Живот на кантар - тема 1

• 38 888
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
От темата за спойлерите:
Не знам доколко това може да се нарече спойлер, но „Живот на кантар” днес имат бус в Перник, както и камион с техника. Явно подготвят да снимат епизод в ресторант „Реноме”. Ако някой има интерес към предаването, може и да изскочи някой спойлер.

# 46
Мен ме интересува най-вече кога точно е започнало да се снима предаването, тоест с колко седмици назад от реалното време ще бъдем на 13.02, а не конкретни неща за участници, игри и тн. като спойлер.

# 47
Благодаря за темата. Не знам дали ще го гледам, много мъчително ми се струва. Ще има резултати при повечето, но как се задържа постигнатото след това?

# 48
А отпадането на участниците как става? На база килограми ли? Който е свалил най-малко накрая на етапа, в който са - отпада.

Има два отбора (червени и сини) . Всяка седмица има отборна задача. Спечелилият отбор има награда или предимство ( да избере кой участник няма да бъде теглен, да добави определено количество килограми към теглото  на противниковия отбор ,имунитет за отбор или определен играч и т.н - различни са ). След седмичното теглене, отборът с по-малко свалени килограми отива " на съвет" така да се каже. И се избира от участниците кой да отпадне. Като особено в началото , докато не са се опознали чак толкова , принципът на гонене е : кой има по-малък потенциал за губене на тегло и кой най-много, за да не ходи отбора пак на елиминация и да трябва да гонят човек. След 1-2 седмици обаче , нещата вече са съвсем различни и къде симпатии, къде коалиции и т.н.

Което за мен лично означава, че ще отпадат участниците с по- малко тегло, което изначало не е измислено както трябва и ще е несправедливо!

Ще гледам предаването, силно се надявам да не е някаква пародия. Аз лично ще следя как точно ще ги тренират треньорите и на какъв хранителен режим ще ги подложат. Дано са избрали професионалисти.

# 49
Благодаря за темата. Не знам дали ще го гледам, много мъчително ми се струва. Ще има резултати при повечето, но как се задържа постигнатото след това?

Относно задържането и продължаването на резултатите след излизане на предаването, според мен ако продължат да се хранят в калориен дефицит, дори да нямат време да спортуват толкова, пак ще имат резултати. Проблемът при повечето излезли от американското и австралийското предаване, които съм гледала, е че след като постигнат мечтаното тегло се отпускат. Чисто психологически тоест се провалят, защото са с нагласа че правят нещо докато постигнат даден резултат, а не са възприели по-здравословни начини за цял живот. Дано нашите треньори са си взели поука и проповядват по-устойчиви промени, ама предвид че се търси сензация малко ме съмнява.

# 50
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Благодаря за темата, запис и от мен. Едно време като даваха американския вариант The Biggest Loser бях голям фен, ако не са направили драстични промени предаването ще им се получи. Нанси ми е интересно да я видя в амплоато на водещ, но поне един типаж Bob Harper като треньор трябва да са намерили.

# 51
Да се запиша в темата, определено ще гледам предаването - интересно ми е в българския вариант какви режими, съвети и прочие ще дават треньорите...

# 52
  • На морето!
Записвам се и аз. Познавам единия от участниците и очаквам, ако залагат на скандали и интриги, ще го гледаме често и дълго.

# 53
Ще го гледам и аз (след като свърши "Един за друг"), дано не е от предаванията тип "Моето 300 кг тяло", "Сестри над нормата" и "Клиника за наднормено тегло" по ТЛС.  Там нагъват хамбургери и просто си намаляват бройката хамбургери на ден, ходят при доктора веднъж на някакъв период от време, той иска да види по-ниско тегло, за да може да ги допусне до операция  (бариатрична), голяма част от участниците в предните сезони на тези предавания вече не са сред живите. По кадрите, които пуснаха в "Тази сутрин" поне виждам, че има катерене в планината, упражнения във фитнес зали... 
В края на епизода всеки петък ще има качване на кантара, поне така анонсира Нанси.

# 54
  • На Изток от Рая
Записвам се и аз при вас! Преди бях голям фен на американския формат и Боб Харпър. Действаха ми някак мотивиращо в опитите си да сваля някое кило. Казвах си, че щом тези хора могат да свалят половината от теглото си, то и аз мога да сваля едни 10-15 кг😀.
Иначе предаването няма нищо общо с изброените по TLC. Тук си имат треньор и диетолог и са в контролирана среда.

# 55
  • Варна
Запис и от мен, надявам се да бъде интересно Simple Smile

# 56
  • Сливен
Здравейте и от мен. Ще гледам и аз с интерес. Аз също имах проблем с килограмите, също имах проблем със забременяването. Благодарение на ендокринолог, правилно хранене и много движение, свалих 15кг за 5-6 месеца и след смяна на Инвитро клиника, имаме син на 1г.и 2 месеца. Сега съм някъде по-средата на кг... Стига с толкова Спам, ще следя и вашите коментари. 🫶

# 57
Гледам ,допада ми за сега .Има  и участник от Гласът на България .

# 58
  • Телиш/Плевен
Много приятни участници засега. Heart Eyes

# 59
Намирам предаването за много полезно и интересно.. Ще го гледам с интерес.Blush

Общи условия

Активация на акаунт