Живот на кантар - тема 1

• 38 952
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Много приятни участници засега. Heart Eyes
Съгласна съм. Но и нещо друго ми прави впечатление -виждам в участниците прилика в "манталитета" ни. Готвене за цялото семейство/първо, второ, трето, не го казвам с лошо/, при което да не се изхвърля храна, а каквото остане да се дообира/най-вече от жената/ и разбира се, как мъжа ще яде постно 🤯. Моят мъж, също не иска супа за вечеря примерно 😆

# 61
Здравейте и от мен!
За сега всички изглеждат много приятни,надявам се всички  да постигнат целта си и покрай тях и ние,които имаме нужда да се амбицираме.
Нанси ми харесва,но никъде не съм я гледала,дори и в Мис България риалити-то.

# 62
Аз пък си мисля, че има 3-4 души, които далеч не са толкова дебели като останалите и не разбирам защо са ги избрали.

# 63
  • Сливен
Точно. Мислех и аз, че ще са като в Америка - къде-къде повече тежащи.

# 64
  • София
Много вредно и опасно е, че карат хора с толкова много килограми да тичат.

# 65
Как ги юрнаха да бягат ей тъй от нищото.
Това не е правилно. Това са хора обездвижени, които са тичали на воля може би в детството си. Според мен трябваше да ги опънат първо малко на хранителен режим, да поолекнат кило две, да дойде еуфорията, да загреят с малко раздвижване и тогава да ги хвърлят в силовите тренинги.

# 66
  • На Изток от Рая
Така е и в американския формат така ги изпъваха да тичат и да катерят стълби още от началото. Не знам ставите им как издържат.

# 67
  • Телиш/Плевен
Така е и в американския формат така ги изпъваха да тичат и да катерят стълби още от началото. Не знам ставите им как издържат.
Значи оттам са взели идеята, зачудих се и аз защо започнаха така.

# 68
  • Сливен
До момента - голяма част от жените споделиха, че заради излишните кг, не могат да забременеят. Ех, толкова познато..

# 69
  • На Изток от Рая
Там тренировките им бяха доста тежки, видях в промото, че ще качват стълбите на ескалатор, който върви надолу, това и там го имаше. Качваха стълби и на небостъргач, всичко под формата на състезание м/у двата отбора. Жената треньор в първите сезони беше много хард, не знам тук дали ще имат такива роли треньорите

# 70
  • Някъде там
Това да тичат от ден 0 е изключително опасно.
Дано не е всичко само за да се покажат треньорите, че могат да ги променят.

# 71
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че има 3-4 души, които далеч не са толкова дебели като останалите и не разбирам защо са ги избрали.
Първите двама - Тодор и Виолета - ми се видяха съвсем умерено дебели, почти нищо работа. Гледам с час назад.
В чуждите предавания са били все хора от 150 кила нагоре.
Дори не е задължително да са обездвижени.

# 72
Ами защото като си дебел и ти тежат килата работата става: най мразим да се движим.
Поне при мен е така, като напълнея, килата много ми натежават и ставам една такава "мързелива" и предпочитам такси пред кракомобил.

# 73
Този Ванко разбрах,че е бил в Сървайвър,а знаете ли дали е същият,който  се загаджи с друга участничка Ганка?
Анита много ми хареса,евала майка на 3 деца и изглежда страхотно.

# 74
Повечето са бохеми ,предприемачи със собствен бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт