Живот на кантар - тема 1

• 38 961
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
Тука май ще стане Ергена или Момата, ама XXXL. Супер ще е, пък и до края на формата се надяваме, че няма да са ХХХL.
Мара бая злобна ще дойде.
Снахите сигур плюят в пазва и се молят по дълго да я държат в дебелариума. Joy
Може даже и някой лев да са бутнали, белким малко си отдъхнат от нея. Joy
Ма, как са търпи тва чудо, бе?!? Scream

# 601
  • Наблизо
Добър вечер,

И аз гледам.Марто е хубаво момче.Ако успее да отслабне,ще е супер.Ани също ми е любимка,заедно с Теодор.

# 602
  • Сливен
Изтървах последните 20 минути, утре ще върна да гледам.Ама като ви чета - охоо, двойка ли се оформя 😍..

Та пак за Марчела - за 500 човека готвила, знаела какво имала в хладилниците си. Та тя не знаеше, кое копче за кой котлон е 😂🤣🤣. А бе ще я задържат те известно време, интрига да има. Ама от предаването как са ги сложили с Антонио - в различни отбори, във всеки да има по 1 дразнител. Макар че очаквах Антонио да "вземе" имунитет, ама не се потдаде.

Някой писа тук или в темата за спойлери, че познава една от участничките и че драстично се е променила, като я е видяла. Това ме въвежда на мисълта, че вече не е в предаването, защото от тук разбрах, че все още го снимат. Та - все още ли го снимат или аз грешно съм го разбрала? 🤔

# 603
  • Някъде там
Мдааа командва ги както си иска с манипулации, Мара.

Тези двамата са  си сладури.🥰

# 604
  • Телиш/Плевен
Вили от Плевен с какво се занимава? Много хубаво се изразява, умерена позиция има и изобщо много ми е симпатична.
Не е казвала във визитката си какво работи. Много ми е симпатична и на мен и ми е един от фаворитите. Heart

# 605
  • На Изток от Рая
Марчето като си записваше храненията, имаше дата 30.01. Предаването май 3 месеца ще го снимат, така че още няма да има скоро побесител

# 606
  • Сливен
На ето този кадър, ММ възкликна :"Еее, такова голямо парче, как пък цялото го натъпка в устата си. Аз ако съм, ще се задавя"... 🤣🤣🤣🤣 Викам му, какво да прави жената, има "само" едни 4-ри минути за ядене. 😆😆😆

# 607
Аз си мисля,че си ги взе да си ги хапне извън стаята. Иначе просто не си представям как се ядат 2 големи бургера за 4 минути ,а то и половината време отиде да ни убеди,че взима бургер защото половин листенце маруля са фибри Joy

# 608
Рая ноктите ли си гризе 🤢
На няколко пъти я виждам с пръсти в устата.

# 609
  • Наблизо
Според мен някой от сините ще си ходи,защото даваха тях да викат доволни на заставка…или никой да не си тръгне.
Марчето е много много неприятна.Всезнайка от класа.

# 610
Чухте ли, че някой е свалил 9 кг за седмица?
Много мотивиращо.
Мария ще им къса нервите поне още седем дни. Дано я изолират, тя не е екипен играч.

# 611
  • ПАЗАРДЖИК
Надявам се тази седмица, като първа, никой да не си тръгне, никой не го заслужава, заради Мария! И да й кажат, че й дават 1 седмица да се поправи, защото не е това играта и тя няма място там!

# 612
  • Наблизо
Таис,аз що си мисля,че 9 кг им е общият резултат?

# 613
Таис,аз що си мисля,че 9 кг им е общият резултат?
Нали по правилата който е свалил най- малко, ще си ходи?
За 16 човека само девет кила е направо да развалят седянката 🙂

# 614
9 кг минус ми се струват малко за 8 човека. Още повече при мъжете които поне по мои наблюдения свалят по-бързо,а в предаването има мъже по 180 кг (мисля Марто беше толкова). Само той предполагам е свалил едни 5

Общи условия

Активация на акаунт