Живот на кантар - тема 1

• 38 954
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Наистина много, момичето ме е шокирала как  за едно хранене си унищожава половин бял хляб ,реже си дебели филии и си ги маже с 1 пръст масло и пастет отгоре. Бяхме колежки преди време ,за обяд си носеше 700милитров  буркан с манджа и половин хляб и си ги изяждаше.
Поне за мен, която обичам хляб но цял живот не съм си позволявала повече от филийка на ден и то не всеки ден ,това е наистина много Grinning

Ох, познавам такива.
Много ме дразнят Joy
Извънземни някакви.

Една шефка имах такава. Тогава бях 100 кила, работех на крак, търча като кон по 8 часа. Отиваме на обяд, аз решила да махам хляба. Взимам салата и мусака. Няма десерт.
Тя взима две мусаки, салата, 5 филии хляб, кисело мляко за мусаките, 3 вафли.
И след 2 часа пак огладняла.
Не знам дали е имала ИР, тогава не разбирах, но е факт, че беше свръх кльощава. Бедрото и в дебелата част колкото една нормална женска ръка.
На не я и беше тегаво, защото приятелят и я зарязал заради това. Тя се чудеше защо въобще е излизал с нея. Ми такава е.
Сега не знам дали е същата.

# 526
Ами лъжа ли е? От домакинска работа се топят кила, от работа селска също😆.
 А как да знаят фитнес какво е, вижте участниците не знаят какво са фибри и въглехидрати.
Топят се, да, но фитнесът не е само за топене на кила, а също и за развитие на качествата, които при дадена еднообразна работа не се развиват (кои са те, зависи от работата), за раздвижване на частите на тялото, които рядко се движат (също зависи от работата), както и не без значение - за удоволствие.
Ако някой ми каже: "за кво ти е да караш тренажор пред телевизора, вземи изчисти къщата и ще изгориш същите калории", ще му метна нещо тежко. Мъжът ми щото ми подмята такива, но поне знае, че няма да го послушам.
По-интензивно ще търкате.

# 527
Някой питаше за хижата,сега ми излезе във фейса,че се намира в с.Стефаново общ. Радомир.

# 528
Сега разбирам защо са взели леля Мария там при все че нито е чак толкова тежка, нито толкова мотивирана - трябвала им е професионална готвачка в кухнята, че да спестят от бюджета.Laughing В американското предаване си имаха кой да им готви.

# 529
Трябва им сеир.

# 530
  • Сливен
Малее, ТОЗИ Антонио - индивидуална тренировка, "крампи на корема"... 🤣Мъжа ми вика - "има крампи на мозъка" 🤣🤣🤣😂

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 20:36 от сикрет

# 531
Леля Марче е номер едно - Скъпи! Ванко - Скъпи ще казваш на мъжа си.Joy

# 532
  • На Изток от Рая
Очаквам Антонио или Марчето да хапнат за имунитет

# 533
  • Сливен
Тя Марчето като говори и се задъхва даже, не знам дали забелязвате...

# 534
Тренировката ми се стори доста прилична, не мисля че им взеха здравето с нея и като цяло май е доста по-лека от това на което ги подлагаха в оригиналния формат. Това някак ще го издържа и аз, а съм на техните килограми. Е няма да е с голямо желание, де, но основно ме е срам да отида на такава групова тренировка в момента, защото във фитнесите навън няма групови занимания само за дебели.

Има ли фибри вика леля Мария и фиксира бургера с листо маруля - падам.

# 535
Сега по случайност попаднах на предаването и.... Масата пълна с боклуци, с неясно качество
Броят количество за сметка на съдържание

# 536
Ех, не мога да гледам.
Много и не е хубаво да мъчат с големи тренировки толкова дебели хора.
Като излезе в нета ще го гледам и ще коментирам.

# 537
Кой ако не леля Марче, да изяде два бургера! 😀

# 538
  • Пловдив
Малее, ТОЗИ Антонио - индивидуална тренировка, "крампи на корема"... 🤣Мъжа ми вика - "има крампи на мозъка" 🤣🤣🤣😂
Защо?
Аз например при дълбоко навеждане също получавам крампа в най-горната част на корема.

# 539
  • На Изток от Рая
Сега по случайност попаднах на предаването и.... Масата пълна с боклуци, с неясно качество
Броят количество за сметка на съдържание
За сега само Марчето брои, тя е стратег и дегустатор 😀. Ама ако всеки път ги карат да ядат такава храна за имунитет Марчето ще излезе с повече кила, отколкото е влязла

Общи условия

Активация на акаунт