Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 44 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Относно ароматната аура - случвало ми се е само с Омния Парайба. Аз не го усещах много, но всеки ден ме питаха по няколко пъти, кой е този парфюм. Не се намира вече, а имитация май няма.

# 121
Благодаря Ви!
Явно това с ароматния облак, аура си е строго индивидуално и не може да се каже просто така - ето този парфюм прави шлейф, а този не. Като се замисля, при мен по-острите аромати излъчват по-добре - както вече споменах Angel, Angel Muse и Angel Nova. Пачулито може би, знам ли. Докато, когато е нещо по-мекичко и сладичко не се получава толкова "distinctive", сякаш залепва за кожата и не се разнася така около мен.

# 122
Относно ароматната аура - случвало ми се е само с Омния Парайба. Аз не го усещах много, но всеки ден ме питаха по няколко пъти, кой е този парфюм. Не се намира вече, а имитация май няма.
Оооо,колко ми е любим Парайба,все още си кътам оригинала,но при мен е много нетраен.Имитация няма за огромно съжаление Unamused

# 123
  • София
Ре The moon имат Omnia Pariba

# 124
Да, The moon го предлагат, и е доста добър според мен. И е по-траен от оригинала, който на моята кожа и след 10 спрея го няма на петнайстата минута Confused

# 125
А как е направен,близо ли е до оригинала?

# 126
  • София
Не съм го пробвала, не мога да кажа.

# 127
Момичета, не ми се дават 180лв за 30мл. D&G Devotion Intense - безумно ми е - има ли някой, който се е справил блестящо в пресъздаването му?

# 128

Аз имам и оригинал и този на The moon. Ще направя паралелен тест и ще докладвам след някой друг ден. И двата не съм ги пробвала скоро...като не им е сезон!:blush:

# 129
Аз имам и оригинал и този на The moon. Ще направя паралелен тест и ще докладвам след някой друг ден. И двата не съм ги пробвала скоро...като не им е сезон!:blush:
Супер:) Благодаря! Ще чакам отзиви Nerd

# 130
Супер:) Благодаря! Ще чакам отзиви Nerd

Разбира се, с най-голямо удоволствие Hug

Сега да споделя още две описяния, които се каня да напиша отдавна:

Barenia – Hermes от The Moon

Свеж  шипров аромат. Елегантен, хладен,зелен,  леко цитрусов, дървесен, малко ръбат и груб началото…… или аз просто прекалих с апликациите.  Усещам лек намек за мека, луксозна кожа.  От рода на Galop Hermes и Jour d’Hermes. Може би леко бие към унисекс. Виждам го като подходящ за дама с изискан костюм, работеща в банка например. 

Blue moon ginger dash by Kilian от  Martinez

Мммммм…..невероятно свеж, хрупкав, чист и нежен.  Напомня ми за прохладна  лятна утрин  Аромат от типа на Vodka on the rocks By Кilian, Light blue for men,  Chrome Azzaro for men, Hacivat – Nishane, Kologne, Shield of protection By Kilian. Не е от най-трайните, но въпреки това е страхотен. Ще го нося с голямо удоволствие през топлите пролетни и летни дни.

# 131
За моя нос са 1:1. Този на Themoon е малко по - траен от оригинала /имам ги и двата/.

# 132
Barenia  колко близо до оригинала е

# 133
  • Sofia
Момичета, не ми се дават 180лв за 30мл. D&G Devotion Intense - безумно ми е - има ли някой, който се е справил блестящо в пресъздаването му?
Имам и двата Devotion ot Divain. Първия го сравнявах с оригинала и не намерих разлика. Втория не съм, но също е много добър.

# 134
Трайността им прилична ли е?

Общи условия

Активация на акаунт