Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Имам на lattafa fakhar rose и мисля, че е добър вариант на l'interdit

# 226
  • Karlovo
Здравейте коя имитация на Devotion D&G ще ми препоръчате? Взех на Заг, но нещо не се задържа дълго, а много ми харесва.

# 227
Имате ли впечатления от така нашумелите Yara?
Про нас отвориха магазин за арабски парфюми и съм си набелязала новия им вариант в цикламено ,който се води аналог на Born in Roma? Но във физическия магазин го нямат, и сега се колебая дали да го поръчам на сляпо? Доста мой изглежда по описание, но и много сладникав. А аз не се разбирам с такива.

Харесала съм си и този

# 228
Не може ли тук да си публикуваме снимка и само да пишем "аромати, които няма да ползвам", стил "досещай се снахо"😁

# 229
  • Варна
https://www.fragrantica.com/designers/Martin-Lion.html
Леле, че аз ще изляза ниш-сноб.

# 230
  • Deutschland
Щерката ми подари на Аристеа Kiss me in Dibai, мирише ми много познато, а не мога да се сетя на какво. Някой има ли идея на какво е имитация? 😊

Aristea Kiss me in Dubai  е ориенталска флорална парфюмна вода за жени, вдъхновена от аромата  Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian.

Здравейте коя имитация на Devotion D&G ще ми препоръчате? Взех на Заг, но нещо не се задържа дълго, а много ми харесва.

Аз имам капсулован Devotion на Рефан интенз. Прекрасен аромат и много траен. За мен е по-добрата версия на Лира.

# 231
Не може ли тук да си публикуваме снимка и само да пишем "аромати, които няма да ползвам", стил "досещай се снахо"😁
Може. Но ще ни модерират веднага.

# 232
Моргана,разсмя ме…”сещай се снахо”..Смятам,че всеки,който се е “похвалил” с покупка и не е доволен,снахата ще се сети😂.Но и Биг Брадър може Simple Smile).Бакара ще се окаже най-имитирания парфюм,всички вече бъркат отварата😀,чак се чудя как така е масово харесван,и то няколко години вече.Реших да не поръчвам Барения от the moon,без опция за тест,но и  някак не ми се иска да ползвам имитация точно на този парфюм,въпрос на личен избор.

# 233
Любимият ми парфюм е Crystal Noir. Не мога да определя коя от съставките му тооолкова много ми харесва Simple Smile

Съставки на аромата:
Ароматът се открива с пищни нотки на златни цитрусови плодове, които ви напомнят за сияйните залези на слънцето в Средния Изток. Атмосферата се допълва от изразителни акценти на розов пипер, който ви пренася на шумни и екзотични пазари. В сърцето на аромата разцъфват цветни акорди на тубероза и момина сълза, обогатени с ухание на карамел – събрани заедно те извикват в съзнанието картина на богати градини, пълни със сладки плодове.
В базата на аромата доминира дълбока ориенталска симфония от сандалово дърво, амбра, ванилия и орхидея, която внася интензивност и дълбочина, създаващи впечатление за тайнственост и изисканост. "

Някой може ли да ми препоръча наливен Рефански, който е подобен/ от този род?
Благодаря!

# 234
Виж във Фрагрангика кои други парфюми харесват хората, на които допада Crystal noir и тествай рефанските им аналози. Така трудно може някой да ти препоръча нещо.

# 235
Madeleine1, благодаря! Flowers Rose

# 236
Аз показаните във Фрагрантика не съм ги и сънувала🤣🤣🤣🤣. Има ли такива тук?.

# 237
# 238
Фрау, благодаря ти! Вярно, че имах един Martin Lion, точно той е. От вчера се чудя и не мога да се сетя. 😅 Харесва ми, а е доста траен и този Kiss me.

# 239
Някой има ли имитацията на Black opium от Martin Lion? Добра ли е? Или ако може да споделите коя е най-сполучлива и като доближаване до оригинала и като трайност, излъчване?

Общи условия

Активация на акаунт