Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 44 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Това, което първо наричаш аура, а после облак, е едно и също де факто.
Имат го стотици аромати от всички коментирани производители. Без да е нужно да са тежки и натрапчиви.
Ако питаш нещо извън това, то не те разбирам.
Да, точно това питам и ми се искаше да ми дадете някой друг пример за парфюм, с който това се е получавало при вас.
Ох. Cafe del Mar, това ми е мечта, да си намеря моя signature!

# 106
По-скоро ти сподели какво си ползвала до момента, кое най-много се доближава до тази концепция, какъв тип аромати харесваш, за да могат да ти предложат някакви интересни варианти тук Simple Smile

# 107
По-скоро ти сподели какво си ползвала до момента, кое най-много се доближава до тази концепция, какъв тип аромати харесваш, за да могат да ти предложат някакви интересни варианти тук Simple Smile
Ами, ползвала съм парфюмите на Mugler - Angel, Angel Muse, Angel Nova, Versace Crystal Noir, Armani Si, Armani My Way - основно тези. Доближаваха се до тази концепция Angel-ите и Crystal Nor. Харесвам гурме аромати.

# 108
Момичета, носи ми се Скандал. Преди бях взимала на Парфен. Дайте идеи за добре направен 😀
На мен на Заг ми харесва, даже преди седмица точно и аз бях така, хем преди година поне го бях взимала, на мен е траен.
И мъжкия скандал на Заг е страхотен. 😁

# 109
И мъжкия скандал на Заг е страхотен. 😁
За женския се интересувам Laughing
Минах да си взема от Парфен 50 мл. На първо четене течността преди беше по-плътно жълта,сега е по-проздачна. Аромата също ми се струва развален за жалост,но ми трябват няколко дни ,за да съм сигурна Sob Много жалко.няма я обази плътна,опияняваща нотка,която харесвам.

# 110
  • обл. Шумен
Preet Saini 774354 , такъв облак получавам с оригинален парфюм - рядко с имитация. Моите обяснения, за които не държа, че са верни:
- оригиналът е достатъчно силен и го усещам пред цялото време ;
- оригинал ползвам рядко и не свиквам с аромата;
- има облак с имитацията, но аз не я усещам, понеже носът ми е свикнал;

Парфен са ми изпратили имейл, че имат намаления - по 16 лв. Тръгвам да проверявам дали 100 или 50 мл. , а то се оказва за 20мл. Те пък кога вдигнаха цените!!! 😲😲😲

# 111
Намерих това: Paris Corner Pendora Scents Solitude
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-paris-corner-pendora-scents-s … PDYBM/#opensearch
Трябва да е Скандал:) Мисля да взема за проба,пък да видим.,Много се ядосах на Парфен. 28 лв за 50 мл,че и или разреден или променен.Като измит е Mask
От 4 дни на всяко минаване през Дъглас пробвам Mayar Lattafa
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-84309.html
Първия път си казах-ужас,това е супер сладко. Сега обаче започна да ми влиза под кожата и май ще си взема и то него.Не ми е близък до Ангел Нова,който много харесвам и имам в оригинал,но е от тази рода. Много личи с грейпфрут,много наситен и плътен и на дрех си откарва цял ден доволно Laughing

# 112
Момичета, носи ми се Скандал. Преди бях взимала на Парфен. Дайте идеи за добре направен 😀

Аз имам Скандал на Гиза. Много сочен, плътен, сладък и траен е. Flowers HibiscusЗа прилика с оригинала не мога да се изкажа. HugBlush

# 113
Аз имам Скандал на Гиза. Много сочен, плътен, сладък и траен е. Flowers HibiscusЗа прилика с оригинала не мога да се изкажа. HugBlush
Ще видя как е този на Paris Corner  и ако не е това,което търся може да пробвам и на Гиза:)

# 114
Забърсах едно Lovely от Лидл, и само си пръснах на китките Rebile и glamour.. и сега ме сърбят ръцете да се върна и да си ги взема 🤣. Тези от вас, които ги имат може ли да кажете, трайни ли са? Rebile-то е направо омайващ, много ми е нежен 😍

# 115
Здравейте, парфюмни корифеи!
Като новак и абсолютно незнаещ член на вашата прекрасна общност се обръщам към Вас с пореден въпрос: ползвали ли сте парфюми, които да създават нещо като аура около вас? Не е като да са тежки и натрапващи, а някак непрекъснато да правят някакъв невидим ароматен облак около вас. Да не са залепени за кожата и само ако някой ви приближи да ги усеща, а едва ли не да се смесват с дъха ви? Знам, че въпросът ми звучи странно, но ми се е случвало да съм около такива хора и ми е било едновременно чудно и приятно как постигат този ефект. За съжаление не съм се осмелявала да попитам какъв парфюм използват. В тази тема е нормално да питам за имитации, но за да не повтарям същия въпрос и в "Парфюмни размисли и страсти", ако е позволено, бихте ли ми споменали и някои оригинали?
Благодаря!
Като човек, който съм тествала стотици парфюми, разбрах че спрямо кожата на даден човек и неговия хормонален, и микробиомен профил, даден парфюм може да прави такъв облак около един човек, но при друг да няма такъв ефект. Аз съм попадала на парфюми, които кожата ми ги отразява, сякаш не попиват и именно тогава се получава този облак.
Penni, Ribel го усещах поне 9 часа и то след като се търках с мокра кърпипка, че не е моя аромат. Не знам дали все такъв късмет имам, но парфюми, които не харесвам, нямат отмирисване 😂🤣

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 20:57 от Sansola

# 116
  • BG-DE
На база опита си със стоици парфюми съм забелязала, че без значение дали е оригинал или имитация кожата ми отразява по-добре определени нотки като цитруси, личи, малина, роза, тубероза и всякакви бели цветя, създавайки осезаем и траен облак около мен докато по-плътните и сладки аромати с пачули, ирис и тонка сякаш попиват и изчезват бързо. Аз сигурно съм от малкото хора върху които La vie est belle изчезва за 2-3 часа и то след добро напръскване 😀 Вероятно при всеки е така едни съставки се сработват по-добре с кожата ни, други не но пък ако любим парфюм бързо ни се губи и не създава исканата аура може да се подновява по-често 🙂

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:29 от Menerva

# 117
  • Deutschland
Излезе ми одеве това в ТикТок. В Лидл не съм стъпвала от месеци, но до училището на детето има един, та ще намина. Бакара разпознах по бутилката, другия си пише Парадокс, а за останалите не се сещам 🤔

# 118
  • Sofia
При нас в Бг ги няма тези. Стоят си още обичайните заподозрени.

# 119
  • Deutschland
Обичайните заподозрени са и при нас. Всеки път когато ида в Лидл са едни и същи. Последният път Rebile беше изключение. Искам сега да тествам техния Парадокс, а този последния на снимката да не би да е Q на Долче и Габана? Това ми идва на ума, но знам ли. Не е много хитов май.

Общи условия

Активация на акаунт