Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 37 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Номад на Сан сиро е жесток! Абсолютно неразличим от оригинала, от който изпръсках две шишенца.
 Издирвах го, за да го пращаме на една гъркиня,  която се беше зарибила от дъщеря ми миналото лято 😀.
Парфюмерия Тити има и на пазара в Красна поляна.
Къде е тази парфюмерия Тити, има ли там достстъчно избор на Sansiro?
Има Martin Lion.

# 46
На D&P версията на Nomad  ползвам от както ми го показаха в едно магазинче в моя град  преди година от друг парфюм не съм имала толкова комплименти, за Коледа на купих на родата целия вход мирише след нас

# 47
Днес си взех парфюмчето от Martin Lion, имитиращ Madawi. Чуден е, един сладък, плодово-цветен, пудра се усеща. Много е приятен, нежен, женствен. Ще видим как ще е като трайност, за момента около час е минал откакто се пръснах и все така силно го усещам.

# 48
Здравейте. Да знаете случайно дали мога да подуша Ниш серията на Заг в магазина на Борис в София?

# 49
Здравейте. Да знаете случайно дали мога да подуша Ниш серията на Заг в магазина на Борис в София?

Да. Има я там.

# 50
  • София
Моля някой да сподели как се връща към Дивайн Hands Pray.

Получих си пратката иначе и няколко бързи мисли:
Figuier Eden 606 - разкошен е! плодово-смокинов, ярък, сочен, не е мега уникален и според мен има много подобни. Не ми напомня на Fico Di Amalfi, който е по-остър и зелен според мен. Категорично женски според моя нос.
Acqua di sale 292; - това е ароматът който най-много ми хареса от 4-те, които получих. Започва солено и морско с добавка на мента със сладко мляко. Соленото начало изчезва бързо, и остава млечната база. За мен е 95% копие на A'mmare Carthusia, който имах в оригинал и продадох. Амаре-то е по-ментово една идея. Пръснах 2 пъти на ръкава на суичъра днес, мъжа като се прибра каза, че всичко му мирише в къщи на това.
Narcotic Venus 746. - далеч не е толкова зле, колкото очаквах. За любителите на тубероза ще пасне идеално, но имам подобен White Zagora и мисля да го върна. Започва съвсем ОК, и туберозата се запрашва след малко, не е съвсем бабешки според моя нос.
Black Afgano - за мен има нещо което липсва от оригинала, някак е в модерната мускус посока и мисля да върна и него.

# 51
  • Sofia
Пиши им в чата, отговарят сравнително бързо.

# 52
Аз завих връщане към дивайн  бях чела ,че идва куриер да вземе парфюмите.
От сайта ти дава нещо , като код или товарителница да си го принтираш сам, излиза 5 евро такса връщане и офис локация по градове където сам да ги занешеш с принтираният документ.
Отбелязах си всичко за връщането и ходенето до офис в другият край на градът ме отказа.
Не съм писала в чат , просто следвах стъпките им за връщане.

# 53
Днес си взех парфюмчето от Martin Lion, имитиращ Madawi. Чуден е, един сладък, плодово-цветен, пудра се усеща. Много е приятен, нежен, женствен. Ще видим как ще е като трайност, за момента около час е минал откакто се пръснах и все така силно го усещам.
Update: жесток е! Бях на фризьор за боядисване на косата, а усещах парфюма повече от боята. И още се усеща, вече доста време мина. Вече е повече пудра отколкото плодове и цветя, нооо 🥰🥰🥰🥰. Фризьорката ми го хареса, още една приятелка пита с какъв парфюм съм. Не помня кой писа тук за него, но едно огромно благодаря ❤️. Така съм се влюбвала в Ana Abiyedh Poudree.

# 54
Момичета , знаете ли къде мога да открия списък на кои парфюми са инитация Refan Intense Unisex https://www.refan.bg/catalog/product/unisex.1835  ? Мисля , че Frau преди беше поствала списък на Рефан , но не го откривам.Flowers Hibiscus

# 55
  • Deutschland
Заповядай. В самият сайт можеш да откриеш номерата, които те интересуват и от кой парфюм са вдъхновени. За съжаление на мен не ми отваря всички неща в сайта.

https://refancyprus.com/product-category/shop/perfumes/unisex/

# 56
Фрау С ,много благодаря Flowers Hibiscus

# 57
  • Sofia
Аз завих връщане към дивайн  бях чела ,че идва куриер да вземе парфюмите.
От сайта ти дава нещо , като код или товарителница да си го принтираш сам, излиза 5 евро такса връщане и офис локация по градове където сам да ги занешеш с принтираният документ.
Отбелязах си всичко за връщането и ходенето до офис в другият край на градът ме отказа.
Не съм писала в чат , просто следвах стъпките им за връщане.
Това явно е нещо ново. Преди идваше куриер да ги вземе, нито съм плащала, нито нещо съм ориентирала. Към кой куриер ти дава да ги връщаш?

# 58
Аз реших да им пиша, нали са онлайн магазин, но 2 дни ни вест, ни кост от тях 🤣😂, явно не са толкова запалени, за жалост типично по български.

# 59
  • Пловдив
А дали има някъде из фейса група за групови поръчки от Дивайн. Че 26лв парфюм и толкова доставка ме отказаха от поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт