Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 212
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 75
Ето как се получи с елека. Огледалото е малко мръсно...Animal Speak No Evil

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:25 от mimi.7299

# 76
# 77
Мими, аз не мога да те видя много хубаво, изглеждаш ми като със сукман и стои супер с ризата.

Модела рокля избран от госпожицата на Сиска е супер като конструкция и дизайн. Сега пак я гледах, красота ❤️

# 78
Мими, аз не мога да те видя много хубаво, изглеждаш ми като със сукман и стои супер с ризата.
Как ли не се въртях да се види повече от елека е не става. Но то всъщност няма и какво да му се гледа, гладък, черен, невзрачен....Като го сложа с друга риза пак ще се снимам, но ще накарам Ричард! Панталона и елека се сливат по цвят и за това...!

# 79
  • Виена
Черната рокля е много красива и направена според мен за класически бал, т.е събитие, на което се стои много малко седнал. Ако правилно съм разбрала се търси рокля за абитуриентски бал - в този случай трябва да позволява сядане, хранене, седене на стол. Последните две черни с огромните поли са абсолютно неподходящи. Обемът трябва да идва от плата и от кройката,както е в оригинала, всички пълнежи отдолу са мъчение.
Редактирам се-погледнах Радичев и Донев....Тежки кошмари, с претенции...Видях и цените на Радичев-за тези пари във всяка европейска столица ще се купят в пъти по-елегантни и красиви рокли. При това без връзчици на гърба, тъй щото да пасват на всяка фигура. А ушити по размер. Съжалявам за отклонението, потресох се.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 10:19 от bombolino

# 80
  • София
Сиска, за роклята не мога да помогна, но ми хареса много сакото ти! Искам и аз Балмейн сако, пък! Bowtie

# 81
Дааа, знам как е при снимане на черно.
Аз затова рядко качвам, че обичайно съм в черно и то нищо се не види 😃

# 82
  • София
Сис, роклята се жестока! Дано намерите, ако не поръчвайте, има време да дойде. А твоето сако е невероятно. Добре, че мострените модели са само най-малкия размер!

Тъмните цветове въобще не могат да се снимат добре, без помощни осветления.
И аз виждам Мими, все едно е със сукман.

# 83
  • тук-там
Ох, тези бг дизайнери са кошмарни! С девойката ги подминахме без колебание преди 2 години. Трудно ще е с роклята на Сиска. Може би Света е дала добра идея.
Мими, снимай пак Simple Smile

# 84
Ще снимам, някой де...!

# 85
Сиска, роклята е прекрасна. И на мен ми се прииска да съм на бал, моята сватбена рокля беше подобна в бяло, с огромна пола и корсет.

Празник на влюбените празнуваме с децата със специална вечеря. Моят любим не пие вино, но обожава да ми избира интересни вина и шоколад по този повод. Още си пазя първата метална кутия от такива шоколадови бонбони отпреди 24 години във форма на червено сърце.

# 86
Докато сме на вълна бални рокли, да споделя две видеа. Много харесвам видеата на Диор за изработката на всяка от колекциите, но последното е изключително
https://www.instagram.com/reel/DFdSIH_ICUO/?utm_source=ig_web_copy_link

И като говорим за корсети, един младеж, който работи и за Жан- Пол Готие
https://www.instagram.com/p/C7uOXz-tqlv/
https://www.instagram.com/p/C6UMAbitO31/

# 87
  • Велико Търново
Сиска, за роклята не мога да помогна, но ми хареса много сакото ти! Искам и аз Балмейн сако, пък! Bowtie

В 13.00 ще съм в завода.
Мими, дай ми номер.
Момичета, от цялото си сърце благодаря, че се отзовахте.Аз не съм твърде много по поръчки и сайтове, но тук сте просто съкровища.
Ал, Невена я бях забравила, едно време се боядисвахме при Мърфи и от там я познавам, но цените са доста високи  и самата Божидара отказа.
Не знам дали бъдещата абитуриента търси точно тази рокля. За подобен драматичен и изчистен стил се сещам за Solace London. Виждала съм ги на живо и са много ефектни, предполагам доставят до България.
https://us.solacelondon.com/collections/dresses
"На тази жена шапка свалям, страхотен сайт"-вече има избрана рокля и сега ще поръчваме.
Сега видях, обаче, че има нови постове със сайтове и тях ще разгледам.
mtz, права си, тя е категорична, че пропускаме Асеновград.Както казва мъжа ми на теб се е метнала и не ми прави комплимент.
Спирам да досаждам с роклята.Света, и тази много хареса и сега ще помисли малко и ще реши коя поръчваме.
У нас съм още 1 час и слизам към завода, освен моите сака, естествено имаше и още модели, мога да снимам.

# 88
  • Ямбол
Тъкмо мислех да казвам, че роклите от сайта на мисК ми харесват повече от показаната на Позен 😅 и че силно се надявам да не избере рокля в черно абитуриентката. Сакото ти е феноменално, Сиска! Напомни ми за едно снимка на кралица Летисия, която мернах в кралската тема преди няколко дни.

При мен няма стил тези дни, няма и много настроение, но каквото е такова, все ще мине в някакъв момент. Поне сложих мъничко червило тази сутрин.

Мими, на мен ми хареса това, което се вижда на снимката 💜.

# 89
  • Русе
Да се запиша в новата тема, че съвсем ще ви изпусна. Опитвам се да ви догонвам с четенето и виждам някои снимки, но докато реша да пиша вече отминало и обсъждането и момента.
С голямо закъснение искам да пожелая на Харпи много, много здраве и щастие!
Видях Сиска с чудното сако, Мими с някои снимки, Ал, винаги страхотна, Али с новото зелено палто, Анджи, Деси, Ани, Копче, Клеми и Теди. Всички сте страхотни! Други, май не съм виждала наскоро.
Много ви се радвам за срещите и много искам да успея да дойда на такава.
Нищо кой знае какво не съм купувала напоследък, само две ризи и два панталона от разпродажбите. Единият е летен, а на другия не намерих снимка.
Скрит текст:
Аа и червило на Диор взех и аз да не остана назад. Имах ваучер за Дъглас и го използвах за това.

Общи условия

Активация на акаунт