Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 6

• 72 242
  • 435
  •   1
Отговори
# 90
  • София
martisun: мога ли дад давам рибомунил на 2 годишната си дъщеря и как се дава, трябва ли да няма бактерии по време на приема?

# 91
Ползвахме именно свещички против повръщане, наистина спасиха положението. Още си е с температура, но поне пие течности.
Рибомонила , се пие по схема Ева , консултирай се с вашто GPза приема му. Не мисля че бактериите имат отношение, но все пак не съм сигурна.

# 92
Здравейте на всички!
Дъщеря ми втори ден се напикава. Не просто да пикне малко,защото се е улисала в игра или отлага за последния момент.Виждам я ,че и се пишка ,но не може да се устиска .И е на често. Вчера си мислих, че нещо ми прави на инат , защото предния ден и се поскарах. Но днес е същото, не го прави нарочно да ме разиграва.
На какво би могло да се дължи според вас?
Личната ми даде направление, на него пише :бъбречна колика ,неустановена, код 23. Каза ми да си записвам през колко време пишка.
Има ли нефролог ,от който сте доволни във МЦ "Детско здраве", личната ме праща там...
Желая ви лека вечер и спокойни събота и неделя.

# 93
Toва ми прилича на цистит. Добър детски нефролог там е др Русинов, приема във вторник. Аз останах много доволна от него. Много е спокоен и обяснява много подробно и без да припира и бърза.

# 94
Благодаря ти  Мarychary ! Утре ще се обадя да запиша час.

# 95
  • в мъжки прегръдки
martisun: мога ли дад давам рибомунил на 2 годишната си дъщеря и как се дава, трябва ли да няма бактерии по време на приема?

Можеш, да. Има схема по която се пие. Пише я в листовката, но и личната ще ти каже. Бактериите нямат отношение. За тях ще пиете антибиотик. Обаче този имуностимулант ще помогне и срещу бактериите в урината. В смисъл няма да ги излекува а ще намали вероятността да се появят.

# 96
Момичета, Ели и Вики пак са в болница. Малката снощи е започнала да повръща АБ и сега е на системи, венозен АБ и урбазон.  Помолете се да оздравява детенцето и вече да спрат тревогите им

# 97
  • в мъжки прегръдки
Момичета, Ели и Вики пак са в болница. Малката снощи е започнала да повръща АБ и сега е на системи, венозен АБ и урбазон.  Помолете се да оздравява детенцето и вече да спрат тревогите им

Уфф! Какво правят тези лекари, какви ги вършат, та не могат да оправят детето и да й мирне на Ели главата. Дано да се оправят бързо зещото от тези антибиотици още повече му отслабва организма и става по-податливо на бактерии и вируси.

# 98
Да много ми е мъчно и на мен Cry. Специални поздрави от Ели за всички.

# 99

Ох, горката Вики, за Ели да не говорим... Rolling Eyes Sad
Наистина прекалено много вече им се събра  Crossing Arms
Моля се Вики да се пребори и по-бързо да се прибират в къщи  Praynig
 Hug

# 100
Ох, дано да свърши вече това!! Стискам палци на Вики и Ели!!

# 101
 Praynig Praynig Praynig Това на нищо не прилича. Дано издържи Ели на всичко това, а малката Вики да се позакрепи вече, че от тези болници стреса е много голям Sad.

# 102
  • София
Ужас , това е направо кошмар. Горката Ели , трябва да издържи. Направо  ми се къса сърцето ... smile3518
Миличката Вики , моля се това да е антибиотика , който да и помогне  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 103
Ех, момичета! Благодаря ви за положителната енергия, която ми изпращате! Целувам ви всички!  Heart Eyes   bouquet  Hug

Ние пак се прибрахме за 2-3 часа. Само вчера и снощи беше на система. Сега само Роцефин и Урбазон на 12 часа. Утре ще я пращат на консултация със специалист - уши, нос, гърло. Нещо от 1 седмица и е запушен носа, а няма никакви секрети във него... Кой знае и от там какво зайче ще изскочи  ooooh! . Но, лекуващата лекарка на Вики, смята че това при нея е наистина имунен срив. След като приключим всички тези лекарства ще започне системно да пие нещо за имунната система. Не искам да съм на мястото на бъбреците и последните 2 - 3 месеца.  Rolling Eyes
Откупила съм и литургия за здраве за днес. Дано поне малко помогне!  Peace

Днес е Благовещение, много хубав празник и ви желая, от сърце, да сте много ЗДРАВИ и да нямате никога такива поредици от неприятности като нашите!  Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 12:33 от Елеонора_76

# 104
Днес е Благовещение, много хубав празник и ви желая, от сърце, да сте много ЗДРАВИ и да нямате никога такива поредици от неприятности като нашите!  Hug

Благодаря, Ели  Hug И аз ви желая - на теб, на Вики и на цялото ти семейство здраве и да загърбите този ужасен етап...   Praynig
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт