Живот на кантар - тема 1

• 38 999
  • 773
  •   2
Отговори
# 585
  • Телиш/Плевен
И аз мисля, че нарочно са я вкарали... С една дума - ще си прави каквото си иска и никой нищо не може да й  каже... Ами за какво се е записала тогава??🤔😐
Всички това се питаме. Всичко знае, познавала си била тялото... Е, какво търси там?! Голямо "познаване" ще да е било, че да се докара дотук... Rolling Eyes

Фаворити са ми Вили от Плевен и Тодор. Heart Анна също ми харесва много.

# 586
  • Някъде там
Предаването има спешна нужда да изгонят баба Мара и "сина" и.
На колко години си, та тази жена спрямо теб да е баба?
Спрямо мен не е баба, но поведението й ми е такова. Едно към едно е с много по-възрастна от  нея, моя съседка, която целодневно виси на пейката и "каканиже" и всички съседи са й криви, а тя знае всичко и разбира от всичко, прави номера и после обвинява другите.
Та и Марчето ми е с поведение на кисела мрънкаща баба.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 22:04 от daviz

# 587
Според мен не е поза,такава си е.
И на кастинга са го усетили.Няма как да се правиш на гадна примадона, ако не ти е в кръвта

# 588
И аз смятам,че е натурално нагла.
Лошото е ,че спечели имунитет, заради нея загубиха играта и отново заради нейното хранене вероятно ще се наложи някой да си тръгне от техният отбор. Отвратителна жена Rage

# 589
  • Варна
На мен Ани от Стара Загора ми е страшно симпатична. Усетих, че си мечтая да успее. ❤️ Искам да я видя слаба, уверена и все така добричка. Сигурна съм, че ще изглежда шармантно и артистично.

И на мен ми е любимка , голяма сладурана е Ани . Милата, разстрои се като говори за близките си и за домашния си любимец, как и липсват  . Вижда се , че е много добра душа, от сърце и желая успех.Heartpulse

# 590
  • някъде другаде
От жените най - симпатична ми е Вили от Плевен , от мъжете - Сонай. Като цяло повечето участници ми харесват. Непоносима ми е Мария.

# 591
След Мара Отварачката вече имаме и Мара Лапачката. Не разбирам защо ѝ се довериха за поста при изкачването на етажи, след като видяха как се имунизира с два бургера.

# 592
  • Бургас
Анна беше казала, че дошла да учи ветеринарна медицина в Стара Загора, защо на 30 г още е сервитьорка? Не е успяла да завърши или се е отказала? Изглежда ми слабичка психически, малко лабилна... То, това й е част от проблема и с килограмите

# 593
Сега се замислих, че леля Мария има 2ма сина, та участниците как да е, ще я изтърпят 2-3 месеца (всички се надяваме да е доста по-малко), но снахите и как ще я търпят не знам. Като я слушах как имала мания да контролира всичко около себе си. Тя сама си го казва, а в кухнята и нагледно ни показа.

# 594
  • Телиш/Плевен
След Мара Отварачката вече имаме и Мара Лапачката.
Ох, много точно прозвище! Joy Joy Joy

# 595
  • Варна
Анна беше казала, че дошла да учи ветеринарна медицина в Стара Загора, защо на 30 г още е сервитьорка? Не е успяла да завърши или се е отказала? Изглежда ми слабичка психически, малко лабилна... То, това й е част от проблема и с килограмите

Всеки там има някакъв проблем, вероятно.Тя имаше във визитката нещо от рода, че е качила 40 кг за 1 година / не знам по какви причини/ . Без проблем психологически или физически не се става на тези кг. Въпроса е колко от тях наистина ще се справят. Всички имат хранителна зависимост и проблем с това.

# 596
Аааа Марчето много иззлобя вече. Какво и пречи че се гмуркат хората.  Grinning

# 597
  • На Изток от Рая
Сега да не заформят и двойка в предаването, Марти почти беше прегърнал Ани😀

# 598
Ми те и двамата едни такива милички и добрички Heart Eyes

# 599
Честно казано си отиват Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт