Живот на кантар - тема 1

• 38 917
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Обикновено трупането на въпросните запаси става при нередовно хранене или направо гладуване, което забавя метаболизма (да не се бърка с интервално постене или лечебно и контролирано гладуване). Неслучайно Деря им каза, че не бива да пропускат хранене. Точно с повече и по-често хранене свалих рязко кг през първа седмица от хранителен режим, защото преди това се хранех нередовно и с недостатъчно разнообразни макронутриенти.

# 691
Аз за седмица най-много съм сваляла 4 кг. Друг е въпросът колко трайно бяха свалени и дали успях да ги задържа.

Бавно и славно, както се казва, трябва да е свалянето. Но в предаването ще се гонят бързи и видими резултати. Всъщност, сега се сещам – ако догодина има втори сезон, ще е хубаво да ни покажат какво се случва с поне част от участниците от първи сезон.
 Дали са си запазили свалените килограми, свалили ли са още? Би било доста показателно за шоуто, но едва ли ще го направят.

# 692
  • На Изток от Рая
В американския формат на финала мисля, че канеха всички участници и ги претегляха, за да видят дали все пак има прогрес и при тях, въпреки отпадането от шоуто.
Иначе пак там, победителите са  сваляли от 30 до 50 % от теглото си. Като едната победителка беше свалила почти 60%. Имаше тогава доста критики към нея и треньорите, въпреки че тя си изглеждаше добре около 160 см и близо 50 кг. Но предполагам проблемът е бил заради малкото време, в което са свалени килограмите ѝ.
Честно казано трудно ми е да си представя, че Вили фотографката примерно ще излезе 50 кг мацка от шоуто.

# 693
Фотографката очевидно има проблем при положение,че има пръстен на корема и пие неща за 5-6 хиляди калории на ден,явно е "намерила цаката" на това ограничение.Честно не мога да си представя по 15 кафета на ден да пия,и да спя по 4 часа на нощ.Как очаква това да е здравословно?!

# 694
  • София
При нас поне засега диетата и тренировките са умерени, така че не вярвам някоя да излезе 50 кг. По 20 кг да свалят, но да продължат с режим и след предаването ще си е успех. Все пак едва ли ще снимат повече от два месеца.

# 695
Аз нещо все се присещам, че ми се яде нещо, като започнат отрупаните маси в предаването. Както е тръгнало, до края на сезона ще съм качила.

# 696
И на мен, както някой по-рано беше споменал, ми се струва, че една снимачна седмица не е седем дни, а по-малко. Така че е възможно за 3- 4 дни да са свалили 9 кг общо. Но може и за някой от мъжете да се отнася, както винаги монтажа е за заблуда.

# 697
Общо три месеца са снимките, а от участниците очакваха даже до 4 месеца да могат да са свободни откъм други ангажименти в кастинг формата като попълвах - предполагам заради тези снимки по домовете им и евентуално да имат някакъв по-дълъг срок между последната седмица и финала, както е в американския формат. В страницата на Вили фотографката също пишеше, че от 20.01 до месец май няма да поема ангажименти.

Иначе в Америка май правеха обратното - 10на дни на участниците ги изкарваха една седмица, затова и там сваляха повече, тук наистина ми се струва невъзможно някой да свали 50% от теглото си за 3 месеца, дори 4, ако ще на вода да го кара.

# 698
Участниците са там от 25 януари,до началото на май ще са снимките.
Свалилият най-малко % от теглото си си тръгва по регламент.
Според мен е възможно някой от мъжете да е свалил 9 кг за седмица,все пак някой стартираха от 180 кг.

# 699
  • Варна
Честно не мога да си представя по 15 кафета на ден да пия,и да спя по 4 часа на нощ.Как очаква това да е здравословно?!

Аз не знам как заспива изобщо и как няма аритмия и изобщо проблеми със сърцето с толкова кофеин ...Fearful

# 700
Аз пия лате със сироп сутрин, няколко пъти седмично. Толкова в сладко, че почвам да треперя в един момент, не чувствам глад до обяд. Доста е засищащо и наистина зверски сладко. Не мога да си представя да пия по 15 такива на ден. И после се чуди защо не отслабва...

# 701
Общо три месеца са снимките, а от участниците очакваха даже до 4 месеца да могат да са свободни откъм други ангажименти в кастинг формата като попълвах - предполагам заради тези снимки по домовете им и евентуално да имат някакъв по-дълъг срок между последната седмица и финала, както е в американския формат. В страницата на Вили фотографката също пишеше, че от 20.01 до месец май няма да поема ангажименти.

Иначе в Америка май правеха обратното - 10на дни на участниците ги изкарваха една седмица, затова и там сваляха повече, тук наистина ми се струва невъзможно някой да свали 50% от теглото си за 3 месеца, дори 4, ако ще на вода да го кара.
Явявала се си на кастинга ли?

# 702
Аз пия лате със сироп сутрин, няколко пъти седмично. Толкова в сладко, че почвам да треперя в един момент, не чувствам глад до обяд. Доста е засищащо и наистина зверски сладко. Не мога да си представя да пия по 15 такива на ден. И после се чуди защо не отслабва...

Тя каза, че пие по толкова кафета. Колко захар им слага е отделен въпрос.

# 703
Едно време го пиех кафето с 4 лъжици бяла захар.
Сега със захар не мога. Отврат ми е. Преди 2 години една машина за кафе ме излъга и ми сложи захар. Опитах да го изпия, ужас беше.
Без захар чисто или с малко мляко или сметана течна е много по-хубаво.

# 704
  • София
Групата на Анита издъхна направо, при Ванко по-ведри бяха.

Леля Мара как се надумка с двата бургера, че и десертче си хапна. Радвам се, че другите не я приемат. Как им подвикваше е кухнята, ужас. Хич не ми е приятна. Абсолютен провокатор. Тя е дошла да качи някой килограм жената, нали и завиждаха, че е най-слаба. 😂

Марто в някаква степен ми е симпатичен в неговото незнание за храните и изобщо. И съжаляваше, че е похапнал кепабче и е навредил на отбора за разлика от леля му Мара.

Връщам се да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт