ЗОНАТА и ние - тема 17

• 22 565
  • 530
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, от 5 месец се храня по Зоната, знаете с доста прегрешения, но все пак основно си се придържам към правилата. Въпросът ми обаче е възможно ли е да ми закъснява цъкъла заради това?
Едва ли. Дори Зоната помага да се нормализира. Ако не сте паднали под минимума препоръчани за вашите данни блокове, наистина потърсете причината другаде.

# 481
Да, доста паднах под тях, защото в жегата не ми се яде. Явно ще е това.

# 482
Ако си на много малко калории, щото и мазнините не са много дори да спазваш 12 блока, и ако преди си се хранила по обилно е възможно.
Не падай под минимума. Ако ти е трудно с обема на В, добавяй нахут в салатата.

# 483
Не момичета, бременна съм. Не знам как стана. От 9 години съм с втория ми мъж и деца нямаме, но дали от Зоната или от рибеното масло или и двете, но съм забременяла. Сега вече не знам как да продължа със Зоната. Нищо не ми се яде, едва ям по 2 пъти на ден.

# 484
Честито! Лека бременност и здраво бебче накрая! Като минат първите неразположения можеш да опиташ пак със Зоната но с повече блокове. Балансирано и добро хранене е.

# 485
Това е прекрасно!🫶 Какво по- хубаво от това, Злодеида.🍀🌹 Лека и спокойна бременност ти пожелавам, а за въглехидрати, си хапвай повече плодове.
Ако не можеш, не се насилвай. После ще влезеш пак в зоната.🌸

# 486
Благодаря момичета. Злодеида е малко дърта за бебета ама...От утре започвам да се опитвам да се храня балансирано. Четох, че бременните трябвало най-малко 14 блока да ядат. Ужас... Обаче виждам какво се случва, когато не съм в Зоната - подух се и се чувствам дебела.

# 487
Лека бременност и раждане ти пожелавам 🤗.Не се насилвай,първите месеци е нормално да има неразположение.Но и не стой гладна,ако не те засища/харесва зоната,слушай си тялото и организма за храненето,не бива да гладуваш и да губиш хранителни вещества и витамини,все пак сега се изграждат всички органи и което не го консумираш,се взима от твоите запаси.

# 488
Честита бременност, Злодеида! И аз забременях след 2 месеца в зоната след 2 аборта и депресия и сега гушкам дъщеря си Simple Smile родих я на 40г. има 16г разлика с батко си. пожелавам ти щастие!

# 489
  • София
Не момичета, бременна съм. Не знам как стана. От 9 години съм с втория ми мъж и деца нямаме, но дали от Зоната или от рибеното масло или и двете, но съм забременяла. Сега вече не знам как да продължа със Зоната. Нищо не ми се яде, едва ям по 2 пъти на ден.
Браво! Тихичко честито и си карай по Зоната, макар че сега ти е паднало да се поглезиш Green Heart
Честита бременност, Злодеида! И аз забременях след 2 месеца в зоната след 2 аборта и депресия и сега гушкам дъщеря си Simple Smile родих я на 40г. има 16г разлика с батко си. пожелавам ти щастие!
И при мен разликата е такава, макар и не по тези причини! А вече имам и внучка от голямото си дете, затова се шегувам, че минат ли 15-16 години и в живота ми се изтърсва бебе. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 10:28 от Cuckoo

# 490
Момичета, дали някъде има таблица с основните храни в готвен вид? Риба, месо, зеленчук?

# 491
Честито и от мен Sparkling Heart
Зоната е биохимичен режим, който успокоява и настройва организма в тоналността на здравето.
Вярвам, че и режима е допринесъл за зачеването на нов живот Gift Heart

Жаки, погледни тук https://www.vzonata.com/Tablica.htm Има раздел "готвени протеини" и "варени" за зеленчуци.

# 492
Да, да наизуст я знам, но се надявах някоя по- пълна с готвени да се е появила😅 Тиква печена имам, според ИИ 100-110 гр е за болк исках да проверя. И някои други неща за които ми се вижда че бая количества дава

# 493
Жаки, нямам други таблици, но имам зонирани рецепти на готвени ястия и на разни сладкиши.
Ако имаш интерес, мога да ти ги пратя. ( пиши имейл на лично )

# 494
Шугър, много си мила, благодаря🌺
Аз си ям едни и същи неща, не съм много по експериметите:) Сега ще съм само в
Зелена зона и никакви екстри не ми се полагат😅

Може по натам да се възползвам. Когато влизам гледам да не се самосъботирам😅

Общи условия

Активация на акаунт