Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 44 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Знаете ли дали на Лидл парфюмите има такъв който да е реплика на Baccarat Rouge 540?

# 91
Това е списък, който имам на Лидълските парфюми и нямат още копие на Бакарат.

Lidl Perfume Dupes List

Aura Angelica = Thierry Mugler Angel

Aura D’Elle = Narciso Rodriguez For Her

Aura De Aguamarina = Giorgio Armani Acqua Di Gioia

Aura De Amor = Cacharel Amor Amor

Aura En Rose / Femelle = Lancôme La Vie Est Belle and Viktor & Rolf Flowerbomb

Aura New York = DKNY Women

Aura Unicke = Calvin Klein CK One

Chalou = Chloe Chloe

d’Or = Ghost Luminous

Diamonds = Boss Orange For Women

Essence Cotton Blue = Dolce & Gabbana Light Blue

Essence De Esplendor = Dior J’adore (see also Lovely)

Essence Eternelle = Calvin Klein Eternity

Essence Stylish Girl = Carolina Herrera Good Girl

G. Bellini Dark Blue = Dolce & Gabbana Pour Homme

G. Bellini Deep = Chanel Bleu de Chanel

G. Bellini Essence Acqua Fresh = Giorgio Armani Acqua Di Gio

. Bellini Essence Unicko = Loewe Solo Loewe

G. Bellini Essence Victory = Paco Rabanne Invictus

G. Bellini Homme = Dior Sauvage

G. Bellini One Fragrance / N°1 = Paco Rabanne 1 Million

G. Bellini Wood = Hermès Terre d’Hermès

G. Bellini X-Bolt = Hugo Boss Bottled

Lovely = Dior J’adore (see also Essence De Esplendor)

Madame Glamour = Chanel Coco Mademoiselle

Summer Shine = Jil Sander Sun Summer

This Is Me = Cacharel Yes I Am

Woman 1 = Chanel No. 5

# 92
Видях,че го има на Гиза, може би ще е добър, ако някой го е тествал- да сподели.

Аз го пробвах лятото,страхотен е и няма общо с Paris Corner версията. Но за мен е повече мъжки и отиде при брат ми(той,горкия, вече има за 5 години напред с мойте мании)
Супер, аз точно за мъжа ми го искам. Поръчвам! Добавям и Angel Muse, защото на Гиза е страхотен и препоръка за трети?
Искам някой на Amouge?

# 93
Видях,че го има на Гиза, може би ще е добър, ако някой го е тествал- да сподели.

Аз го пробвах лятото,страхотен е и няма общо с Paris Corner версията. Но за мен е повече мъжки и отиде при брат ми(той,горкия, вече има за 5 години напред с мойте мании)
Супер, аз точно за мъжа ми го искам. Поръчвам! Добавям и Angel Muse, защото на Гиза е страхотен и препоръка за трети?
Искам някой на Amouge?
Guidance Amuage Simple Smile

# 94

Искам някой на Amouge?
[/quote]
Amoage -те им всички са страхотни. Избери си според вкуса. Аз имам Guidance и Memoir women

# 95
В Лидл са пуснали аналог, ако някой е любител, на Libre на YSL, че аз не съм.
REBIL се казва парфюма Simple Smile

# 96
Момичета, носи ми се Скандал. Преди бях взимала на Парфен. Дайте идеи за добре направен 😀

# 97
  • Deutschland
В Лидл са пуснали аналог, ако някой е любител, на Libre на YSL, че аз не съм.
REBIL се казва парфюма Simple Smile

Тествах го отдавна, добре е направен и траен. Не знам дали още се предлага в тукашните Лидл.

# 98
Love don't be shy къде е най-добре направен?

# 99
  • BG-DE
Аз съм много доволна от версията на Парфен, буквално е 1:1, а и като трайност е супер, но съм го купувала за последно преди 3 години и не знам дали не са го развалили.

# 100
J'adore 2023 ...Четох за прекалено изразен жасмин, но това не е така. Идеален е за начинаещи и за ситуации, в които няма нужда да се мисли за социалната ситуация.
Даа,това е разковничето.В другите версии точно жасминът ме удряше в носа,в този е много добре премерен.
Правих си паралелни тестове,Дивайн дори са убили жестокото спиртно начало на оригинала.Продължението обаче е почти 1:1,с изключение на трайността,но за 10Е си е джакпот.
Невероятно,но аз бих го определила като доста секси...

Love don't be shy къде е най-добре направен?
На Muscent е най-хубав. Не е толкова прашясал като останалите имитаци,не е спиртосан...На Парфен и Дивайн са 1:1 с тази разлика че,на Дивайн е по-траен

# 101
Момичета, носи ми се Скандал. Преди бях взимала на Парфен. Дайте идеи за добре направен 😀
На мен на Заг ми харесва, даже преди седмица точно и аз бях така, хем преди година поне го бях взимала, на мен е траен.

# 102
Здравейте, парфюмни корифеи!
Като новак и абсолютно незнаещ член на вашата прекрасна общност се обръщам към Вас с пореден въпрос: ползвали ли сте парфюми, които да създават нещо като аура около вас? Не е като да са тежки и натрапващи, а някак непрекъснато да правят някакъв невидим ароматен облак около вас. Да не са залепени за кожата и само ако някой ви приближи да ги усеща, а едва ли не да се смесват с дъха ви? Знам, че въпросът ми звучи странно, но ми се е случвало да съм около такива хора и ми е било едновременно чудно и приятно как постигат този ефект. За съжаление не съм се осмелявала да попитам какъв парфюм използват. В тази тема е нормално да питам за имитации, но за да не повтарям същия въпрос и в "Парфюмни размисли и страсти", ако е позволено, бихте ли ми споменали и някои оригинали?
Благодаря!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:42 от Preet Saini 774354

# 103
  • София
Това, което първо наричаш аура, а после облак, е едно и също де факто.
Имат го стотици аромати от всички коментирани производители. Без да е нужно да са тежки и натрапчиви.
Ако питаш нещо извън това, то не те разбирам.

# 104
Смятам, че това се постига, когато си намериш аромат, който изцяло да се сработва с индивидуалната ти химия. Личната ми дефиниция на това точно преживяване е signature scent.
Случвало ми се е само с 1 парфюм това, преди 15 години, няма го отдавна и не намирам нищо, което да го наподобява.

Общи условия

Активация на акаунт