Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 44 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Да похваля четирите си нови стомилилитровки от Дивайн. За фенове на носими свежаци, цветя и листа.

Дивайн вече са доста потайни и нищо не можеш да разбереш от техния европейски сайт, та трябва да се гадае по английския (явно някаква регулация ги е погнала). Не знам как ще си обявяват новите неща, но се надявам да не пуснат кепенците, защото са достатъчно добри, дори да не са от най-трайните.

Та си получих 4 неща и тези дни ги разносих с много добри впечатления

J'adore 2023 е приказен букет, като класическия, но нов и модерен. По-малко напорист. Непретенциозен е и може да се носи в официална ситуация. Четох за прекалено изразен жасмин, но това не е така. Идеален е за начинаещи и за ситуации, в които няма нужда да се мисли за социалната ситуация.

Ombre dans l'eau. Върховен! Най-добрия от четирите. Тревен, с достатъчно свежа роза, с малко касис и листа, но нищо прекалено. Не е в никакъв случай прекалено остът, но все пак от зелените. Въпреки че  по принцип тревните парфюми са за ценители и привикнали към зеленията стари парфюмани, този е много носим. Другата седмица ще го разходя на семинар Simple Smile Той нито иска да е сладко-меден , нито строго-дистанциран. Според мен ми харесва толкова, защото има свежи трендафилни рози. Има общо с Делина даже, но без личито и мускуса, и е унисекс.

Figuier Eden Armani. Май май това е най-хубавата смокиня, която съм хващала. Не е от зелените варианти тип Philosykos, Premier Figueр, Fico di Amalfi. Нe e и специфичната смокиня на Womanity. Това е хем плодово, хем смокинесто свежо, без да е  остро. Страхотен баланс.

Последното е Тhe Matcha 26. Всичко на La Labo досега ми се е струвало прекално интензивно и on the nose. Това утрябваше да е най-мекото: смокини и чай с ветивер, точно като за мен, нищо сладко. Такова е, всъщност, но трябва да свикна с идеята и комбинацията, защото е нещо, което никога не съм носила. Базата ми е малко прекалено дървесна. Супер е за мъж и висока уверена в себе си жена Simple Smile

Ако се сетите на базата на тези неща да ми препоръчате нещо, съм отворена за пролетни предложения!

# 76
  • BG-DE
Много моля, тези които имат Acqua di sale на Дивайн ако може да споделят как го намират като трайност и сияж.

# 77
  • Sofia
Като трайност при мен е 4-5 часа. Като силаж - как да го определя. По-силен е от обичайните в тази "морска" категория. Не е лек и незабележим, но и не влачи някакъв шлейф. Бих го определила като дискретно забележим.
Сега пак си пръснах, пренесе ме на брега....

# 78
Тях само мога да ги поръчам, нали?
Тази Ании, така ми харесаа😍😍😍

# 79
Divain можеш да поръчаш с условието да поръчаш 4 парфюма, за да не плащаш безумна доставка...те идват с мини мостричка, към всеки аромат, така можеш да тестваш мострата и ако не ти допадне, да върнеш парфюма.
Voux Elegante можеш да тестваш в Лили дрогерия, там го има.

# 80
  • София
Ре тук Hayaati Gold Elixir Lattafa мускуса в базата от стандартния арабски ли е, леко плътски/потен?

Menerva Acqua di sale според мен е над средните Дивайн стандарти. Освен, че е акватик има нещо … леко sticky, за мен е прекрасен.

# 81
А дали има някъде из фейса група за групови поръчки от Дивайн. Че 26лв парфюм и толкова доставка ме отказаха от поръчка.
И аз се включвам към това питане 😁

# 82
Алис, нека другите се включат с наливни версии, аз мога да кажа за Paris Corner - Voux Elegante (Naxos), не на 100% , поне според мненията, много се доближава, с леки разлики във връхните нотки.
И аз да питам кой се е справил най-блестящо със Sauvage?
Всъщност Paris Corner Emir Voux Elegante изобщо не прилича на оригинала Naxos. При сравнителен анализ той е много по-сладък и натрапчив и за мен Naxos нотката е само загатната. Изобщо не са го докарали.
Аз също търся добър аналог.

# 83
Видях,че го има на Гиза, може би ще е добър, ако някой го е тествал- да сподели.

# 84
  • Sofia
А дали има някъде из фейса група за групови поръчки от Дивайн. Че 26лв парфюм и толкова доставка ме отказаха от поръчка.
И аз се включвам към това питане 😁
То хубаво групови поръчки, ама като реши някой да връща кой ще се разправя?

# 85
  • обл. Шумен
Освен да се купуват познати аромати, като се приеме риска от не особено добра имитация.

# 86
Видях,че го има на Гиза, може би ще е добър, ако някой го е тествал- да сподели.

Аз го пробвах лятото,страхотен е и няма общо с Paris Corner версията. Но за мен е повече мъжки и отиде при брат ми(той,горкия, вече има за 5 години напред с мойте мании)

# 87
Аз ли обърках темите, или нещо съм сънувала, но нали съвсем скоро се коментираше, че връщането към Дивайн вече не е безплатно?

# 88
# 89
  • София
10 лв е връщането към Дивайн.

Общи условия

Активация на акаунт