Защо да е "ромски" бизнесмен Деян, той ли го каза?
Благодаря. Ходих преди време (когато бях с 20 кг надолу) на едни групови тренировки, но ми идваха много високо интензивни и тъй като вкъщи няма кой да ми контролира режима, както бях на кето уж до преди да тръгна да спортувам, така почнах да си развалям режима, тк. озверявах от глад 2 часа след тренировка и въпреки че се стегнах и се чувствах по-добре психически в този период, като погледна логовете на телефона си виждам как в тази година на интензивни тренировки съм качила точно 9 кг, вместо да отслабвам. 9-10 кг на година съм качвала и в най-стресовите си периоди в живота, когато само съм работила и съм ядяла на крак. Та тези тренировки ги спрях, защото поради смяна на работата и лични ангажименти не можех да продължа с тях, но сега проблемът вече не е липсата на време. А просто ме е страх. Но идеята ти е добра, просто трябва да намеря нещо по-малко стресиращо, тип пилатес, от което няма да отслабна много видимо, но поне няма да ми се вдигне и апетита. А след време като посвикна евентуално да сменя.
За Деян, казах го без да мисля и се извинявам, ако съм обидила някого. Може и да не е, просто ако не бъркам името е по-мургав, с лоши зъби и мисли само за ракийката вечер на масата, та поставих го в някаква клиширана представа която имам за етноса.
А за малките населени места, хич не се бях замислила, много е права Кукумицинка, но и за това има решение - да им дадат достъп до онлайн галерия с тренировки и да им следят прогреса редовно - поне 1 час на седмица да има ангажираност треньорът им да се чува с тях и да ги разпитва как се хранят, как тренират и тн, да им се дават и други насоки онлайн и така няма да губят цялостната посока, дори и да се отдадат единично на изкушения или да се отпуснат от мързел.