Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Martin Lion има в магазин Евроленд в Борово, зад Хепи. Случайно го открих, защото е нов магазин и влязох от любопитство да го проуча.

# 601
  • София
А имат ли пълният асортимент и тестери в Борово?

# 602
Къде на Търговска има?
Аз знам, че има на входа на СБА (Бурлекс) в  близост до  Търговска.
На това място продават и MMZ.
Отдавна не съм ходила , обаче, и не знам дали още жената държи този щанд.

# 603
Заради вас пробвах на китка наркотичното цвете на МЛ.Няма отмирисване. Много странен парфюм.

# 604
  • BG-DE
Би ли могла да го опишеш или оприличиш на нещо?

# 605
  • Sofia
Много му се чудих на този парфюм преди време, сега пак ме вкарахте в размисъл. Наистина е доста странен, хем не ми харесваше, хем не спирах да си го душа на китката. Няколко пъти го пробвах, все така ми действаше 😁

# 606
  • Sofia
Къде на Търговска има?
Аз знам, че има на входа на СБА (Бурлекс) в  близост до  Търговска.
На това място продават и MMZ.
Отдавна не съм ходила , обаче, и не знам дали още жената държи този щанд.
Да, в Бурлекс също има, щандът още съществува.
По средата на ул. Търговска не знам номера, но тя е малка уличка. То е магазин за препарати, козметика и много, много други неща има там. До него има малко магазинче за детска конфекция, а отсреща са магазин за втора употреба и магазин за животинска храна.

# 607
Аз скокнах до Елинор да си взема Прасковката Coral Blush Maison Alhambra....доволна съм Bowtie Силна, сочна праскова ..Не ми нагарча като на Гиза(на Гиза ме убиваше).Точно узряла праскова, но хрупкава Simple Smile Мисля,че е перфектна за този сезон. Остави мазен филтър,дано и да е трайна Laughing
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Coral-Blush-100486.html

ПП.Поръчах си още един Mask ,колежката и тя поиска един за нея Laughing В Елинор е на 33 лв (информативно)

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 14:16 от Ре

# 608
Бонбонче, имам много, ама много да те черпя. Поръчай си от the moon Инсолънс и видях, че имат парфюм Дав, обожавам аромата на Дав и поръчах и него. Няма такава бързина. Вчера поръчах, след няма и пет минути звъннаха за потвърждение и днес си тъна в блаженство.

# 609
Мирише ми предимно на здравец, на лайм и на онази странна преобладаваща  нотка, която я има в Кирке.

# 610
Бонбонче, имам много, ама много да те черпя. Поръчай си от the moon Инсолънс и видях, че имат парфюм Дав, обожавам аромата на Дав и поръчах и него. Няма такава бързина. Вчера поръчах, след няма и пет минути звъннаха за потвърждение и днес си тъна в блаженство.

Много се радвам, че си доволна от поръчката си BlushKissing HeartBlush
И аз много му се чудих на тоя Дав - кой е по-точно...поръчах си мостра от него. Оказа се, че е Дав оригинал. Реших да пробвам Олимпеа Солар - и от него взех мостра. Обаче не е така силна като другите им аромати. Ще го тествам още да видя как ще се държи. Запасих се със 100 мл. Омниа Параиба и Инсоленс Grinning Да имам да се пръскам по повечко и да не се притеснявам, че ще ми свършат Satisfied

# 611
как се прави поръчка от там ? някакъв презовач ли се избира , колко е доставката ? Не са ми ясни поръчките от Англия .
Аз поръчвам с превозвач Лерон. Имат сайт всичко си пишат лесно е👍

# 612
  • София
А имат ли пълният асортимент и тестери в Борово?

Не, имат доста, но не всички,.например бях си набелязала F64, 68, но нямат. Пробвах F91, 17, 29 и 76. Майтап, докато се прибира обърках кое къде съм пръснала.
 С изключение на 76 Скандал, хубав, но е вечерен.

# 613
  • София
От коя имитация на Light blue сте най-доволни? Изпуснах cotton blue от лидл и се чудя с какво да компенсирам 🤣🤦🏼‍♀️
Преди малко купих един от люлинския Лидл. Имаше доста бройки 😁

# 614
Sansola, днес бях със Скандал на Готие в изпълнение на Мартин Лион. Пръснах си по обяд, 3-4 пъти, прибрах се у дома, къпах се и кожата ми още ухае. Досега много рядко ми се е случвало такова нещо, само с един арабски парфюм, преди доста години, когато приятелка ми го донесе от чужбина, а тук тези парфюми не бяха популярни.
Хаха, аз днес съм също със Scandal, но версията на Заг и парфюмът няма отмирисване.
Пък и съм наблизо до този нов Евроленд магазин в Борово, ще мина уикенда да тествам нещо.
Иначе онзи ден си взех Scandal на Cot'Dazur, за 9 лв за 30 мл си заслужава проекция 3-4 часа.

Общи условия

Активация на акаунт