Живот на кантар - тема 1

  • 38 891
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 532
Това с прасето беше брутално. Заклано и опърлено, метнато на един тротоар или нещо подобно и цялото семейство реже кожа и яде директно от него. Бррр! Но тя пък беше много горда, че са традиционалисти.

Иначе е симпатична, сравнително мила, но иначе нищо особено като интелектуален багаж. Беше тръгнала да работи в областта на дигиталния маркетинг, но нещо не й се получи или трудно й се видя, и сега продава прахчета за отслабване онлайн. Та няма да се учудя, ако тези добавки са сред спонсорите на предаването и по тази линия и тя като водеща.
SmileSmileSmile Явно сте расли в града... За мен не е нещо невиждано, защото като деца всяка година сме  клали прасе по същия начин. Цялата махала се изреждахме за една седмица и сме си хапвали от всяко прасе. Ту кожичка, ту ушенце, ту опашка.....Беше си много хубаво онези години, като се размирише на истинско печено месо.

# 16
  • Мнения: 19 463
Да, доста лигава. И не знам как изобщо е минала кастинга на "Фермата".  Ето видеовизитката.

# 17
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 160
SmileSmileSmile Явно сте расли в града... За мен не е нещо невиждано, защото като деца всяка година сме  клали прасе по същия начин. Цялата махала се изреждахме за една седмица и сме си хапвали от всяко прасе. Ту кожичка, ту ушенце, ту опашка.....Беше си много хубаво онези години, като се размирише на истинско печено месо.
И аз съм израснала така, но не би ми хрумнало да се снимам по този начин... Такива снимки и за мен са брутални...

# 18
  • Някъде там
  • Мнения: 19 044
А аз ще я гледам само като водещ, личният й живот и поведение извън предаването, няма да ме вълнува. Дано като водещ е адекватна, защото е имало предавания които искам да гледам, но поведението на водещите ме е отказвало.
Нещо друго предварително знае ли се?
На отбори ли ще са? Мъже и жени по равно ли ще са ?
Не съм чела и следила нищо до сега.

# 19
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 160
Засега се знае малко. Най-младият участник е на 25 години, а най-възрастният - на 57. Някои от хората, които искат да трансформират телата си, тежат над 180 кг. Менторите са двама - Анита Маркова и Иван Георгиев и по това съдя, че участниците ще са разделени на два отбора, но дали ще е така...

# 20
  • София
  • Мнения: 25 810
Скрит текст:
Въпреки че не съм израснала така, ми се е налагало да присъствам в по-зряла възраст на такива събития и според мен е ужасно.

А тя иначе има ли изобщо опит като водеща?

# 21
  • Мнения: 19 463
Силно се съмнявам да има такъв опит. Една "мис" знаете какъв речник има обикновено. Във "Фермата" не блестеше с някаква мисъл.  Ванко Гаванко от "Сървайвър" ще ми е интересен.

# 22
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 160
Единственото риалити, в което аз съм я гледала, беше онова, в което я избраха за Мис България. Тогава ми беше фаворитка, но след това не бях чувала нищо за нея и даже не знаех, че има участия в тези формати, понеже не ги гледам.

# 23
  • Мнения: 10 663
Силно се съмнявам да има такъв опит. Една "мис" знаете какъв речник има обикновено. Във "Фермата" не блестеше с някаква мисъл.  Ванко Гаванко от "Сървайвър" ще ми е интересен.
За мен Нанси е над средното ниво за миска или поне тези, които ни се лансират масово. Възпитана е и приятна като изказ, не се е обезобразила с корекции, гледа си семейството и така.

# 24
  • някъде другаде
  • Мнения: 2 833
Ще гледам предаването. Надявам се , че ще интересно. Нанси , като участник във "Фермата" ми харесваше.

# 25
  • Мнения: 16 604
Понеже историята с прасето ме впечатли, искам да попитам - тези кожи, уши и тем подобни, които са/сте яли, сурови ли са били. Просто не мога(а и не искам) да си го представям това. Аз дори и печени/варени не ги ям тия неща, камо ли сурови. То не е ли опасно да се ядат такива неща сурови. Как тъй режеш от кожата и опашката/ушите и ядеш от прасе пльоснато на тротоара. "Пърлено" печено ли значи или просто му е опърлена четината. Абе, питам, щото не ми е ясно хич. Съм градско чедо аз, коза бях виждала само на картинка, като я видях на живо се уплаших и търтих да бягам. Joy
Пп На предаването ще дам шанс. Ако ми хареса - добре, ако ли не - здраве да е.

# 26
  • Мнения: 7 257
Пърлят го и кожата се пече реално.И аз съм селско чедо,но такива неща не обичам и не съм яла никога.Но си беше традиция също и при нас,цялото село се събираше и се ядеше,баба ми се убиваше от готвене.
Нанси не съм я гледала във Фермата,нито я следя из мрежите,от конкурса са ми впечатленията за нея,ще видим като водеща как ще се справи.

# 27
  • Мнения: 857
Не знам, защо го дъвчете"прасето" тук толкова. Не я знам Нансито, не съм присъствала на "свинска смърт", не защото по мое време не е имало, а просто може би нямах село, като някой мои съученици и приятели, и това е по съвсем други географски разположения с моята рода. Но факт - било е традиция, събиране къде семейно, къде съседско и приятелско и т.н. Това са неща, които може би са отживелица за някой, но са били в бита на българското семейство. Хайде да игнорираме тези факти и да си създадем малко по-положителна представа за реалитито. Искам да видя как ще се случат нещата. Дано е интересно.

# 28
  • Мнения: 1 783
Не се ядат сурови, Джаста, пърли се. 🙂
Като бях малка беше традиция това и в нашето село, но аз не ядях, защото не ми харесват такива неща и до ден днешен.
На мен пък ми хареса Нанси във Фермата, и ме беше яд, че се контузи и отпадна.

# 29
  • Мнения: 16 604
Благодаря за отговорите. Питането ми беше сериозно и се радвам, че ми отговорихте без да се засегнете или да се подиграете на въпроса ми. Hug
Пп За предаването - В интерес на истината няма търпение да започне. Струва ми се интересно. Дано да е.

Общи условия

Активация на акаунт