Живот на кантар - тема 1

• 38 963
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • somewhere near the sea
Изпуснала съм нещо, много моля някой да ми поясни. Мария защо спечели имунитет, след като изплющя два хамбургера? Извинявам ви се предварително, ако сте го коментирали вече.

# 631
  • Сливен
Марчето все едно има "100 дойни Комара в балкана", ей така се надува и държи 🤣

# 632
Трябваше да стоят 4мин. пред пълна маса и който се изкуши и изяде най много калории, ще спечели имунитет за кантара и за седмицата.
Изпитанието беше дали ще се подадат на изкушението да спечелят краткотрайното - имунитет за седмица или ще погледнат в дългосрочен план и ще спечелят състезанието със себе си.
Пп Мисля, че "имунитета" на Мара ще и излезе през носа на по късен етап, тия от предаването може да са всичко, но не и глупаци. Във форматите екипите са тия, които правят на глупаци участниците, а не обратното. Тъй, че предстои да видим.
Пп Тоя автокорект ще ме умори, ама и аз съм упорита, не го изключвам. Joy

# 633
  • Сливен
Искам тази седмица да кажат -" никой няма да си ходи" . И тогава "всичката Мара втасала". Ще се пукне от т яд,ще каже че не е честно, защо "напразно" е яла и т н. 🤣🤣🤣

# 634
Много ми хареса епизода,никой не се скатаваше от тренировките.Последната игра/разговор беше толкова позитивна и сплотяваща,получават им се нещата.Направи ми впечатление,че Анита се държи по добре с отбора си и ги мотивира повече,по сплотени са.
Плевенчанката беше една педя под таксиджията,което значи че е над 170 см.,а другите четири жени в отбора бяха доста по ниски сигурно са около 160 см.
Много се гордея и радвам,че повечето не се поддадоха на изкушението и моите любимци се справят страхотно до сега.
Мартин се пречупи,но е още малък на акъл,тепърва ще се осъзнава сигурна съм.
Поли много ми хареса как разсъждава,страхотен прогрес и изводи си направи.
Мария е страшно дразнеща,горките и снахи ако така се държи и вкъщи,нали каза че има двама сина.На тефтера си записваше менюто и горе имаше написана дата 30.01.,значи действително три седмици назад се снима.
Промото за довечера е интересно,малко глупаво ми се вижда че теглят вагона,кой им измисля състезанията не знам.Няма да мога да гледам в реално време,ще се включа утре с впечатления от епизода.
Силно се надявам да не си тръгне никой,но предполагам ще е някоя от жените,Мария най-заслужава обаче да не е там.

# 635
Тя Мара да ви кажа е дошла на "олинклузив". Яде на корем без пари, келепир на макс. Чист бай Ганьо. Sunglasses

# 636
Тя обаче беше много горда, че е победила, спечелила имунитет, и очакваше поздравления Joy

# 637
Искам тази седмица да кажат -" никой няма да си ходи" . И тогава "всичката Мара втасала". Ще се пукне от т яд,ще каже че не е честно, защо "напразно" е яла и т н. 🤣🤣🤣
А дано, че ще изгърми някой друг вместо нея.

# 638
Тя Мара може и да се прибере и по-дебела отколкото е дошла.

# 639
Трябва да има и някой за назидание.

Дано всички да останат все така позитивни и мотивирани. Макар че е и до психика, може да има и отказали се, ще гледаме.

Поне едно полезно реалити, за мен де, другите спрях да ги гледам. Тук поне има и възпитателен елемент, и малко просвета.

# 640
Вили от Плевен работи в банка,доста интелигентна е.
Нанси каза,че това е седмичното предизвикателство за имунитет.Което значи,че всяка седмица ще има,но не и че ще е едно и също.Тоест очаквам следващата седмица Мария да е пътник.
Много полезна и отрезвяваща беше дискусията за напитките.Фотографката какво пие толкова,че докарва 5-6 хиляди калории на ден  от напитки 🫣

# 641
  • София
Тази жена Мария изобщо не е за там, голяма досадница. Все тя знае, може, а всъщност е пълна 0 - нито знае как да си готви, нито какво да яде, че дава акъл и на другите. Много противна, че чак си и вярва какво говори, пък изобщо не знае как работят калориите - 2 бургера за отрицателно време, че и нещо сладко, да имала енергия за тренировката следобед. 😀 Точно така става...
Естествено, че всеки трябва да си приготви  храната, нали като излязат ще трябва сами да си готвят. Тренировките си им бяха окей.

# 642
  • Сливен
На 90% си мисля, че няма да има изгонени, а за Марчето - няма как да оставят нещата така, от продукцията.

Ако си спомняте, преди години в предаването "Смени жената", имаше една двойка роми, които се размениха със семейство от Поморие - те участваха в Биг Брадър преди години, мъжа е участвал в клип на Ивана, а тяхното "протеже", една червенокоса, където участва в Хелс Китчън и остана на второ място. Спомням си, че имаха заведение, магазин за млечни продукти .Та жената от ромски произход, си мислеше че е отишла на "курорт" и нищо няма да върши, ще си пие кафето с цигарката и тогава на 3ят ден, й "спряха" курорта. 😃

Та и тук според мен, ще е до време, това с Марчето.

# 643
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мен ме изкефи как си сметна закуската 300 калории, хамбургерите 1300, а десерта го пропусна с надеждата никой да не забележи, че там калориите не са сметнати.

# 644
Мен ме изкефи как си сметна закуската 300 калории, хамбургерите 1300, а десерта го пропусна с надеждата никой да не забележи, че там калориите не са сметнати.

Тя и едната закуска пропусна. Нали я хванаха, че по 2 закуски ядяла.

Общи условия

Активация на акаунт