Живот на кантар - тема 1

• 38 959
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Закуската видях една филия и по 2 яйца. Нищо сложно, изискано и скъпо. После някаква риба на скара-май пъстътва.И спанак. Все неща достъпни.

# 616
  • На Изток от Рая
Предполагам, че Славко е свалил тези килограми, той е най-тежък, въпреки че на промото показаха Вили. Доста кила са, но едва ли ще му личат. Те не случайно ги теглят полу голи, за да може и зрителят да види разликата и как се променят телата им. За по-тежките, ако останат може и операция за отстраняване на излишната кожа да се наложи.

# 617
Аааа Марчето много иззлобя вече. Какво и пречи че се гмуркат хората.  Grinning
Еми на лисицата гроздето и е кисело. Според мен тя понеже няма никакъв контрол над храната и е диктатор в живота, за да се чувства че поне нещо може да контролира.

# 618
Мисля си, че ако се отслабва по-бавно няма да се налага премахване на кожа.

# 619
  • София
Тая Мария е баси разстройството, не знам как ще я издържат! То не млъкна - дайте ми това, къде е онова, донесете, отнесете, пуснете ми котлона... Close
И като ще си прави каквото си иска и знае най-добре, за какъв дявол е влязла в предаването, а не си отслабва вкъщи? Изобщо не изглежда мотивирана и искаща да се промени, напротив. Жалко, че е заела мястото на някого, за когото щеше да е важно да е във формата, за да може да му се помогне!

Дерйа ми е много симпатична и се справя добре - мила е, деликатна, има приятен подход, показва искрена съпричастност и разбиране към всички и си личи, че страшно иска да им помогне, обаче защо не й стигна смелост да направи забележка на Мария и да й каже онова, което сподели на синхрона?

Нанси започва да ме дразни как непрекъснато отваря и затваря длани/пръсти, докато говори.

# 620
Треньорите и диетоложката се държат супер засега. Представят се емпатични, заинтересовани, говорят мило, приятелски, напътстват, обясняват и много ми харесват като поведение и отношение.
Обаче леля Мара не отбира от таквоз отношение. Ще и казва на нея някой какво да прави и кое е добре за нея.
Тя идеално се вписва в израза "разбрала свиня от кладенчова вода".
Егати саботьора.

Не се разбра от промото тия 9кг.общо тегло ли са или индивидуално на някой участник. Ако е общо, то е много малко. Ако е индивидуално е множко за кратко време, но за хора с много килограми и организми неизмъчени от сериозни и постоянни диети си е напълно нормално. В началото многото килограми падат бързо, "закучването" идва като останат по малко за сваляне. И се редуват периоди с минусчета на кантара, после "плато" /застой, после пак минуси, възможно е да има и плюсове(задържане от вода, сол, храна) и те така до желаното тегло.

В интерес на истината тренировките не ми се видяха много силови, добре си бяха като натоварване, а и играта със стълбите биваше. Менюто ми изглежда също добре. Риба, салати, яйчица, котидж. Ама Мара как тъй ше яде постна риба на скара или плоча. Я дай тука литър олио и кило царевично брашно, амаха с маха. Joy

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 09:28 от Джаста Праста

# 621
  • Пловдив
`Начи, няма ли да се обади някой, който да я познава Мария в реалния живот, да сподели впечатления! Wink

# 622
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мара е вкарана по сценарий от продукцията като дразнител, което е ясно за шоуто, но е малко тъпо, че е заела мястото на някой, който реално е бил надъхан да се промени.

# 623
Аз не успях да разбера как Мария успя да изяде за 4 минути два хамбургера с питка, кюфте, маруля и пр., и луканка - все неща, които са трудни за дъвчене и за поглъщане без дъвчене, че и десерт някакъв. За 4 минути само луканката не може да се сдъвче. Разбирам да бяха кремчетата или другите шоколадови неща, които не искат много дъвчене, ама това невъзможно ми изглежда.

И как ѝ се навиха да е тя до 6-ия етаж, при положение, че едва диша и май хич не се справи на изкачването на баира от 500 метра.

# 624
Мария е точно от този тип "селски" женички, дето са нагли, безпардонни и те знаят най-добре. Само като каза, че тя не само 16 човека, ами 160 ще изхрани сама и ми стана ясно. Тя трябва да е винаги отгоре, последна инстанция, всичко можеща. Не мога да ги понасям такива...

# 625
Каква беше закуската им- видях филийка пълнозърнест хляб, 2/3 сварени яйца и някаква салата май? Също гледах, че отваряха май котидж?
Мария е страашно пощелива, ама нали е дегустаторка, няма да си признае. Дегустира заради професията, иначе 'ич не ѝ се яде🤣🤣

# 626
Имах чувството, че Мара е на състезание за надяждане с хамбургери. Там така тъпчат и не дъвчат.
Понеже съм го виждала(по тв)предполагам, че е възможно. Но това е много вредно, хем гълташ като патка големи залци, хем не изпитваш удоволствие от храната, хем затормозяваш стомаха, хем не се чувстваш сит, а друга страна си натъпкан като мях. Луда работа.
Мара си се храни доста стабилно и ако в реалния свят плюска така, е учудващо, че е само толкова кила.

Пп Закуската видях, че е филийка черен препечен хляб, варени яйца, салата от спанак, зелении, мерна ми се и домат и мисля, че с котиджа си направиха нещо за мазане или някои просто смесиха сварен жълтък с котиджа и мазаха на филийката.

# 627
Да, някакви яйца, дето дори не ги преброиха, много сложно явно.
 Като мухи без глави са повечето.
Хленчовете повече ми идват.
Човек има избор, сяда да лапа и лежи на дивана или се взема в ръце. Не е сериозно да не може да загрееш дори. Моята майка е толкова подвижна, пенсионера с чупено рамо(няма подвижност) . И тя е дебела колкото тях, ама е 2 пъти възрастта на повечето.

# 628
Изобщо не е тъпо. По този начин ги научават да устояват на изкушенията, когато излезат. Ясно е, че няма да постигнат чудеса през тези три месеца - смисълът на предаването е да ги научат да живеят здравословно и да продължат и навън. Да познават групите храни, да имат двигателна култура, както и хранителна. И най-вече - да възпитат воля и желание за живот.
А тази с имунитета и до края да остане по този начин, какво печели? Единствено безплатна храна. Резултатите ще излизат на кантара и тя ще е като назидание за останалите и за предишния им начин на живот.

И какво сега, всеки който плющи яко при играта за имунитет ще остане до края на предаването, а ще отпадне някой, който иска да отслабне и не се тъпче. Тъпо

# 629
И аз съм на мнение, че целта на продукцията е да покажат лошия пример с Мария. Особено след обилната дегустация на първата закуска, бях убедена (вероятно очаквано за всички) в борбата ѝ да се "налапа" здраво. Иначе съм доволна от развитието на вчерашния епизод, защото предишните бяха малко по-скучни, докато представят всички. Кухнята се оказа собственост на Мария, а участниците нейни подчинени. 🤣 Интересно е, че тя е наясно със себе си, но си продължава по протокола на контрола. Марти и Анна са много сладка двойка.

Общи условия

Активация на акаунт