Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 107
  • 814
  •   1
Отговори
# 90
Прочетох, че наша съфорумичка има Рожден Ден. Честит Рожден Ден и от мен, Мони. Желая ви на първо място здраве на вас и всички най-близки. Останалите неща ше се подредят.

# 91
Мони, здрава да си! Щастие, късмет и успехи във всичко! 🥳🥳❤🍀
Лин, уелкъм бек! 🥰
Аз нямам зимни рокли, само летни. Трябва да си купя и нещо за зимата, ама има време, за следващата. 😁 Дънки бол! Последно си взех с широк крачол и едни само долу широчки, много добре ми седят. 🥰

# 92
  • Бургас
Лято, сподели поне една снимчица на сандалите Simple Smile

С рокли и поли изкарвам лятото, зимата обаче все с крачолче гледам да съм. Имам иначе 3 дълги зимни поли, на които все се каня и все подминавам. Трябва поне на театър да ги слагам. Обещавам другата седмица да се поправя.

Водих Марто на ледената пързалка, ми мен ме боли повече тялото от напрягане да не падне, отколкото него, дето падна няколко пъти.

# 93
И зимни и летни рокли притежавам аз. Пролетни и есенни тоже Grinning Ма официална за дрескод Black tie събитие нямам. Няма и да заимам, залагам на това, че трябва да е все пак по бизнес насочена визията и в БГ нямаме наложени кой знае какви традиции за дрескод Grinning

# 94
Честита да си Мони!
Рокли имам, но не ги нося.
Вече и аз в редиците на болните.

# 95
Да се запиша и аз във февруарската тема.
Мони, честит рожден ден, здрава и щастлива  да си!
Боби, успешна нова работа!
Лека вечер!

# 96
Мони, здрава,  щастлива и спокойна бъди!

# 97
Титина, оправяй се.
Лято, покажи ни роклята от коприна!

# 98
  • при моите деца .....
Привет!
Титина, оздравявай.
Рокли имам, поли също... обичам да нося.
След 14 години, 2 месеца и 5 дни.... ще ми е мъчно за 2-3 колеги.
Радвам се, че утре почивам.
ММ се прибра.
Ще си сипя чаша вино.
Наздраве!

# 99
  • Бургас
Ох, Лято като каза коприна, че се сетих... Като дете имахме еднакви блузи с майка ми. От коприна, една нежно лилава виолетка.....Бяха за някакъв повод шити....Много лека материя, но се мачкаше много....

Тит,бързо оздравяване!
Всички болни да оздравяват!

Новинка, как сте?
2в1 май не е писала скоро?

Анонимен, добре дошла при нас!

Селесте, много е яко на пързалката, нали? Изисква ли се нещо за децата,които са с този безплатен билет?
Моя утре мисли да ходи, нали не са на училище.

Снимки обичам да гледам, така че давайте смело!

# 100
  • Бургас
Karz, безплатният билет покрива наема на кънките, който иначе е 15 лв. По желание се доплаща 15 лв за пингвин, който е за бутане от начинаещи и 30 лв за инструктор. Вики имаше такъв билет, ама Марто беше без и хич не им се зарадвах на цените.

Тит, да излизаш бързо от редиците на болните!

Боби, наздраве за новото начало!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 08:42 от selleste

# 101
  • Бургас
Лелеее,колко е пораснал този Марто! Пред очите ми е малкото бебе!
А, моя със сигурност ще е без пингвин и учител. 
Ще ходи с две съученички да се забавляват!

# 102
  • Бургас
И голямата утре ще води малката. Даже са намерили телефон на пързалката да попитат работи ли, защото заради времето не винаги работи. Не че аз не мога да отида да проверя,ама да се оправят сами.

# 103
  • Бургас
Студеничко ще е тези дни, така че очаквам да работят.

# 104
  • София
Добър вечер!

Днес ми е много изморено... Гого спа много малко и не можах нито да почина, нито да свърша нещо. Има и такива дни. Сега заспа и аз нямам търпение да си легна.
За рокли говорите. Лятото нося основно рокли. И поли, но рядко. Имам и за зимата, но си стоят в гардероба.

Хубава вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт