ЗОНАТА и ние - тема 17

• 27 414
  • 583
  •   2
Отговори
# 540
  • Сливен
От Кауфланд на д-р Кескин ,май така се казваше.В розова опаковка,има и в ДМ.
Да питам зоната подходяща ли е за дете на 8г,не е заради затлъстяване?

# 541
  • Пловдив
Не намерих ни в К, ни в ДМ.

# 542
# 543
  • Sofia
В Т-маркет има трици.
Също съм виждала да продават на кг в магазините за ядки и подправки на Женски пазар и Красно село.

# 544
Трици има в Метро /за когото е опция/, по 1 кг си купувам, последно бяха по 3,25 лв.

# 545
  • Сливен
Ако имате ядки Торнадо,там има овесени трици.

# 546
Момичета, влияе ли Зоната на либидото ви? Завърнах се в Зоната, виждам резултати вече, ама желанието ми изчезна. Направо е под нулата Dizzy Face

# 547
  • Chicago/Varna
Това и аз го попитах, но ме отрязаха, че "пророкът" е казал, че растителните протеини не са пълноценни и освен соев и грахов - не се броят. Да не говорим за гъбите, които са предимно протеин, ама не... Ще ми се видя как някой изяжда 1,1 кг гъби за 3 БП. Зрелият боб също.

Cuckoo, смятам че тонът ти е крайно неуважителен към хората, които са отговорили на твоето питане- хора, които са чели повече от теб, вероятно имат по-дълъг опит в режима, и са ти подали информацията сдъвкана, за да ти помогнат и да ти спестят време и усилия.
Ако не си съгласна със становищата на автора на режима, разбира се, си свободна да се храниш и изчисляваш храната си по какъвто искаш начин. Все пак си мисля, че подобни язвителни постове за пророци и (по подразбиране ) сляпо следващи ги хора, са напълно излишни. Hands V

Благодаря за това Purple Heart Напълно подкрепям Flowers Hibiscus
Всеки  може да прочете Въпрос № 41 в сайта,  за да  си изясни тази част със зеленчуковите протеини. Знам, че много зонуващи биха искали да си набавят протеин чрез гъбите, но за съжаление няма как да стане Flowers Mushroom

# 548
От Кауфланд на д-р Кескин ,май така се казваше.В розова опаковка,има и в ДМ.
Да питам зоната подходяща ли е за дете на 8г,не е заради затлъстяване?
Моето 6 годишно си се храни с мен по зоната. Докато е на градина или навън естествено си хапва каквото има,но вкъщи яде зонирана храна. Всъщност то няма и особен избор ,смятам и готвя и всички ядем ,като си тегля  храната за себе си само,а те колкото искат.  На детето са му любими всякакви сладки зонови мъфини ,бонбони и кремчета ,а половинката е много доволен като види солени банички,та всички са доволни Grinning
Относно триците взимам каквито намеря в магазина на момента. Преди зоната не съм ги заглеждала,но от както се храня така ,забелязвам че ги зареждат навсякъде, дори в селския магазин има поне 2-3 вида и разфасовки

# 549
  • Пловдив
Аз пък не откривам трици...в Лидл са ги махнали, в кварталните няма, в Кауфланд също. Само био-мио дето са 5лв като в ДМ.

Леона, ми браво...ама все ми е чудно и се чудя как се готви за всички пък си отсипваш само за теб? За мен е трудоемко...не успявам и тва е, а и не всичко ми е вкусно.
Днес си нося миш-маш, закусих филийки с варено яйце и крема сирене. Вечеря нямам идея.

# 550
  • София
Аз пък не откривам трици...в Лидл са ги махнали, в кварталните няма, в Кауфланд също. Само био-мио дето са 5лв като в ДМ.
В ядки Начев има килограм за около 5 лева в случай, че сте от София.

# 551
Мистик,не е трудоемко ,нали вече веднъж съм сметнала цялото количество манджа. А и кое не е вкусно ,аз общо за семейството готвя стандартните неща които всички ядем. Примерно сготвила съм леща и цялата тенджера съм я сметнала - да предположим че 150 гр ми е БВ ,тегля си  за мен колкото блока съм преценила,отстрани си изравнявам с протеин,а за останалите от семейството сипвам колкото и каквото си искат. Така действам и с мусака,боб,пълнени чушки, миш маш ,супи и почти всичко което готвя. Няма как да стане цял ден да готвя за всеки по отделно,просто решаваме какво ни се яде ,смятам си всичко за да знам на мен колко гр ми е блока, пък останалите сипват колкото искат и така ядем всички обща храна,съответно и аз не се чувствам " отделена" щото съм на режим.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:39 от Leona_

# 552
  • Пловдив
Ами не знам...на мен ми е трудно да сметна 1 тава мусака.

# 553
  • Сливен
В неделя правих мусака по зоната,довечера ще ти цъкна рецептата,че е вкъщи в тефтера

# 554
  • Пловдив
Мерси!
На мен просто ми е трудно да измислям...направо не знам какво ми се яде Close Купувам котидж, извари и т.н и не знам с какво и как да ги съчетая, за да е баланс. Не е за мен явно.

Общи условия

Активация на акаунт