Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 113
  • 814
  •   1
Отговори
# 660
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, и аз се надявам, но тази сутрин, пак има нов сняг по колите. Малко е, но го има.

Бел, Карз, как са децата?

Нашите всички бях на РД в събота, в детски център и сега треперим да няма нещо, че са си живи бациларници тези центрове, ама нямаше как да не отидат.

Селесте, синия кекс не се хареса особено. Ядоха го и то внука повече, но не като друг път. Рецептата е същата, но явно цвета им се стори странен.

Хубав ден, момичета!

# 661
Добро утро.
При нас е валяло дъжд. Мислех, че е лоша новина, докато не прочетох Буб, че си имат сняг.
Хубав ден и без болни!

# 662
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас е валял дъжд , но на телефона виждам , че показва един градус.
 Карз, Бел , по - добре ли са децата?

# 663
  • Бургас
Добро утро!

При нас пореден ден със слънце, но въпреки това снегът и ледът на места си стоят още. Обаче съм се настроила за затопляне и си изпрах най-дебелото яке.

Вчера все пак успях да приключа с превода, че и изненадващо рано, свърших си и всичко, което изскочи служебно, та днес ще се отпусна спокойно няколко часа при козметичката ми.

Болните дечица днес да са по-добре! Бел Фл., и твоето око дано бързо се оправи!

# 664
  • София
Добро утро!

Седнах с кафето. ММ тръгна за работа. Планове нямам, както дойде.
Болните деца да се оправят! Много е неприятно като не са добре...

Хубав и успешен ден!

# 665
  • Бургас
Майка ме информира,че ще вземат децата за априлската ваканция Simple Smile

# 666
Добро утро!

Аз днес ще попътувам служебно, но за бързо. Ще имам среща с едни потенциални клиенти и много се вълнувам.

Тук не е брутално студено тази сутрин, ясно е, но пък го дават, че може да завали сняг. Ми да вали, аз се радвам Simple Smile

Спокоен ден, банда!

# 667
Добро утро!

И при нас е валяло, не че има и къде да отидем навън, ама ми се иска слънчице вече.
При детето положението е горе-долу, утре ще я водя да я преслушат. Температура вдига лека 37.5, като спи. Обаче си кашля влажно и с храчки, а няма хрема. Благодаря, че питате 🤗.

Карз, дано твоето момче е по-добре!

# 668
Кой дъжд, кой сняг, при нас все още е -8 Mr. Green
Докато се стопли тук вие сигурно ще сте по къс ръкав.

Все пак идва пролет.
Хубав ден Nature High Brightness

# 669
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря момичета, че питате.
Не сме спали и двамата - той от секрети в носа, които се появиха и го дразнят плюс високата температура. Аз от това, че го чувам и не мога да заспя от притеснение. Че и кръв му текна от носа.
Сега е с 38гр, но каза, че се чувствал по-добре. Дано вече да не я вдига. Втора нощ не съм спала, очите ми парят и едвам гледам.

# 670
  • Бургас
Здравейте, почна ми деня със слънце, но и студ. Снощи запазих час за очен, както и предполагах съм с конюнктивит. Три вида капки, през 10 мин ,цял ден да лежа и да си капя стана работата. Лекарката младо момиче, много внимателна. Чак и се престара според мен с толкова много илачи, ама съм послушен пациент. С прегледа и изпълнението на рецептата залепих 100 лв. Честито да ми е!
Като тази зима не помня да сме боледували, всички се изредихме по няколко пъти. Вие как преживяхте зимата?

# 671
Привет и от мен!
Аз в рамките на 20 дена 2 пъти бях със зверски болки в гърлото.
Синко за 2 месеца 3 пъти боледува, каката и съпругът държат фронта.
При нас го отдават на смяна на локацията, Пловдив е с много по-мръсен въздух от предишното ни вкъщи.
Да оздравяват всички болни!

# 672
При нас пък тази година е песен боледуването в сравнение с миналата. Малката не беше вдигала температура от лятото. А преди бяхме дежурни всеки месец. ММ и той беше в една серия август и септември, ама се заехме сериозно да пием сироп от черен бъз, джинджифил с лимон и мед и витамини и закрепихме положението.
И аз вчера оставих 70лв в аптеката за нищо кой знае какво, утре сме и на преглед, но поне с направление.

# 673
. С прегледа и изпълнението на рецептата залепих 100 лв. Честито да ми е!

Аз дадох за УНГ и 10 минутен преглед 90 лв... Чак се чудя да ходя ли на конролата, с горивото ще ми стъпят 200 лв.

Иначе ние, пу, пу, добре изкарахме зимата. Аз и любимия с по един грип, Алечко и той, бебето го овардваме за момента.

# 674
  • Бургас
И аз не смея да се похваля, че да не дръпна дявола за опашката, но тази зима наистина е по-добре положението, нищо сериозно и все по-рядко, а знаете какво беше преди, абонирани с Марто всеки месец по 2 седмици вкъщи. С'я, кутията с носни кърпи свършва за отрицателно време, но там си чакаме да израсте третата сливица. Не знам дали изведнъж чак толкова му укрепна организмът, дали двете ходения до Сандански миналата година оказаха влияние, но подобрението е факт. Останалите по принцип рядко боледуваме, особено аз. Прехапвам си езика сега и ставам да си направя кафе.

Общи условия

Активация на акаунт