Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 094
  • 814
  •   1
Отговори
# 765
Цигарите спрях от раз преди малко повече от 9 години след един запой с много песни, пиене и цигари.
Мони, успех.

# 766
Ети, ако визираш мен, също ми е драго, че те виждам тук Simple Smile

Добре че не се пристрастих към цигарите. Пушила съм много пъти, но само толкова.

# 767
  • София
Аз пушех 10 г. Много ми харесваше, по едно врвме кутия на ден. От раз ги спрях 2009 година. Нито кг съм качила нито усетих нещо. Първоначално не пиех кафе също. После започнах.
Всяко дете е индивидуалност и уникално.
Не е градина с лехи от зеленчуци в училище.

# 768
Хайде утре вечер на концерт на Диана Експрес. Варна, ФК.
И аз, и аз
Днес цял ден меря улиците, срещи с приятели, търсене на щори, масаж, козметик...и викам айде преди да си ходя дома да мина през нашите. И мама ме изненада, че са приели баща ми в болница. Не ме питайте как му спретнахме багажа и в болницата. Първа диагноза - Хепатит С, втора и трета- поне са по успокояващи от първата. Та утре сутрин скенери, изследвания. Той не е добре, нея само дето не я нося насам-натам. Та помислете баща ми с добро и ако може му стиснете по един палец.

Аз съм от страстните пушачи, отказали цигарите от раз. Не че не припалвам от време на време, но вече и това няма ( имаме приятел в момента се бори с онази болес с трите букви, та 8 от всеки 10 пушача я развиват).

Е гати и скептичния пост, но да стиснете по един палец за баща ми

# 769
  • Бургас
Тит, всичко да е наред с татко ти!

# 770
  • Телиш/Плевен
Тит, стискам палци за татко ти! Hug

Ети Hug

За цигарите... Срам - не срам, признавам си, че 30 години не бях докосвала цигара, ама баш "на стари години" пропуших. Rolling Eyes
Скрит текст:
Цял живот пушачи около мен, които ми обясняват как цигарите ги успокояват и покрай проблемите с бащата на Елица, започнах да пуша. Успокояваше ме уж, ама не съм много убедена, че самите цигари успокояват, по-скоро май внушението. Thinking И така месец-два, докато един ден се замислих за какво ми е това моментно спокойствие, като после пак съм си кълбо от нерви. И стигнах до извода, че цигарите няма да ми решат проблемите, а даже ще ми докарат нови (такива със здравето). Така че ги спрях от раз, но предвид краткото време, в което пуших, може би не съм успяла да се пристрастя напълно и затова не ми беше изобщо трудно да спра. Вече пет години не съм докосвала цигара и щом покрай стреса от смъртта на баща ми не съм си помисляла за такива неща, се надявам, че повече няма да залитам така. Моят годеник също е непушач и много ме радва този факт. Бащата на Елица няколко пъти се опитва да ги спре, но не му се получава. Вече кашля доста, свекървата много се притеснява, защото нейните свекъри са били пушачи и са починали от белодробни заболявания и двамата... Но той не взима никакви мерки и не знам докъде ще се докара така...

Али, надявам се да успееш. Hug

Мони, стискам палци да се подредят нещата както искаш. Hug

# 771
  • София
Тит, стискам палци за татко ти! Всичко ще е наред!
И аз отказах цигарите преди 20 години от раз. Най-доброто решение, което съм вземала някога за себе си.

# 772
  • Germany
Титина, стискам и аз!

# 773
  • при моите деца .....
Добро утро!
Титина, стискам палци! 🍀
Петък е!
Само да избутам 6 поредни часа.....
После ще чистя и ще се приготвям за гости - в събота ще ни идват на прошка... а искам да гледам Марти, май ще участва на 01.03.
Хубав ден!

# 774
Добро утро.
Тит, дано всичко е наред.  За хепатит има много силни лекарства, възстановяването е възможно. Вуйчо ми мина през това, възстанови се напълно.
Здрасти, Ети.
Дано болните деца днес са добре.
Хубав и усмихнат ден.

# 775
Добро утро!
Титина, стискам палци за бързо оздравяване на баща ти.
Хубав петък, момичета!

# 776
  • някъде другаде
Добро утро!
Тит , всичко ще е наред. Стискам палци.
Насрочиха ми операцията. На 17.03 влизам в болницата за изследване и консултации с лекари и на 19.03 ще е операцията. Ще е изпитание , каза професора , че единя възел на щитовидната е 7 см. Но изпитанието е за него , аз ще спя. Но сега до операцията - банкет на 07.03 и екскурзия на 15.03. Операцията ще я мисля от 17.03.
Днес колежката ще ходи да се отчита и аз ще се разходя с нея. Ще седмем някъде да обядваме.

# 777
  • София
Добро утро!

Тит, палци за баща ти!
Ети, добре завърнала се!
Ние с ММ сме скучни. Не пием, не пушим. Smiley Е, понякога пия по чаша вино. Ако сме или имаме гости. Или сме на заведение. Така да си сипя с вечерята, примерно -много рядко.
Събудих се с главоболие и ми е криво. Дано кафето ме ободри.

Хубав петък!

# 778
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Тони, тъкмо ще се заредиш с хубави емоции преди операцията. Ще стискаме палци за нея. Hug

Мъфинче, да минава бързо пустото главоболие. Hug

Ако има още болни, бързо да оздравяват! Hands Pray

Хубав петък на всички! Heart

# 779
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!

Аз спрях цигарите с Табекс, спокойно. Много обичах да пуша. Тогава качих някое килце, но имах нужда. Бях 47-8 кг на 168 и бях грозно слаба.
Лин, да, теб визирах Hug
Тит, стискам палци Joy
Все по-рядко пием алкохол. Дълги години не пиехме нищо, после започнахме и повече да излизаме, сега пак не пием.
Бубето се е загубила.
Нещо още щях да кажа, ама пусто забравих Joy

Общи условия

Активация на акаунт