ЗОНАТА и ние - тема 17

• 28 686
  • 611
  •   1
Отговори
# 435
Не,смесен е 1БПВ,трябва да си добавите полезна мазнина.
Аз омега пиех през първата година,като правех почивки.От няколко месеца не пия и на децата не давам,залагам на различни риби сега лятото.

# 436
А колко процента е балансиран?

# 437
3% се брои за 1БПВМ,аз лично си правя таратор с 2% и добавям зехтин или орехи.

# 438
Благодаря, Лещи Sparkling Heart
Чудесна идея е тази за таратора! Колко краставица слагаш, броиш ли я и с какво комбинираш?

# 439
Една кофичка мляко,една краставица и малко вода,по гъст го обичаме вкъщи.Не я броя една краставица,реално цяла купа е два блока,ям я на три-четири пъти.

# 440
Записвам се в темата, че след 15 дни ще се връщам в Зоната, да се настроя Simple Smile

# 441
Може ли на лични каква Омега пиете?

# 442
# 443
  • София
Отдавна не съм се отчитала, понеже нямах кой знае какво радостно нещо да споделя. След като започнах Зоната през август миналата година, след 7 месеца бях 13,5 надолу, после обаче внезапно дойде един период, в който от стрес и ангажименти ядях по-късно вечер и се движех по-малко. Не излизах трайно от зоната, все така се стараех да са балансирани храненията, но често не успявах, а и имаше неща от червената част на таблицата. Та, накратко, за месец и половина си върнах почти 3 кг. Хубавото е, че се взех в ръце и за последния месец и нещо ги ликвидирах. Сега смятам да продължавам както преди и да използвам лятото колкото може по-ефективно.

Най-вече обаче ми се искаше да споделя резултатите по отношение на инсулиновата резистентност, защото са много окуражаващи. За да е по-прегледно, въведох данните и направих скрийншотове за HOMA индекса преди да започна Зоната, на петия месец и на десетия месец.  

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 10:51 от Beretsheri

# 444
И в двете книги на Бари Сайръс не съм виждала да пише за Омега 3-6-9. Само за Омега 3 говори. Сигурна ли сте, че приемате правилната Омега?

# 445
  • Сливен
Виждам само полза от него.

# 446
Не знам каква полза виждате,но това слънчогледово масло е толкова извън зоната, че няма накъде. Идеята да не консумираме жълтъци и да готвим със зехтин ,а не с олио е именно за  да намалим арахидоновата киселина,а вие с това рибено я приемате допълнително Flushed щом твърдите,  може и да помага за нещо си ,но ако искате да сте в зоната не е никак подходящо.

# 447
Аз си поръчвам омега 3 от Амазон. Не зная дали е много ОК. 240 капсули са. И цената е нормална.

# 448
Това рибено масло поръчвам за мен и мама.

# 449
От години поръчвам от Iherb само  омега 3 на Life Extension, 240 капсули и съм много доволна. Капсулите са малки, няма послевкус и е на много добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт