Живот на кантар - тема 1

• 39 058
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
За тичането от ден 0 - няма как да не са минали най-различни изследвания преди започването на снимки. Сигурно са ги подложили на различни упражнения с различна степен на натоварване, за да знаят какво може и какво не.

# 76
  • Пловдив
Ами аз съм дебела почти колкото Виолета, като я гледам, но си се движа.
Колкото двете Виолети, сега видях и втората.
Човек 150-200 кг трудно ще си носи килограмите, но тези две жени са под сто според мен.
Всъщност не, втората Виолета си е пълничка в долната част.

# 77
  • Разпиляна във въображението
Приятни участници. И аз очаквах повече "пълни" хора, но мисля, че българите все още се притесняваме да се показваме по телевизията, особено в такава светлина. Признавам, че около себе си виждам повече хора като тези в предаването, отколкото като тези в американските реалитита.

# 78
Мисля, че ние все още не сме стигнали американците по килограми.  Повечето дебели хора при нас изглеждат така.

# 79
Този Ванко разбрах,че е бил в Сървайвър,а знаете ли дали е същият,който  се загаджи с друга участничка Ганка?

Същият е

# 80
  • Сливен
Чухте ли колко кг е Рая или не каза?🤔

# 81
  • Пловдив
Казват ли им килата в хода на предаването?
Средно се падат 128 на човек.

# 82
Май не са казвали кой колко тежи. Утре ще
се качват на кантара по отделно.

# 83
  • На Изток от Рая
Чухте ли колко кг е Рая или не каза?🤔
Днес би трябвало да ги изтеглят всички, но ме съмнява да има по-тежък от 150-160, което за американските стандарти си е направо ок😀

# 84
  • Някъде там
Според мен това не е честно. Тряваше да изберат участници с приблизително едкави килограми, а не с разлика 30 килограма например и с голяма разлика в годините.
Това е от съществено значение. Защото 30 годишната ще свали много по бързо от 50 годишната.
И тези с повечето килограми ще свалят по бързо, защото първоначално ще свалят многото вода.

# 85
  • Сливен
Чух няколко от участниците като си казват кг-те във "визитките" , за това питам,че не чух нейните.

# 86
  • Пловдив
Много локуми ми се струва, че разтягат. Надявам се да не наблегнат на комбините за изгонване, философИИте за живота и интригите, както в други реалитита.

"Жените с малък бюст нямат кореми" - ми жените с малък бюст не са дебели, ма, како.

# 87
  • На Изток от Рая
За да е честно трябва да гледат % свалени килограми от теглото на участника, защото да, има голяма разлика м/у килограмите на някои участници

# 88
Идва момента на истината - ще ги теглят.

Единия вика - имам форма на варел. Joy
Милия.

Обаче според мен мъжете свалят по бързо и по лесно(чисто на физиологично ниво), стига да впрегнат воля и усилия.

Ох, винаги съм казвала, че да си дебел е голямо наказание и който не е бил дебел, той не знае какво е. Понякога като ме е яд на някого и тайничко му пожелавам да надебелее, че да му се стъжни животеца. Joy Шегувам се... ама не съвсем. Joy

# 89
В американското предаване гледаха % от килограмите и всъщност така по-слабите участници имат предимство, не само защото трябва да свалят по-малко килограми, а най-вече защото са много по-подвижни и могат да тренират много по-усилено

Общи условия

Активация на акаунт