Живот на кантар - тема 1

• 38 887
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И аз останах с впечатление, че се е ядяло сурово, ама даже нямах желание и да питам. Grinning

# 31
Е, няма сурово ядене поне аз не знам. Да видим обаче как ще подредят калориите в дневното меню, както и тяхното изразходване в тренировки. Те, тези свински пържоли - трябва и да се изядат с други работи по край тях, и не само те естествено(да има баланс) някой хора се хранят по съвсем по-различен начин. Ще бъде интересно да видим всичко...

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 05:06 от a.vasileva

# 32
На мен също ще ми е интересен хранителния и тренировъчния режим,както и инфото за метаболизма.

# 33
Джасте, кефиш ме Smile Не е сурово, опърлено е...и е вкусно /поне за мен де/. Но аз си обичам такива неща да си похапвам /като пача, свински уши в заведение/ Както и да е де, наистина излизаме от темата вече.
Интересно ще ми е да гледам предаването, чакам го.

# 34
А отпадането на участниците как става? На база килограми ли? Който е свалил най-малко накрая на етапа, в който са - отпада.

# 35
А отпадането на участниците как става? На база килограми ли? Който е свалил най-малко накрая на етапа, в който са - отпада.

Има два отбора (червени и сини) . Всяка седмица има отборна задача. Спечелилият отбор има награда или предимство ( да избере кой участник няма да бъде теглен, да добави определено количество килограми към теглото  на противниковия отбор ,имунитет за отбор или определен играч и т.н - различни са ). След седмичното теглене, отборът с по-малко свалени килограми отива " на съвет" така да се каже. И се избира от участниците кой да отпадне. Като особено в началото , докато не са се опознали чак толкова , принципът на гонене е : кой има по-малък потенциал за губене на тегло и кой най-много, за да не ходи отбора пак на елиминация и да трябва да гонят човек. След 1-2 седмици обаче , нещата вече са съвсем различни и къде симпатии, къде коалиции и т.н.

# 36
Много харесвам Ванко и мисля, че ще се представи много добре като треньор
и ще постигне добри резултати с отбора си.
С нетърпение очаквам да започне това предаване.

# 37
  • София
А знае ли се колко ще са участниците?

# 38
  • Телиш/Плевен
А знае ли се колко ще са участниците?
И аз това се чудех. В Уикипедия са сложили таблица с 16 места, предполагам, че това значи, че ще са по осем в отбор. Thinking

# 39
Включвам се и аз да следя темата. Кандидатствах за предаването, тежа около 115 кг, а дори не ме извикаха на кастинг и първоначално бях много ядосана и мислех да не ги гледам (не че знам дали мога да си позволя 3 месеца да отсъствам от дома и да оставя детето да го гледа майка ми, но им качих такова сърцераздирателно видео, че очаквах поне да ме извикат на интервю ), но днес видях трейлър и се успокоих че поне са избрали участници, повечето от които изглеждат дори по-дебели от мен, а не някакви псевдоизвестни от социалните мрежи, както си представях след като четох за Еми Стамболова.
Както и да е, днес казаха че предаването започва другия четвъртък - 13 февруари. Участниците са 16, както се коментираше, син и червен отбор както в първите сезони на американското предаване.

# 40
115 зависи на каква височина. В предаването Мис Плюс Сайз (ако го следиш, в момента върви трети сезон) има и жени много над 115 кг. Но има и една Андреа (известна с най-големите устни в БГ) няма нищо общо с "плюс сайз", взета е сеир да има.

# 41
  • Телиш/Плевен
Наистина ще започне на 13 февруари, много се радвам, че ще е по-рано. Heart Eyes

Качили са кратко клипче във Фейсбук: https://www.facebook.com/share/v/15zg5GaeBb/

# 42
Записвам се! Ще следя, защото познавам 1 от участниците! .

# 43
И аз ще го следя, поне накакъв нов формат е, ще му дам шанс

# 44
  • Костинброд
Хайде и аз при вас. Интересно ми е да видя новия формат какво ще предложи. Силно се надявам да не е само състезателно- интригантски характер, а да има и поучителна насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт