Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 36 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
И аз пръснах, добре че на блотер, Paris Corner Celeste, копието на Ганимед. За жалост съм от тези, които не само че усещат натрапчивия болничен мирис, а и по-лошо, на мен, но и на половинката, ни ухае на зъболекарски кабинет.
Понеже така и не намерих от къде да подуша Bois Imperial, той също ли има тази болнична нотка?
Хахаха, юбрееее, ама наистина голямо разнообразие от носове има по този свят. На мен и Половинката ми примерно Celestial  ни ухае много приятно, малко дървесно пудрен, топъл, сладникаво-плодов.
Аз й се фукам с новите bois imperial и dior homme sport 2017, като за мен са страхотни и мислих, че поне вторият много ще й хареса. Уви, първият за нея бил мухозол, вторият миришел на смачкана миризливка и дори бил по-гаден от супер кожените CH Stallion Learher(от Мартинез) и Gucci Guilty Absolute(няколко пъти тестваме оригинала в Нотино), които са й най-омразни.
Така че боклукът за едни е бижу за други Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще ги нося явно докато съм на работа, а вечер бързо ще хвърлям ризата в коша за пране.

# 16
  • Deutschland
На Заг с две ръце Пистацио джелато. Също Магнетизъм на Ескада, Good girl Blush, Poison girl, на LV имитациите им са бомба. Angel Nova също е много, много хубав за мен, да и Coconut passion също.

# 17
И аз пръснах, добре че на блотер, Paris Corner Celeste, копието на Ганимед. За жалост съм от тези, които не само че усещат натрапчивия болничен мирис, а и по-лошо, на мен, но и на половинката, ни ухае на зъболекарски кабинет.
Понеже така и не намерих от къде да подуша Bois Imperial, той също ли има тази болнична нотка?
Хахаха, юбрееее, ама наистина голямо разнообразие от носове има по този свят. На мен и Половинката ми примерно Celestial  ни ухае много приятно, малко дървесно пудрен, топъл, сладникаво-плодов.
Аз й се фукам с новите bois imperial и dior homme sport 2017, като за мен са страхотни и мислих, че поне вторият много ще й хареса. Уви, първият за нея бил мухозол, вторият миришел на смачкана миризливка и дори бил по-гаден от супер кожените CH Stallion Learher(от Мартинез) и Gucci Guilty Absolute(няколко пъти тестваме оригинала в Нотино), които са й най-омразни.
Ще ги нося явно докато съм на работа, а вечер бързо ще хвърлям ризата в коша за пране.
Благодаря ти, искрено се смях, аз често имам такива моменти, като се прибера с някое ново попадение и половинката ми казва "пак ли си тествала някой сапун" 🤣😂, но твоята е хард в коментарите 😁. Иначе съм тествала Gilty Absolute, не е за всеки, той не го хареса, а за мен е един от най-хубавите аромати за мъж, но не е и за всеки мъж. Ех, сега се сетих едно време Гучи имаха един парфюм тъмно кехлибарен в тумбесто квадратно шише, Gucci pur Homme, но този парфюм още ми е в съзнанието и пак не беше за всеки.
А тези парфюми на JFENZI трайни ли са?

# 18
Sansola, къде около Съдебната палата има магазин на Le parfum?

# 19
Sansola, къде около Съдебната палата има магазин на Le parfum?
На Алабин 50, близо до Мак Доналдс е.

# 20
Благодаря Flowers Hibiscus

# 21
  • Варна
Благодаря ти, искрено се смях, аз често имам такива моменти, като се прибера с някое ново попадение и половинката ми казва "пак ли си тествала някой сапун" 🤣😂, но твоята е хард в коментарите 😁. Иначе съм тествала Gilty Absolute, не е за всеки, той не го хареса, а за мен е един от най-хубавите аромати за мъж, но не е и за всеки мъж. Ех, сега се сетих едно време Гучи имаха един парфюм тъмно кехлибарен в тумбесто квадратно шише, Gucci pur Homme, но този парфюм още ми е в съзнанието и пак не беше за всеки.
А тези парфюми на JFENZI трайни ли са?
Писал съм много пъти за JFenzi-тата. На мен лично много ми харесват и напълно удовлетворявят очакванията за трайност и излъчване. При тази цена не е особен риск и загуба, ако на някого не му допаднат поне. Аз поне имам наблизо магазин и собствениците са много отзивчиви за тестване.

# 22
Благодаря, D-Frag12, значи ще поръчам, пък после ще ги мисля, ако не ми допаднат 😁.

# 23
Някой пробвал ли е този парфюм, усещат ли се добре теменужките?  Искам аромат в който да се усещат, а не да стоят на заден план.
https://zagzodiak.com/parfyumi/klasicheska-selekciya-parfyumi/pa … zag-zodiak-566-da

# 24
  • Варна
Благодаря, D-Frag12, значи ще поръчам, пък после ще ги мисля, ако не ми допаднат 😁.
А може да им завъртите една шайба и да попитате за някой козметичен магазин в близък до Вас град, който да зарежда тези парфюми от тях. Меценат са уж официален вносител за България и дистрибутор на марката за страната ни.
Тък във Варна страхотно са си подредили стенния стелаж. Но пък и собствениците са фенове на парфюмите като цяло, семеен бизнес им е.

# 25
А може да им завъртите една шайба и да попитате за някой козметичен магазин в близък до Вас град, който да зарежда тези парфюми от тях. Меценат са уж официален вносител за България и дистрибутор на марката за страната ни.
Тък във Варна страхотно са си подредили стенния стелаж. Но пък и собствениците са фенове на парфюмите като цяло, семеен бизнес им е.
Благодаря за идеята, принципно винаги е по-добре да се тества на място, ако има къде 😊.

# 26
Ех,във Варна всичко имате😀-и Гиза също:)

# 27
Някой пробвал ли е този парфюм, усещат ли се добре теменужките?  Искам аромат в който да се усещат, а не да стоят на заден план.
https://zagzodiak.com/parfyumi/klasicheska-selekciya-parfyumi/pa … zag-zodiak-566-da
В Дейзи аз не усещам теменужки,поне не и като главен герой.Има ги като нотка,но размита.

Чакам да излезе имитация на Palatine Parfums de Marly,до колкото разбирам,там теменужките са по-реални.
За Celeste Giardini Di Toscana бях чувала приятни отзиви,но явно е по захаросан,щом го свързват със следващия...
Ако харесваш теменужки,търси имитация на La Vie est Belle L'Elixir. За моят нос е основно теменужки,но от онези бонбони "Теменужки",които навремето смучехме до припадък.
Една пробичка бих си взела,ей така да си спомням за детството

Напоследък ме тресе мания за женствени парфюми,явно хормона ме е ударил,мъжката част да пропусне абзаца...Grinning
Унисекс парфюмите не ми доставят това блаженство,което всички търсим.
Ако някой преди време ми беше казал,че ще се поливам дни наред с J'adore,щях да се смея с глас.
Как се променят възприятията и вкусовете...

# 28
И аз съм със силно влечение в момента към женствени парфюми, но някак си нищо не ме грабва до степен да го поръчам...

# 29
Palatine има имитация тук https://awscents.co.uk/products/palatine-perfume-inspired?variant=54900746322303
Добавила съм си я, трябва да се наканя да поръчам скоро, доставката е малко бавна от Англия, тепърва трябва да си направя профил в ggbg.

Общи условия

Активация на акаунт