Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 6

• 72 217
  • 435
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
тези дни не бях в състояние да пиша. Баща ми почина  Sad Cry направо съм смазана и още не мога да повярвам и да осъзная случилото се. Не зная кого да обвинявам, но след всичкото висяне в болницата, мога да кажа че загубих вярата си напълно от нашето здравеопазване. След като беше изписан след 5 дни, /с инсулт/ незнайно защо - защото нямат места, на другия ден се влоши и извикахме БП и го приеха втори път - човека стоя 3 ЧАСА в спешния кабинет и береше душа, а те си предаваха смяната и буквално 20 доктора го преслушаха със слушалка и ни караха да разказваме какво се е случило, 20 пъти, и всеки от тях казваше "не е за моето отделение" и потвърждаваха и отричаха диагнози като повторен инсулт, инфаркт, пневмония??? И накрая го приеха в кардиология. Просто си остават хората да си умрат ей така  #2gunfire Sad Cry Вярно че болеста е такава, че нищо не се знае, но със сигурност не направиха нищо от това което можеха като лекари.
Ох оплаках ви се, не е по темата, но може би разбирате за какво говоря, като ходите по болници и виждате за какво става въпрос.

# 76
Герда, много съжалявам. Това е наистина ужасно.
Ева, на теб желая да ти е живо и здраво детенцето, много щастие и късмет.
А ние сме под ? за приемане в болница. От сутринта до сега Мария е повърнала поне 15 тина пъти. И беше с много висока температура,  часове не можах да я сваля. Имаме затишие през последните 2 часа, та се надявам да не влизаме пак в болница. А иначе талона ни чака написан, ама аз засега си правя оглушки, давам и по лъжичка течност, дано закрепиме положението. че тя няма капка вода в коремчето си, всяка поета капка беше изповръщана.Стискайте палци да н се размине.

# 77
GerDa , мила... толкова съжалявам!
Поклон пред паметта на баща ти!

Сигурна съм, че е бил добър човек!
Приеми моята виртуална прегръдка!  Hug

# 78
GerDa, моите съболезнования!!
Елеонора_76 , ееееех и вашите одисеи край нямат!  Sad

# 79
  • София
Gerda приеми и моите съболезнования Cry
Аз най-вероятно съм объркала нещо с лентичката, щото днес нямаме р.ден той мина преди близо месец, но мерси за пожеланията всички дечица да се оправят бързо.

# 80
  • Благоевград
Момичета, моля кажете давали ли сте Вентулин на децата и по колко? На моето момче го изписаха, но няма, с кой в момента да консултирам съобразно бъбречето му. Тук в града нямаме нефролог.

# 81
Bory_V , аз съм давала Вентолин три пъти по 2.5мл и не сме имали проблеми от него.

# 82
Герда, съжалявам за загубата ти - моите съболезнования... Hug

marychery, от една страна ми се иска да ти пожелая да оттървете болницата, но от дурга - като е зазляла така Мария, по-добре да я поемат и стабилизират и ако трябва да се пуснат някакви изследвания, да се види какво е... Rolling Eyes
Надявам се да се включиш с по-добри новини... Praynig
 Hug

Ели, вашите изпитания край нямат наистина... Rolling Eyes
Явно покрай операцията имунната система на Вики доста е отслабнала и е податлива на различни инфекции и вируси. Дано постепенно да се стабилизира детенце  Praynig

# 83
Благодаря ви на всички  Hug
marychery, не зная какво да кажа, наистина е гадно да влезете в болница, но пък е и опасно ако се обезводни детето, дано се подобри.
Ели, много ви се събра на вас ...  Praynig Вики да се стабилизира вече, това с имунната система не е за пренебрегване наистина.

# 84
Момичета, май отървахме болницата. Мария цяла нощ си беше с висока т, и сега е с 38,5 но не повръща. Вече пие по малко вода и сок, и започна да бърбори. До снощи дори не говореше, а само промрънкваше.

# 85
  • София
Ели 76, чувала съм много добри отзиви за лайфпак джуниър. Дори сестрата в Пирогов, като ходих да си взимам болничния лист, ми каза че тя е основният дистрибутор за Бг и сайта е нейн www.otlichnozdrave.dir.bg, и аз се замислям дали да не купя за моята госпожица.

# 86
Разгледах сайта, Еве. Интересно ми се струва и хубаво, но доколото разбрах е за деца над 4 години. Май ще се въздържа за сега от него.  Simple Smile
Сега и давам ехиначи и витамини - марсианци. Знам, че няма много голяма полза от това ехиначи, но засега ще го пие него. Дано поне малко помогнем на организма и!
Благодаря ти все пак  Hug

# 87
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Герда, моите съболезнования. Лека пръст на баща ти.
Бори, давала съм вентолин на Марти и не съм чула да има проблем с бъбреците.  Даже при всеки бронхит му правя инхалации с вентолин.
Меричери, стискам палци да не стигате до болница.
Ели, аз бих те посъветвала да дадеш рибомунил. Това ме посъветваха от правителствена болница. Доколкото знам в него се съдържа и уростим които е имуностимулант против инфекции на пикочната система. Аз самата давам само уростим вече 5 месеца и съм доволна.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:11 от martisun

# 88
  • София
 Gerda съжалявам за загубата ти, в момента положението в здравеопазването е на smile3511 smile3514,
но има и добри лекари, за съжаление не винаги попадаш на тях.
Merychery чак сега прочетох за проблемите ви и се радвам че нещата минават, сега оводнявай детето с течности по-малко и упорито и много на често. Момичета има едно хомеопатично лекарство за повръщане / дано на никой не се налага / направо е вълшебно. Казва се Вомитусхил - има го на капки и на свещички прекъсва повръщането за минути, най-много час.
Ели , доколкото можеш наблягай на плодовете, това са естествените витамини , които се усвояват най-добре от организма.

# 89
  • София, "Младост 3"
Момичета, май отървахме болницата. Мария цяла нощ си беше с висока т, и сега е с 38,5 но не повръща. Вече пие по малко вода и сок, и започна да бърбори. До снощи дори не говореше, а само промрънкваше.

сега виждам
съжалявам
има едни хомеопатични дето помагат - слагат се в дупето и спират повръщането
свещички "воме" не знам ккаво си....
"хидрасект" прахче
както и за Т - свещички в дупето да не ги повърне
успех

Общи условия

Активация на акаунт