Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 112
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
Тази година Калин кара първия грип в живота си ( в Хюстън нямаше грипове). Да не кажа, че и шарки не е карал. Аз спрях да си пия Д3 и се разболях. ММ е кекъв и периодично е болен. А сега познайте дали всички не минахме на Д3.
Калин е на бяло училище. А познайте дали ми се е обадил.

# 676
  • Бургас
Ние по принцип рядко боледуваме. Но тази зима големия често беше сополив, че с тези тренировки по плуване и бокс, вече е мокър навън. Сега това е първото му разболяване по сериозно от много време.

# 677
  • Варна
Днес по институции ходих. Изнервящо, ама трябваха някои документи.
Девойката аха да се регистрира за някаква карта в общежитието и хоп, снимката оттук не става. Правихме специално нова преди да тръгне, за да се виждат ушите. Да ама сега ще прави пак нова. Фонът задължително да е чисто бял и освен ушите, да се виждат и веждите. Grinning
Прегръдки за болничките!

# 678
  • Бургас
Четвърта година се ваксинирам против грип, политика на службата е. Винаги на края на сезона се разболявам едно така хууубаво.Ама като пиша края-март,първите дни на април. Но тази година дали малкия носи вирусчета от градината, дали защото сме много хора и всеки се среща с много хора на работа, ама ....аман вече, с две думи,другари и другарки- да идва юли!

# 679
Тит, ако се обади, няма да е с хубави новини. В случая мълчанието е знак, че всичко е наред Stuck Out Tongue

Моят младеж беше на бяло училище през декември и единственото обаждане беше да съобщи една вечер, че със съквартиранта му по стая са наловили хлебарки в буркан.

Бързо оздравяване на болните.

Бел, как така ви карат да се имунизирате задължително? При нас фирмата поема цената на ваксината, но не принуждават никого.

Не смея да се хваля, но тази зима не съм боледувала. Имаше 2-3 опита, които успях да пресека в самото начало с Парацетамол. Освен магнезий и ензими, друго май не пия.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 17:47 от Linofrina

# 680
Титина, моля те, кажи дали бяхте на лекар за вит Д3, или ти го самопредписа и в каква доза? Аз също съм му привърженик, но в темата тук са на двата полюса. Особено за по- големи дози взимани ежедневно.
Лино, да се смееш ли, да плачеш...

# 681
Мари, на мен лекар ми предписа по 6 капки дневно Oilisen. Каза да го пия целогодишно.
Аз съм с възпален синузит от месец. Тази зима детето 2 пъти се разболя, предните години беше здрав.

# 682
Мари, аз съм с доказан дефицитна вит Д3. Лъсна след поредица от пневмонии...от тогава съм на 5000/дневно. Като го спра и започвам с кашлицата ( а същевременно гледам и да не приемам храни/напитки спиращи усвояването му). Другите двама нямат пправени изследвания, но го вземат предписан от мен.

Лино, права си. А и му следя онлайн харчовете.

# 683
  • Варна
При мен започват проблеми като не пия известно време магнезий и милгама. Или мускул ме заболи, или периферен нерв сдаде багажа.
Гледаме един сериал с моя мъж, криминален. Ей, по някое време ме събуди да погледам и аз.
Сега съм като репичка, ама защо така се получава с филмите? Grinning

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 19:35 от Стейси Грей

# 684
Искам да кажа, че пролетта не е далеч.
На вас оставям да откриете жълтите минзухари. Simple Smile

# 685
  • при моите деца .....
Добър вечер!!!
Банята е измита, блести...
Уроци подготвени...
Вечеря приготвена и дори изядена 🤣
Въртя една перална, трябва дрехи да приготвя.
Май е време за сън....
Ми всичко съм свършила 🤣

# 686
А, Боби, сипи си чаша вино.
Софиянки, я кажете утре да съм с високи кожени маратонки или кубинки?

# 687
Мари, прогнозата е за 10 градуса и слънчево.
Сутрин си е студено обаче.

# 688
Мари, ужасна гнусна кал е.

# 689
  • някъде ... тук ...
Освен кал, има остатъци от сняг, лед и вече киша...

Общи условия

Активация на акаунт