Живот на кантар - тема 1

• 38 909
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Аз се надявам на факта,че уж вкусът може да го превъзпиташ и вече 3 месеца се мъча да пия  неподсладено кафе. Пия го ,но си е мъка,а дори не го пиех толкова сладко - от близо година си слагам по една капка течен подсладител

# 706
Ами аз съм отвикнала от захарта.
Естествено ми дойде. Имах кила за сваляне, трябваше да изчиствам храната.
Като започнах да свалям килата, като се осъзнах какво ям.
Иначе почнах да намалявам захарта в кафето постепенно. Разкарах бялата, минах на тръстикова или там кафява.
И на три, не на 4. Така седмица - две. После на 2. После 1, после с мед.
После ми стана и това много гадно сладко.
И установих че чисто е най-готино.
Сега го пия с течна сметанка, но заради гастрита.

# 707
Напълно безсмислени калории е захарта в кафето.

И аз смених с кафява захар, после с мляко, накрая чисто.

# 708
Аз пък не пия кафе,има няма два три пъти съм опитвала в живота си и не е моето нещо.
Нямах в предвид да споделят индивидуалните менюта,но все пак брошурите и някой от материалите/насоките биха били полезни,но явно няма да се набляга на това.

# 709
  • София
Аз пия по едно кафе дневно с едно пакетче кафява захар. Не мога дори да си представя да пия по 15 кафета дневно, аз ще се превърна във вампир буквално. Да не говорим млека, сметани, захар и сиропи какво правят с инсулина...

# 710
Не разбирам защо трябва да отпадат от реалитито. Нали за да се свалят здравословно килограми е нужно време, да не е с магическа пръчица. Можеше да бъдат докрая, но само 1 да спечели. Може би им идва скъпо да ги държат 3 месеца.

# 711
Без кафе не мога, сутрин това е първото нещо, което правя, после всичко останало. Свикнала съм да го пия без захар и ако има не мога да го близна, все едно не е кафе.
Да видим какво са ни приготвили тази вечер.  И аз смятам, че Славко е свалил 9 кг.

# 712
Въх,Мара не се е возила на трамвай.Е сега ще го дърпа.

# 713

Явявала се си на кастинга ли?

Не, само попълних онлайн формуляра за участие, но не са ме викали на кастинг. Всъщност не знам дали са викали много хора или просто са си избрали 16те и са ги проверили, че отговарят на попълненото онлайн и така.

Това с писмата сега ми идва излишен драматичен пълнеж. Вместо това да покажеха по-подробно някоя тренировка или готвене, ама уви.

# 714
Не е захарта в кафето това, което прави хората дебели, а системното преяждане и то не със салати.
100 гр. чиста бяла захар е 400 ккал. Това реално не са много ккал. в сравнение примерно с нещо мазно или ядки. Трудно е човек да я изпие с кафета, обаче с кока кола, фанта и прочие може даже и два пъти повече захар да поеме.

# 715
Гледам от вчера.
Таз кокошка вика на треньора "скъпи"
То бива простотия....

# 716
Ванко е класи над Анита.

# 717
Кой треньор ви харесва повече?
Аз клоня към мъжа, по- динамично ги тренира. Жената много ги мъчи 😀.
Направо се напрегнах с тях.
Още не им знам имената , мислех, че Попи пише за любовната двойка 🤣

# 718
Ванко е класи над Анита.
Страхотен е ! Надъхва ги ,държи ги из късо и не им дава да се отпускат,но същевременно е грижовен и има индивидуален подход към всеки! Стори ми се ,че на Ани дори й провери пулса след като беше на въжетата.

# 719
Жената треньор само издава рязки заповеди. Хич не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт