!

Всяка една мастна клетка съдържа вода както сама каза. Не само мазнини.
Дори и мастната клетка.
Затова и се сваля толкова бързо.
Не забравяй, че те имат един режим преди предаването и сега друг.
Особено хранителния.
Има и друго нещо. Уош ефект.
Като се гори, не винаги се стопяваме и изглеждаме веднага слаби. На мястото където са били мазнините, пространството се запълва с вода.
След време се изхвърля и то доста бързо. Особено в началото.
Преживяла съм го.
Сваляла съм по 4-5 см за нощ само от корема си.
2 пъти имах такова нещо. Да живеят дрехите втора употреба.
Помня, че около тези моменти много пишках. Като луда.
Лягах една, събуждах се слаба, особено горях там където имах най-много.
Ставам една сутрин, усещам се околко корема кльощава. Майка се опули буквално. Ама ти вчера си легна една, сега нямаш корем, той е на половина.
Grinning

https://fitbg.net/blog/fat-loss/whoosh-efekt#%D0%9A%D0%B0%D0%BA% … 1%82%D1%8A%D1%82-

# 772
Може би трябваше този епизод никой да не си тръгва. Ако Антонио се беше премерил може би червените щяха да си направят необходимите килограми.

А иначе за всеки който иска добра книга - Глюкозна революция и Глюкозна Богиня Рецепти. Особено глюкозната революция много ми помогна.

# 773
Момичета, има нова тема. Нека се преместим там.

Общи условия

Активация на акаунт