ЗОНАТА и ние - тема 17

• 22 543
  • 530
  •   1
Отговори
# 45
Някой запечен картоф.
В такива моменти е добре да имаш свърен овес или блатчета изпечени.

# 46
  • Пловдив
Ми да, ама ако е в зелено ще е ок...ще мисля.
За закуска имам още от тутманика. Много ми хареса Simple Smile пак да кажа.

# 47
Нахут тогава. Зелен и е марко количество за блок.
Този тутманик и аз съм го правила, харесва ми и на мен.
Често за работа си правя един бъркоч, в мъъничка кутийка смесвам 2бв сироп от агаве, 2бп сух протеин, 4бм фъст.масло и малко еритритол. Става такава благинка, която ме спасява винаги, когато ми се преяде сладко. По една лъжичка си взимам и хич не я броя.

# 48
За любителите на сладко - в групата във фейсбук има няколко рецепти за течен шоколад и скоро бърках един. Излиза над 50 гр за блок и когато ми се хапва сладко си гребвам по една мъничка лъжичка ,която е към 10-15 гр съответно изобщо не я броя. Незонуващите вкъщи също го одобриха ,а детето е възхитено че му позволявам филийка с шоколад Joy

# 49
  • Бургас
Leona_ би ли дала рецептата, че нямам фейсбук?
Белушани с какво мога да заместя сироп агаве? Имам кленов сироп
Благодаря!

# 50
Ами да, с кленов, мед, наситнени фурми. Ако е много гъсто, капни малко прясно мляко.

# 51
  • на последния етаж
Някой знае ли колко грама сварена елда е за 1 блок? Намирам информация само за суровата, а аз имам сварена в момента.

# 52
В едната група една жена е писала 63 г за блок и половина. Обаче толкова не съм спала от коликите на бебето, че изобщо не мога да сметна колко е за блок Simple Smile

Нищо не става при мен с килограмите и реших да мина повече в зелената зона и да съм по стриктна
 Проблемът е, че с плачещо бебе е адски трудно да си приготвя каквото и да е за ядене. Той и като спи плаче и аз седя до него.

# 53
Духче,обмисляла ли си раница или слинг?Моят малкият беше същия ревльо,абсурд да свърша нещо с него.И до сега има такива лепкави моменти,но аз режим почнах чак след като го отбих на година и половина,абсурд да ми стигне времето преди това за готвене.
45 грама е сварена елда и вкъщи много върви и я харесват децата.
Ето този зонов шоколад правя и аз.
.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:31 от Лещичка 💙💚

# 54
Дух, стресът оказва голямо влияние на цялото тяло и метаболизъм, знаеш.
Аз имам друга теория за себе си и ще я споделя. Първо никога не съм се стараела да се придържам в зелена зона, гледам да ми е вкусно и да не е само червено в чиния/тенджерата. В плато не съм попадала до сега и според мен тайната е в това, че както съм споделяла, през уикендите винаги излизам от Зоната. Не драстично, но с малко алкохол или повече мазнини, така или иначе излизам. Смятам, че поради тази причина не "привиквам" и не спира да работи.
Сега като пътувахме не гледах НИ-КАК-ВА Зона, толкова прекрасни вкусотии имаше, а и празник имахме и не се съобразявах с нищо. Тази сутрин като се качих на кантара -1,5кг от предната седмица. Рядко се тегля, защото се усещам и нямам нужда от потвърждение, но това не го предполагах изобщо.

# 55
Leona_ би ли дала рецептата, че нямам фейсбук?
Белушани с какво мога да заместя сироп агаве? Имам кленов сироп
Благодаря!
Заповядай

Аз ползвах еритритол и обезмаслено какао,сметнано по етикет излезе повече грамчета и стана доста гъста смес,та увеличих мъъъничко водата и общо стана 540гр за 10 блока,което си става съвсем доволно количество за 1 ББ

# 56
Лещичка, той е все в слинг, но като спи на пресекулки и го боли корема, в обши линии се разхождам из затъмнена стая с бял шум. Сега докато го приспивах в слинга успях да си обеля скаридите за обяд.

# 57
Моето бебче като беше малко готвех с него на работещ абсорбатор Grinning

# 58
Да и с моето първото баници правех и готвех и прахосмукачка пусках. Ама този е различен Simple Smile и не му понасят тези занимания

# 59
  • Пловдив
Момичета, как да си увелича блоковете? Напр.от 2 на 4 или от 3 на 4?
Напр, тази рецепта да ползвам...
https://www.kakvodaqm.bg/zakuski-mezhdinni-zakuski/zakuska-s-hli … -shunka-i-iaitce/

Общи условия

Активация на акаунт