Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 37 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

На това чудо дали има сходен аромат?
*черна череша, шафран, розов пипер
* роза, божур, виолетки, кашмирено дърво
*мускус, амброксан, смирна, олибанум

# 31
дивайн имат имитация  , колко е сполучлива не знам , не познавам оригиналът.

# 32
В София има ли къде на място да си купя парфюм на Martin Lion?

# 33
  • София
От темата знам за едно магазинче в Дружба 2 на Цветан Лазаров и Ханс Кристиан Андерсен. Веднъж съм го посещавал, нищо не си харесах, но беше добре заредено.

# 34
Видях, че сте писали за Chloe Nomadе, че е добър на Заг, но някой друг пробвал ли е друга фирма?

# 35
Някой пробвал ли е този парфюм, усещат ли се добре теменужките?  Искам аромат в който да се усещат, а не да стоят на заден план.
Имам Kenzo Flower на Заг, основно теменужки е.

# 36
Видях, че сте писали за Chloe Nomadе, че е добър на Заг, но някой друг пробвал ли е друга фирма?
Заг предлагат ли го все още, продавачката във варненския магазин ми каза, че вече не.  На Мартинез беше страхотна версията, но го спряха. Чакам и аз еликсирът на ла ви-то.

# 37
Мнение за новите парфюми на ЗАГ

# 38
  • BG-DE
Заг предлагат ли го все още, продавачката във варненския магазин ми каза, че вече не.  На Мартинез беше страхотна версията, но го спряха. Чакам и аз еликсирът на ла ви-то.
Да, предлагат го.Преди два месеца си го взех от софийския Заг. Имам оригинала но версията на Заг ми е по-любима.

# 39

В  Парфюмерия Тити Люлин 10.

# 40
  • Deutschland
Мнение за новите парфюми на ЗАГ

Не ги знаем кои са.

# 41
  • София
Номад на Сан сиро е жесток! Абсолютно неразличим от оригинала, от който изпръсках две шишенца.
 Издирвах го, за да го пращаме на една гъркиня,  която се беше зарибила от дъщеря ми миналото лято 😀.
Парфюмерия Тити има и на пазара в Красна поляна.

# 42
Номад на Сан сиро е жесток! Абсолютно неразличим от оригинала, от който изпръсках две шишенца.
 Издирвах го, за да го пращаме на една гъркиня,  която се беше зарибила от дъщеря ми миналото лято 😀.
Парфюмерия Тити има и на пазара в Красна поляна.
Къде е тази парфюмерия Тити, има ли там достстъчно избор на Sansiro?

# 43
Използвайте Гугъл .

# 44
Много благодаря за информацията за Номад, мама го обожава, има от къде да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт