Живот на кантар - тема 1

• 38 900
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
  • Някъде там
Добре де, кво излезе сега, леля Мара плющя кат замяна и най накрая минус 3.700кг. Ай, сиктир!
Задържана вода е основно, според мен.

# 751
А сега без Антонио как ще сравняват свалените килограми на двата отбора?

Ами сравняват се процентите, така че няма значение колко хора са в отбора

# 752
Мария другата седмица няма да е с имунитет, и ако продължи да си пържи рибата отделно, от мускули ще качи 😀

# 753
Мисля,че синият отбор ще е свалил повече

# 754
Ranella, реални са тези резултати (при правилен хранителен режим, двигателният не оказва особено влияние). При голямо тегло първите седмици се сваля много. Особено първата, когато се освобождава и много вода.

Мария е свалила нормално за килограмите си. Не възрастта и мускулната маса е причината, а по-малкото ѝ тегло, спрямо останалите. Тези, които тръгват от най-високо свалят най-много. Вижда се ясно и от резултатите на Поли, която е спазвала всичко и има по-силна воля от Мария. Те тръгнаха от приблизително еднакви кг и са свалили еднакво.

На мястото на Антонио аз също щях да напусна. Част от упражненията са неподходящи, направо опасни, за хора с такива килограми и няма как да им се доверя след като вече са провокирали проблем.
Разочарована съм от треньорите. Дано някой с такова тегло не ги повтаря вкъщи.

Като човек минал и все още минаващ по този път съм запозната със съветите на физиотерапевти и лекари за физическата част. Този вид упражнения са подходящи за начинаещи, но не и за хора с наднормено тегло, камо ли затлъстяване.

# 755
  • На Изток от Рая
Жалко, че парите ще стимулират отпадналите участници, а не здравето им

# 756
Как толкова кг за една седмица?! Вярно, че имат да свалят много, но това са 7 дена....

С много кила е така в началото.
То е първо водица.

# 757
Много е тъпо, че Антонио си тръгна преди кантара, той ако не е спазвал много режима и не е тренирал, можеше да си тръгне сега и да не трябва да си тръгва още 1 човек, който иска да е там.

# 758
  • София
Признавам, изненадана съм от многото свалени килограми! За една седмица по 6,7,8,9 кг ми се вижда мноооого, нищо че са почнали от много! Жалко, че трябва да отпадне някой, въпреки напускането на Антонио.

# 759
  • ПАЗАРДЖИК
Синия отбор е с по- добрата тренировъчна програма щом всички са свалили повече кг! Браво на Ванко! И по- добре ги мотивира!

# 760
  • Пловдив
Кой треньор ви харесва повече?
Аз клоня към мъжа, по- динамично ги тренира. Жената много ги мъчи 😀.
Мъжът. По държане и говор повече ми харесва, не се загледах в тренировките, всъщност вчера само слушах, сега ще седна да гледам на -2 часа.

# 761
Йорданка, която е на елиминации, ли искаше деца?
Аз във всички случаи съм за нея тя да остане.
Освен това, всеки е на индивидуален режим. Може и диетоложката да е с неправилна преценка за хранителния режим на някои от участниците.

# 762
Май участниците не се усещат, че отслабването им се дължи най-вече на хранителния режим, а не на спорта.
Всички благодарят на треньорите си за загубените кг, а трябва да благодарят на диетоложката.
Мъжът е страхотен треньор и мотиватор.

# 763
  • Сливен
А някъде пише ли, колкото са високи? ММ за втора вечер ги гледа и тази вечер ме пита, но сякаш не видях и аз.

# 764
Казвам на Джастев за леля Мара, хамбургерите и свалените кила и той ми вика: Да, ама леля ти Мара дърпа трамвай! Joy
Аз: Ами, ето, нямам трамвай, затуй не отслабвам! Купи ми трамвай!
А той: Не ти трябва трамвай! И колата ни ще ти свърши работа. Сутрин правиш две обиколки на квартала дърпайки я и си готова! Изключвам от скорост, аз ще управлявам, ти ще дърпаш! Ей, там долу в гаража са и коланите, тъй, че и оборудване имаме! Joy
Свалих едно кило от смях с него. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт