Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 41 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз завих връщане към дивайн  бях чела ,че идва куриер да вземе парфюмите.
От сайта ти дава нещо , като код или товарителница да си го принтираш сам, излиза 5 евро такса връщане и офис локация по градове където сам да ги занешеш с принтираният документ.
Отбелязах си всичко за връщането и ходенето до офис в другият край на градът ме отказа.
Не съм писала в чат , просто следвах стъпките им за връщане.
Това явно е нещо ново. Преди идваше куриер да ги вземе, нито съм плащала, нито нещо съм ориентирала. Към кой куриер ти дава да ги връщаш?
UPS-Bulgaria ,  за първи път ги виждам

# 61
  • Варна
Днес си взех парфюмчето от Martin Lion, имитиращ Madawi. Чуден е, един сладък, плодово-цветен, пудра се усеща. Много е приятен, нежен, женствен. Ще видим как ще е като трайност, за момента около час е минал откакто се пръснах и все така силно го усещам.
Update: жесток е! Бях на фризьор за боядисване на косата, а усещах парфюма повече от боята. И още се усеща, вече доста време мина. Вече е повече пудра отколкото плодове и цветя, нооо 🥰🥰🥰🥰. Фризьорката ми го хареса, още една приятелка пита с какъв парфюм съм. Не помня кой писа тук за него, но едно огромно благодаря ❤️. Така съм се влюбвала в Ana Abiyedh Poudree.
Много е хубав, аз го хвалих след препоръка на колегата Hsgrgs1. Иначе дори нямаше да го и погледна. За мен си е пък с лек мъжки уклон.

# 62
  • Sofia
Аз завих връщане към дивайн  бях чела ,че идва куриер да вземе парфюмите.
От сайта ти дава нещо , като код или товарителница да си го принтираш сам, излиза 5 евро такса връщане и офис локация по градове където сам да ги занешеш с принтираният документ.
Отбелязах си всичко за връщането и ходенето до офис в другият край на градът ме отказа.
Не съм писала в чат , просто следвах стъпките им за връщане.
Това явно е нещо ново. Преди идваше куриер да ги вземе, нито съм плащала, нито нещо съм ориентирала. Към кой куриер ти дава да ги връщаш?
UPS-Bulgaria ,  за първи път ги виждам
UPS са много читава фирма за международни доставки. Досега получаването и връщането беше с Interlogisica/GLS. Последно януари имах доставка. Явно доста неща са променили освен сайта.

# 63
явно да, до скоро интерлогистика ги доставяха а сега ми пристигна със спиди.
Веднъж ще реша да върна нещо и точно сега нововъведения имат.
 Следващ път ако реша да поръчвам от там ще е само за много желани парфюми.

# 64
От понеделник в Лидл

# 65
Минавам да похваля Hayaati Gold Elixir Lattafa -Сравняват го с Armani Code Profumo Giorgio Armani.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Hayaati-Gol … Elixir-76589.html

Пръснах го в Дъглас на шега и като се върнах в офиса го поръчах веднага. Започва с кожа и праскови и след това излизат напред цитруси и муска с ванилия.Свеж кожен аромат,сладък,унисекс.Много мека и финна плодовa кожа Simple Smile В Емаг 100 мл за 29 лв,дори не се замислих за тази цена Money
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-hayaati-gold-elixir-z … 21945202_131554_1

ПП. От рода на Ганимед е,но е безопасен, май Laughing

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 14:31 от Ре

# 66
  • София
Скрит текст:
Минавам да похваля Hayaati Gold Elixir Lattafa -Сравняват го с Armani Code Profumo Giorgio Armani.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Hayaati-Gol … Elixir-76589.html

Пръснах го в Дъглас на шега и като се върнах в офиса го поръчах веднага. Започва с кожа и праскови и след това излизат напред цитруси и муска с ванилия.Свеж кожен аромат,сладък,унисекс.Много мека и финна плодовa кожа Simple Smile В Емаг 100 мл за 29 лв,дори не се замислих за тази цена Money
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-hayaati-gold-elixir-z … 21945202_131554_1

ПП. От рода на Ганимед е,но е безопасен, май Laughing

РЕ, твоя пост ме подсети за моя по темата Hayaati Gold Elixir Lattafa
https://bg-mam.ma/p/1390686/44050715
Радвам се, че този ден е дошъл все пак Smiley С кеф да го ползваш.

