Живот на кантар - тема 1

• 38 955
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Тя обаче беше много горда, че е победила, спечелила имунитет, и очакваше поздравления Joy
Да,направо беше абсурдна. Мартин навел грава и видимо се чувстваше гузен, а тя цъфти с наглата усмивка

# 646
Частта с калориите от напитки беше много полезна.

# 647
Много отдавна пиех кафето с 5 лъжици захар. За една седмица се насилих, свикнах без захар. После със захар ми стана много неприятно(все едно боза пия) . Вече 20 години съм така. И е по-приятно.

# 648
  • София
Много се смях като каза Марчето, че била самокритична... Тези с гмуркането не ѝ били интересни, нищо не казвали. Тя защото едно смислено изречение състави, та се изказва. Че и на диетоложката как говореше като си правеше риба "готвя, каквото сте ми написали, госпожице" - едно такова пренебрежително, все едно тя не знае какво им е написала да ядат. Надявам се скоро да изхвърчи, тя не иска да се променя и не виждам смисъл да я бутат.

# 649
Изобщо не е тъпо. По този начин ги научават да устояват на изкушенията, когато излезат. Ясно е, че няма да постигнат чудеса през тези три месеца - смисълът на предаването е да ги научат да живеят здравословно и да продължат и навън. Да познават групите храни, да имат двигателна култура, както и хранителна. И най-вече - да възпитат воля и желание за живот.
А тази с имунитета и до края да остане по този начин, какво печели? Единствено безплатна храна. Резултатите ще излизат на кантара и тя ще е като назидание за останалите и за предишния им начин на живот.

И какво сега, всеки който плющи яко при играта за имунитет ще остане до края на предаването, а ще отпадне някой, който иска да отслабне и не се тъпче. Тъпо

Така е. Като ги поставят пред пълна маса ги учат да избягват изкушенията. Като излязат навън постоянно ще се наложи да правят подобни избори. Но, частта с имунитет при преяждане е излишна. Можеше да вкарат "наказание"  - допълнителна серия коремни преси и ли подобно упражнение.

Мария е голям дразнител. И всички са много тактични, аз нямаше да издържа и щях да вляза в конфронтация Satisfied

# 650
Добре де,Мара като спечели имунитет от кантара,значи ли ,че няма да се тегли
Частта с калориите от напитки беше много полезна.
Обаче кафе лате ми се стори,че доста калории му сложиха
Не помня колко точно,но доста бяха

# 651
Напротив, с имунитета им дават право да се оправдаят. Това, което са правили цял живот.
Това е още по-голямо изпитание на волята, която искат да възпитат в тях.

# 652
Освен закуската Мара не слага и грамажите. За какво са ѝ, дали са 100 гр., или 400 гр., тя ли знае по-добре, или те. А-ма-ха.

# 653
Латето казаха 60-70 калории.Не е лошо да качват и материалите.
В епизода поне споменаха,че всеки има хранителен режим индивидуален.
Психолог явно са икономисали,ще им организират групови споделяния и индивидуални пред камерите.За мен е минус.

# 654
Сега гледах визитката на Мария и на някои от участниците, на които бях позабравила визитките, защото тогава бяха непознати и ми се смесиха спомените и впечатленията, и в нейната визитка беше дадена точно частта как я реанимират едва ли не след 500-те метра предизвикателство. Нямам, наистина нямам обяснение, как се съгласи отборът ѝ тя да се изкачва до шестия етаж, при положение, че те това са го видели съвсем отблизо.

# 655
Сигурно, защото има най-много енергия. Sweat SmileSweat Smile
Другите са гладни...

Сега гледах визитката на Мария и на някои от участниците, на които бях позабравила визитките, защото тогава бяха непознати и ми се смесиха спомените и впечатленията, и в нейната визитка беше дадена точно частта как я реанимират едва ли не след 500-те метра предизвикателство. Нямам, наистина нямам обяснение, как се съгласи отборът ѝ тя да се изкачва до шестия етаж, при положение, че те това са го видели съвсем отблизо.

# 656
Успяла е да ги убеди. Нали каза,че го прави за синът си,който живеел на 6 етаж и го качвал по няколко пъти на ден.Та го е ударила на сантимент или им е казала,че и тя се е качвала.Знаеш ли я тази лисица какви ги  е казала

# 657
Беше кафе-лате със сироп за 300 или там колкото калории казаха. Кой пие кафе-лате със захарен сироп?!?

Можеха да покажат някакви нормални напитки - чай с мед и фрапе например. И още няколко примера с алкохолни, а не само червено вино.

# 658
По скоро всички избягват конфликт и конфронтация с нея,защото е труден характер.
Според мен предизвикателството за имунитет беше предния ден на стълбите,реално до сега са пет дена в два епизода.
От коментарите им разбрах и че имат по две тренировки дневно.

# 659
Сега си върнах да изгледам частта с напитките отново с повече внимание
- средно голямо лате със сироп (какъв е тоя сироп?) 250-350калории.
- чаша безалкохолно (това е едно от моите любили неща, съответно се боря да не пия) 150 калории
- дълго кафе с 1л. захар и сметана 60 калории

Общи условия

Активация на акаунт