Живот на кантар - тема 1

• 38 957
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Тоест има и отпаднали ли?

# 556
  • Телиш/Плевен
Марчето обаче въобще не ѝ дреме, че се надумка с бургери, беше много доволна. За Марти ми стана мъчно и той наистина съжаляваше
Не просто не ѝ дреме, тя направо беше горда със себе си. Joy

# 557
За мен като вечно отслабваща има голям смисъл в пълната маса. Ако устоят както направиха почти всички, значи има смисъл цялото им влизане в предаването. Ако се натъпчат като леля Марче е напълно безпредметно изобщо да се потят по тези тренировки защото тя винаги ще си намери оправдание за дегустация

# 558
Тоест има и отпаднали ли?
Да, на края на всяка седмица, тоест би трябвало в утрешния епизод.

# 559
Радвам се, че има такава група коментатори тук.
Гледам с огромен интерес.
Момичета, тези два бургера, подсилени с по 100 грама луканка, наистина ли са само 1300 калории 🤐.

# 560
Отдавна не бях гледала риалитита. По чудо това доста ми харесва. Леля марче е в някаква голяма самозаблуда.

# 561
  • На Изток от Рая
Радвам се, че има такава група коментатори тук.
Гледам с огромен интерес.
Момичета, тези два бургера, подсилени с по 100 грама луканка, наистина ли са само 1300 калории 🤐.
Това са калории само за едно хранене, хич не е "само"

# 562
И какво сега, всеки който плющи яко при играта за имунитет ще остане до края на предаването, а ще отпадне някой, който иска да отслабне и не се тъпче. Тъпо

# 563
Това вероятно са го направили с цел да има интриги и кавги между участниците. Леля Марче ще изкара 1-2 имунитета ,но смятам все ще намерят начин да я изгонят съотборниците й.

# 564
  • Някъде там
Предаването има спешна нужда да изгонят баба Мара и "сина" й.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 21:34 от daviz

# 565
  • На Изток от Рая
Тя Марчето може да изкара още 2,3 имунитета така, ама да не се подведат и другите участници. Ще се изгуби смисълът на предаването.

# 566
Ще покажат и как НЕ се отслабва. Тая жена след закуска преди обяда се наплющя, как ще издържи без храна до сутринта 😅

# 567
  • Сливен
Аз се чудя, как ще ги изкачи тези 6 етажа.. Дали пък няма да се оправдае с това, че не е обядвала и закусвала.. 🤔😆

# 568
  • Пловдив
Предаването има спешна нужда да изгонят баба Мара и "сина" и.
На колко години си, та тази жена спрямо теб да е баба?

# 569
  • На Изток от Рая
Усещам как Марчето ще пълзи по стълбите и ще прецака отбора.

Общи условия

Активация на акаунт