Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
ДжинаДи, И аз имах подобен проблем. Получих 2 парфюма от Елинор, като единият, който бях предвидила за подарък на съпруга си беше разглобен направо и  някакво количество от него беше изтекло и омазало кутията. Писах един имейл на Елинор, след което ми звъннаха по телефона и ми казаха да го изпратя. След като го получат щели да заявят нов и да пристигне при мен след около 10 дни. На 13 февруари са получили дефектния парфюм и аз от тогава си чакам новия, но все още нищо. Днес им писах пак, че не ми се разправя с техните импулсни телефони, но още нямам отговор. Наближава вече месец... Добре, че имах друг парфюм, който да подаря на съпруга. Нали съм си подготвена, често поръчвам по 2 броя на сляпо, ако ми хареса да имам готова резерва Grinning

А иначе дефектният парфюм беше Lattafa Niche Emarati Antique. Сега доста са го намалили, когато го купувах струваше 106 лв.

# 511
Аз днес си получих пратката от Елинор най-накрая с Lattafa Emeer.. ..
и аз го чакам от Елинор,нали заедно го поръчахме:)Голямо чакане
Пробвах новите-Ягодовия чийзкейк е страхотен-ягоди,мляко и бисквити:)
Но  Cotton Candy е супер странен.Много силен,започва много зелено,после става цветя и цитруси,,но не съм сигурна. Не ми мирише на мляко със сигурност. Не ме радва в момента,много е силен ,ужас:)Пръснах веднъж преди 2 часа още е много силен....Не знам в топло време може да е як,но сега не е моят Simple Smile

# 512
Ре, миналото лято малката (на 4 г.) се затръшка, искам парфюм, искам да мириша хубаво като теб и кака, купи ми. Тествах ги в най-голямата жега, щях да припадна, мор, сториха ми се твърде силни за толкова малко дете и ѝ купих малинката на Малиция. Аз по принцип не обичам сладки и силни аромати върху мен, иначе нямам проблем да ги усещам от околните, голямата ми дъщеря ползва такива и ухае страхотно, аз, като се напръскам, тц, не е моето.

# 513
От кой аромат на МЛ сте доволни откъм трайност? Солидна такава

# 514
  • Sofia
Поръчах Омния Парайба от The Moon. Днес го взех. Няма много общо с оригинала, но ще изчакам да отлежи малко и пак ще пробвам.

# 515
Наркотичното цвете:) Само това им харесвам и дъжра то да ми е на МЛ,много си силен и траен.

# 516
Като дървесен ли бихте го описала? Интересува ме нотката, която най-отчетливо долавяте

# 517
Като дървесен ли бихте го описала? Интересува ме нотката, която най-отчетливо долавяте
за мен е изцяло цветен

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 21:20 от Ре

# 518
  • София
Наркотичното цвете:) Само това им харесвам и дъжра то да ми е на МЛ,много си силен и траен.

+1 за Наркотичното цвете на МЛ. И за мен е цветен и го взех с нагласата, че най-вероятно няма да го харесам, но...е бях решила, че трябва да си купя нещо и рискувах. Ами беше ми старнен и попитах един познат-каза,че е хубав аромат. В офиса съм си сама и на следащия ден след разносването, аромата, който заварих там беше много свеж и приятен,а после дойде и една клиентка, която каза, че тук ухае много хубаво. Много го харесах.

# 519
  • София
Може ли някой да сподели мнение за новия  Victoria lattafa, моля.

# 520
Може ли някой да сподели мнение за новия  Victoria lattafa, моля.
Две, три страница назад е писано.
Лимоново сладкиш с ванилия е по описание.
И за мен е интересен,ще го търся да го тествам.

# 521
Утре ще невестя магазина на  Заг в София. Коя е най - високата ви препоръка от там за дамски парфюм? Моето най - успешно тяхно попадение е Факинг фабюлос и Акуа алегория мандарин, които ще подновя. Благодаря за предложенията!
То си е въпрос на вкус Simple Smile Аз от там редовно подновявам Май Уей на Армани, Коконът Пешън на Виктория Сикрет и Уомънити на Мюглер.Тези са ми много трайни и любими!
Сега заредих втори път Гайдънс на Амуаж, страхотен е за студено и ми държи цял ден на дрехи!

Здравейте, Заг Зодиак имат ли списък с предлаганите аромати и описание на кои парфюми съответстват. Прочетох, че предлагат Aqua Allegoria Mandarine, как да се ориентирам, дали предлагат и други аромати от серията Aqua Allegoria?

# 522
  • София
Можеш да ползваш търсачката на сайта им по ключова дума. Май няма друг от тази серия - при търсене на Allegoria излиза само посочения от теб.

# 523
Можеш да ползваш търсачката на сайта им по ключова дума. Май няма друг от тази серия - при търсене на Allegoria излиза само посочения от теб.

Благодаря!
Търся мъжки парфюм за подарък. Досега не бяхме ползвали имитационна парфюмерия, но наскоро мъжът ми си купи от Сансиро имитация на Том Форд /не помня, дали беше Черна орхидея/ и е доволен. Много е силен и траен. Докато бяхме с него в магазинчето на Сансиро, един мъж влезе и попита директно за мъжкия Скандал. Някой има ли отзиви за него или пък да предложи друг мъжки, специфичен аромат /нещо с нотки на опушено, трева, сено/. Честно казано нямам време и нерви да обикалям по магазинчетата с имитационна парфюмерия, затова ще съм благодарна за някакви мнения.

# 524
Минавам да споделя първоначални впечатления от Пистачио-то на Заг - сякаш очаквах нещо повече...Красив аромат, нежен, не ми е гурме, не усещам сапунени нотки (за щастие), но ми стои някак плосък, не се развива...Ще го нося с радост обаче, а и трайността е чудесна, просто не ми е 10/10, а нещо като 6/10.
Пратили са ми мострички на Alien (не го харесвам, но е перфектна реплика с чудесна трайност, снощи го тествах) и нещо с номер 308 IM - L"imperatrice D&G - оценявам го като 2/10, бейсик аромат, нищо впечатляващо в него, дори ми дразни с някаква неприятна за мен нотка, гледам сега пирамидата и не знам кое е, дори не мога да определя. До основата дори не стига, седи си плоско на кожата, недоумявам по пирамида как би трябвало да ухае съвсем различно, а то сякаш не е същият аромат.

Общи условия

Активация на акаунт