# 67
Здравейте,
Нямам много опит с парфюмите и техните имитации, но харесвам силни, шлейфови, наситени и трайни аромати. От сравнително скоро нашумяха гурме-парфюмите, а аз обожавам ванилия, пистачио, какао, кафе и всякакви подобни вкусотии. Видях, че сте споменали на kayali vanilla 28 и pistachio gelato на Заг Зодиак. Дали те са наистина хубави и сполучливи като имитация и бихте ли ги препоръчали на човек, който държи на супер проекция и облак от ухание около него? Имала съм Khamrah Qahwa, но предпочитам да не е от арабските, а нещо наливно.
Благодаря!

# 68
  • Deutschland
Пистациото на Заг е прекрасен и зверски траен. Ванила 28 имам на Лорис, хубав е и той. Devotion също е гурме според носа ми, ухае на ванилов кекс с лимон. Нещо подобно на Лира е.

# 69
...РЕ, твоя пост ме подсети за моя по темата Hayaati Gold Elixir Lattafa
https://bg-mam.ma/p/1390686/44050715
Радвам се, че този ден е дошъл все пак Smiley С кеф да го ползваш.
Ехеее,да:) Още 2021 г си писал: "Надявам се и Ре да го пробва някой ден и даде оценка Simple Smile)"
И ето ,че дойде този ден и наистина го оцених!!! Имаме доста сходни вкусове за парфюми Innocent
Благодаря за тогава Simple Smile))))))))))))))))

# 70
Момичета, сигурно е коментирано, но добра имитация на Nishane-Ani и Naxos?
Много ми харесаха оригиналитее..

# 71
Алис, нека другите се включат с наливни версии, аз мога да кажа за Paris Corner - Voux Elegante (Naxos), не на 100% , поне според мненията, много се доближава, с леки разлики във връхните нотки.
И аз да питам кой се е справил най-блестящо със Sauvage?

# 72
  • Sofia
Имам и двата от Дивайн и са едни от най-добрите ми попадения.

# 73
  • Варна

И аз да питам кой се е справил най-блестящо със Sauvage?
Какви ли не версии са минали през мен, т.к. ми е един от любимците, колкото и банален да е:
Byblos Leather Sensation - микс между edt и edp. Средно представяне, много хубав, беше ужасно евтин и имам порядъчен брои резерви.
Рефан - версията е edt, много сполучлив и излъчващ с двойни капки.
ЗАГ - по далечен спомен бе сполучлив.
Martin Lion - много добре започва, но сякаш не особено траен излезе от тестерчето, което ми изпратиха с една поръчка.
Lidl Homme - супер начало, много идентично с оригинала edt, но си остава цитрусово-амброксанов до края, а оригиналът получава много приятен сладникав нюанс в крайна фаза.
JFenzi - супер edt аналог. Изкарва 5-6 часа на кожа и 7-9 на дреха, заслужава си за цената. А и имат тестерчета в магазина по 5лв за 50мл.
И номер 1 за мен - интерпретацията на Камея - EDP, супер силен, траен, излъчващ. Да, много по-скъп от повечето аналози, защото е от лукс серията им, но определено си заслужава. Имам вече няколко примера с хора, които след като го пробваха, вече години не го заменят за нищо. Проблемът обаче е, че е доста силен наистина и носът бързо привиква. И си мислиш, че е изветрял.

# 74
  • Истанбул
От известно време се върнах към позабравените си парфюми и оригинални и аналогови.Тъй като много си обичам Diamonds на Армани,а преди години ползвах оригинала се поразтършувах в нета за сполучливи имитации.И попадам на Frederic Patric (и тук сме ги обсъждали),че и намалени.Плащаш 1 ,вземаш 2.Поръчах ги и днес ми пристигат парфюмите,ама аз явно съм бляла някъде,че даже не съм забелязала ,че поръчвам мъжката версия.Дойде си в черната кутия,напръсквам се и се учудвам,че няма нищо с аромата,който аз помня и обичам.Чак после се сеферосах ,погледнах и пирамидата .Ами ,да мъжки аромат.Ще се подаряват.Hug

Общи условия

Активация на акаунт