Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 085
  • 814
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Добро утро!
Успешен ден да имате всички!

# 781
  • Бургас
Добро утро!

Тони, много ми хареса подходът ти към операцията. Всичко ще е наред! Къде е екскурзията?

Мъфин, да мине бързо главоболието! Три дни се събуждах с леко, тъпо главоболие, хем е поносимо, хем е дразнещо, и директно след кафето вземах и хапче.

Моите болни биват, раздигах ги да се къпят, да сменяме чаршафи и да сядат да учат, кой спал, спал.

Хубав ден и от мен!

# 782
  • Germany
Добро утро!
Раходихме се с Ина и допивам кафето с форума. На обяд заминаваме с мъжа ми на кратка почивка, ще разказвам като се върнем. Междувременно чакаме резултати за няколко неща, та моля за стиснатите ви палци.
Хубав петък на всички!

# 783
Добро утро!

Тит, стискам палци за татко!

Тони, 19.3 е хубава дата за операция, всичко ще е наред.

Загубих се два пъти тая сутрин докато търся лабораторията. Изобщо не беше там, където ми я дава навигацията а на съвсем друго място в града. После чаках половин час в мъглата на опашка. Дано поне резултатите да са ми добри.

Почнах Табекс и вярвам, че ще се справя.

Ние днес или утре заминаваме за Бургас, зависи дали любимия ще приключи работа на време, че има разни задачи.

Спокоен ден, банда!

# 784
Добро утро!

Титина, стискам палци!

Али, ще успееш, докладвай ни тук за стимул 😊.

Спахме до преди малко ние, което си е рекорд. Явно сме имали нужда да наваксаме, друго си е да не слушаш кашлица цяла нощ.
Отметнах вчера зъболекаря с една пломба и ме плануваха за вадене на 12ти. После ще трябва мост, няма да стане имплант, че костта била стопена..

Спокоен петък 😘.

# 785
  • някъде другаде
Екскурзията е на Вършец и Клисурски манастир.
Мони , приятна почивка. Ще стискаме палци.
Али , всичко ще е наред. И щом вярваш , значи наистина ще спреш цигарите.

# 786
  • Телиш/Плевен
Мони, стискам палци за добри резултати! Hug

Али, успех от сърце! Hug Надявам се да нямаш много трудности по пътя със спирането. А след това ще видиш колко по-добре ще се чувстваш. Heart Eyes

# 787
Аз пушех 10 г. Много ми харесваше, по едно врвме кутия на ден. От раз ги спрях 2009 година. Нито кг съм качила нито усетих нещо. Първоначално не пиех кафе също. После започнах.

ти си слаба и не си стръвна за храна, затова.

Бел, потърси второ мнение преди да вадиш.
Мони, успех!
Тит, стискам палци!

# 788
  • Бургас
Зъбите са ми болно място и тема. Предстои ми сваляне на мост и поставяне на импланти-2 бр. Но кога ще е не знам. Отлагам от година.

# 789
  • Варна
Тит, стиснати палци за татко ти!
Тони, успешна операция и бързо възстановяване!
Бел, аз имам имплант отпреди десетина години. Заради стопяване на костта ми присадиха такава. Не си представяй, че просто вземат кост и я присаждат. Помня, че въпросното вещество беше в шишенце. Да чукна на дърво, засега нямам проблеми, а е шести дъвкателен зъб. Мразя мостовете, защото след себе си водят до други проблеми и ти изпиляват съседните. Но каквото и да се наложи при теб, стискам палци!
Четири часа търсих билетите за концерта. Почти се отказах и хоп, видях ги да стоят на перваза. Купени са от място и нямаше как просто да ги принтнем наново.

# 790
Като спомена за концерти, Стейси, Blackpink ще идват в Европа и вчера пуснали билетите, по-скъпи от Металика. Единствено в Милано са на по-народни цени, обаче е на поляна и нашата ниска кака нищо няма да види. Ег@ти и каръкът!
Титина, стиснати пали!
Болните да се оправят и Али да откаже цигарите с лекота!

# 791
  • Бургас
Ети, добре завърнала се! Много ни липсваше тук!

Тит, стискам силно палци за татко ти!

Сега и малкия ми е болен. За щастие без температура.
Обаче баткото - цял ден беше по-добре, сега пак е с 39.
Писна ми....

# 792
  • Бургас
Карз, бързо оздравяване на момчетата!

Наздраве от нас с Катето и Лин 🍷 Добре замезваме Simple Smile
Скрит текст:

# 793
Поздрави и весело, момичета!
Карз, бързо да се оправят момчетиите.

# 794
  • на Мелмак
Аууу, Селесте, да ви е сладко, да си хапнете и заради мен Grinning