Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Аз много харесвам Nomad edp във версия на Заг.

# 586
Ре, не мъжкарее ли черният Ajayeb? Усеща ли се кафето? Аз много обичам този с манго от серията- Ajayeb Portrait. Трябва да го извадя да му се порадвам в тези топли дни.

# 587
Ре, не мъжкарее ли черният Ajayeb? Усеща ли се кафето? Аз много обичам този с манго от серията- Ajayeb Portrait. Трябва да го извадя да му се порадвам в тези топли дни.
На мен не ми мъжкарее хич:) И на колежката много и хареса.Мирише ми на ананас със кафе и ванилия. Кафето се усеща,което е най-хубавото.Много е мек и приятен,унисекс си е.
Разкажи моля за Ajayeb Portrait как е като трайност и аромат Nerd

# 588
Bonbonche, малко се въздържам от Martin Lion, все тук чета коментари, че не са трайни. Мен на Martinez  ми допадаше трайността, макар че беше леко остра версията, но го няма при тях вече, а аз имам 2 мл сигурно останал за сравнение.
Аз имам по-голяма мъка и тя се казва Oriana на De Marli. Borisova спря имитационните парфюми, а там беше най-уникалното масло и трайност. Остана ми малко, но никой не предлага масло от парфюма, а и никой от дубайските аналози, които имам не ухае така класно, като нейния. Имам едни 10 мл останали. Този парфюм като наркотик ми действа от миналата година 🤣😂. Жалко, че Гиза го нямат. Уникален парфюм е и точно започва времето за него. Ако някой знае кой продава такова парфюмно масло, моля да сподели. Вариациите на парфюми ги знам, аз масло търся 🩷

# 589
От shobi имам масло zara barbie ,
дават го копие на ориана. Сладък и наситен аромат е, мисля че ще Ви хареса.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Barbie-83741.html
Имат и ориана на масло , цената им е висока обаче.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 09:33 от jarkira

# 590
Lattafa Ajayeb Portrait е много интересен парфюм. Започва с добре изявени цитруси, на които компания им прави манго, но не добре узряло и сочно манго, от което капе сок докато го разрязваш. Тук е по-зелено и може би затова в някои ревюта споделят, че усещат ананас, а не манго. Аз усещам и красиви не главоболни бели цветя, мек Ууд, сандалово дърво и пухкава ванилия. Води се клонинг на Soleil de Jeddah - Mango Kiss Stéphane Humbert Lucas 777. За по-тропически, по-сочен и с по-малко Ууд се спряга Tropical Kiss by Fragrance World, но досега не съм имала късмета да го срещна някъде за проба.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:11 от ina-mina

# 591
Bonbonche, малко се въздържам от Martin Lion, все тук чета коментари, че не са трайни. Мен на Martinez  ми допадаше трайността, макар че беше леко остра версията, но го няма при тях вече, а аз имам 2 мл сигурно останал за сравнение.
Аз имам по-голяма мъка и тя се казва Oriana на De Marli. Borisova спря имитационните парфюми, а там беше най-уникалното масло и трайност. Остана ми малко, но никой не предлага масло от парфюма, а и никой от дубайските аналози, които имам не ухае така класно, като нейния. Имам едни 10 мл останали. Този парфюм като наркотик ми действа от миналата година 🤣😂. Жалко, че Гиза го нямат. Уникален парфюм е и точно започва времето за него. Ако някой знае кой продава такова парфюмно масло, моля да сподели. Вариациите на парфюми ги знам, аз масло търся 🩷
https://misterscent.co.uk/products/oriana-192-10-ml-perfume-oil- … d=7b008b310&_ss=r https:// го има , има няколко на тази марка, 10мл масло се разрежда 1:4.

# 592
как се прави поръчка от там ? някакъв презовач ли се избира , колко е доставката ? Не са ми ясни поръчките от Англия .

# 593
От shobi имам масло zara barbie ,
дават го копие на ориана. Сладък и наситен аромат е, мисля че ще Ви хареса.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Barbie-83741.html
Имат и ориана на масло , цената им е висока обаче.
Ами то на Борисова беше 36лв за 10 мл..., но опредекено си заслужаваше. Мерси много 🤗, ще ги видя, аз даже мислех от дубайските групи по фб да питам.
IlianaPetrova, не съм поръчвала от тях, но ще видя и там, благодаря 🤗. Аз не искам да разреждам, затова търся масло.

# 594
Днес с пратката от Камея, ми изпратиха и пръснат на блотер Maison Francis Satin Oud Mood (M209). Усещаше се още преди да разпечатам плика на Спиди 😵‍💫 доста хубав аромат е също, не съм го имала, но при тях откъм трайност почти никога не мога да се оплача

# 595
Камея има ли в Пл-в представител?

# 596
Sansola, днес бях със Скандал на Готие в изпълнение на Мартин Лион. Пръснах си по обяд, 3-4 пъти, прибрах се у дома, къпах се и кожата ми още ухае. Досега много рядко ми се е случвало такова нещо, само с един арабски парфюм, преди доста години, когато приятелка ми го донесе от чужбина, а тук тези парфюми не бяха популярни.

# 597
Момичета и момчета от София, имам въпрос 🤣. Освен в парфюмерии Тити, има ли къде другаде да си купя на място парфюмите на Мартин Лион и Аристеа?

# 598
  • Sofia
Не знам от кой квартал в София сте, но Martin Lion продават в едно магазинче в Надежда 4, ул. Търговска.

# 599
Благодаря, далечко ми е малко, аз съм в Изгрев. Ноо  е хубаво да знам, че и там има ☺️

Общи условия

Активация на акаунт