Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Идвам със спойлер за Един за друг.
Поп-фолк певицата, която ще е вътре е Залия (за тези които не я знаят, тя е от компанията на Емануела Ра Мюзик), с мъжа и са вътре.
Знам го от обща позната (нейна приятелка).
Освен това проверих в профила и, тя следва и страницата в Инстаграм на Един за друг.
😂😂😂
Извинявай - спойлерът в хубав, но толкова ли свършиха нормалните имена за целия обем чалга певици, които постоянно бълват? Пена, Гена, Мара, Унуфрия… Вече и Залия. 😁
А няма Зорница, каквото ѝ е истинското име Grinning

# 376
Скрит текст:
Идвам със спойлер за Един за друг.
Поп-фолк певицата, която ще е вътре е Залия (за тези които не я знаят, тя е от компанията на Емануела Ра Мюзик), с мъжа и са вътре.
Знам го от обща позната (нейна приятелка).
Освен това проверих в профила и, тя следва и страницата в Инстаграм на Един за друг.
😂😂😂
Извинявай - спойлерът в хубав, но толкова ли свършиха нормалните имена за целия обем чалга певици, които постоянно бълват? Пена, Гена, Мара, Унуфрия… Вече и Залия. 😁

А няма Зорница, каквото ѝ е истинското име Grinning
Зорница е прекрасно име, но уви. Иронията е, че терминът “попфолк” набляга на фолклорните нотки, а изпълнителките бягат колкото може по-далеч от това (дори с артистичните си имена)… Както и да е - не знам нищо за въпросната певица - може да е добра жена, просто ми стана смешно. 😁 Извинявам се за офф-топика.

# 377
Кога започва Ергенът?

# 378
  • Телиш/Плевен
Кога започва Ергенът?
По предварителни прогнози - на 18 февруари. Но вероятно ще е по-рано, всички други предавания ще започнат по-рано от предвиденото.

# 379
Имаше пост на програмата на БТВ, че е от 10.02 от 20часа.

# 380
Не знам доколко това може да се нарече спойлер, но „Живот на кантар” днес имат бус в Перник, както и камион с техника. Явно подготвят да снимат епизод в ресторант „Реноме”. Ако някой има интерес към предаването, може и да изскочи някой спойлер.

Ъпдейт от обяд

Потвърждавам, че ще се снима епизод там. Опънали са знамена подобни на тези в „Бягство към победата”.  Има два сини буса, в които предполагам возят участниците. В тях успях да видя млада руса жена и двама мъже. Единият е късо подстриган и с брада. Другият ще мога да го разпозная едва при представянето, ако приемем, че са участници. Предполагам, че са такива, защото останалите правят нещо, а те просто седят в бусовете. Не изключвам възможността и да са от екипа, тъй като не ги видях особено добре.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 13:24 от samo.da.popitam

# 381
Кога започва Ергенът?
Във всякакви сайтове с програми е писано, че започва в понеделник, 10.2, но на сайта на БТВ стои само "От февруари".

# 382
Кога започва Ергенът?
Във всякакви сайтове с програми е писано, че започва в понеделник, 10.2, но на сайта на БТВ стои само "От февруари".
От вчера е и в програмата на сайта на БТВ и на страницата на предаването има малък надпис “Понеделник от 20:00”, под снимката. Много лесно се пропуска.

# 383
  • Буркина Фасо

# 384
Малко слухове от колежка на колежка.
Гущерова е взела 30 хиляди за снимките в ХК.
Чакам да потвърдят обаче дали е толкоз сумата.

# 385
Малко слухове от колежка на колежка.
Гущерова е взела 30 хиляди за снимките в ХК.
Чакам да потвърдят обаче дали е толкоз сумата.
Не ги е взела, защото е публикувала кадри от неизлъченото предаване и е глобена да не вземе хонорар.
Скрит текст:

# 386
Малее, значи е много зле тази, че да снима и да качва..

# 387
Пуснаха 5 секунди кадри за Ергенът в новините на БТВ. Започва в неделя, виждат се и някои момичета (направо идвайте в основната тема да обсъждаме)

# 388
Пуснаха трейлъра. Така го гледам ще се окаже вярно за тази Йоана, която е бивша/настояща на Мартин.
И тази не е ли на Атанаска Бачорска
приятелката Даниела?! Проверих я и няма активност в инстаграм от 20ти януари. А тази пишеше книги за жените и мъжете. Някакво гуру беше.🤣🤣🤣🤣

# 389
Току що изгледах трейлърът, който публикуваха за началото на Ергенът. Едно от момичетата много ми заприлича, на една участничка в подкаста на Цанов. Ако на някой му е интересно ще оставя линк. Става въпрос за това момиче

https://m.youtube.com/watch?v=9KLfx9v2nl8&pp=ygUh0KbQsNC90L7QsiD … C0LjRgtGD0YbQuNGP

Общи условия

Активация на акаунт