Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
D-frag12,верно бе🤣🤣🤣🤣 Аз имам отливка от този
https://martinlion.bg/product/martin-lion-credo-athena-%d1%83%d0 … 1%8a%d1%85%d0%bd/

Добър е много

# 241
  • Пловдив
Търся си парфюм с аромат на ягоди.Кой бихте ми препоръчали ?

# 242
  • Deutschland
Burberry her и на Ескада някой. Там масово са плодови, сладки.

# 243
  • BG-DE
И аз само за Burberry Her се сещам, а може би и миналогодишния Мис Диор парфюм но в него по-скоро е сладко от ягоди 🙂

# 244
Знае ли някой номерата на Blue Jeans и  Dior SAVAGE на РЕФАН.

# 245
  • Варна
Знае ли някой номерата на Blue Jeans и  Dior SAVAGE на РЕФАН.
Blue Jeans - 215, но направо оригинал бих взел:
https://monna.bg/product/versace-blue-jeans-toaletna-voda-za-myzhe
Sauvage - 420

# 246
Цитат
Blue Jeans - 215, но направо оригинал бих взел:
https://monna.bg/product/versace-blue-jeans-toaletna-voda-za-myzhe

Незнам дали оригинала има същия аромат като рефанския, на Рефан е много добър .

# 247
  • София
Mukhallat, но не знам дали има имитация, би трябвало.

# 248
Здравейте коя имитация на Devotion D&G ще ми препоръчате? Взех на Заг, но нещо не се задържа дълго, а много ми харесва.
Кой не задържа,Devotion на Заг?! Той е чудовище при мен т.е. беше,превърна се в ароматизатор.Ужасно силен,излъчващ,на кожа траеше дооста часове,дрехите ми миришеха с дни.За мен беше прекален,аз не можех да го понеса и ароматизирам стълбището с него.
Същата съдба сполетя и Bianco Latte,който всъщност е от същия сладкарски тип като Devotion.А възлагах големи надежди на него...

Mukhallat имаха Мартинез,не знам дали още го предлагат

# 249
Освен Mukhallat на Мартинез (който май беше червен🤣), Ягода дайкири на Гиза много ми хареса
https://giza-perfumes.eu/plodovi/272-yagoda-dajkiri-aromatno-maslo.html

# 250
Не е съвсем ягодов, но виж все пак: https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Yara-Candy-95752.html
Чувам красиви отзиви за него.
Mukhallat на Мартинез го имах преди години и беше очарователен, наистина,много траен, много нетипично летен, но в съзнанието ми е останала една дефиниция от някой тук в темата - че мирише на котешка урина Joy

# 251
Някой има ли имитацията на Black opium от Martin Lion? Добра ли е? Или ако може да споделите коя е най-сполучлива и като доближаване до оригинала и като трайност, излъчване?
Лично на мен ми харесва и от години ползвам на Zara Gardenia, вчера тъкмо си взех и Intense версията за проба, в момента е намалена 90мл 20лв.

# 252
На мен на сладко от ягоди(или компот от ягоди) и мляко, с нежна ванилия ми мирише Yes I am на Кашарел.
Заг го имат. И е много сполучлив.
Много е приятен.
Ягода има и в Уиш на Чопард, в Noorah All Haremian, но там е едва доловима.
Аз точно за цикламената Латафа питах преди няколко страници. И,гледа много захарен и плодов. Задължително ще се тества.
Намерих сайт с мостри и ще си поръчам на някои арабски.

# 253
Здравейте, приятели Simple Smile вече съм към края на списъка си с желания с арабски парфюми и започнах да набелязвам аромати от Гиза (подкарала съм ги по азбучен ред Grinning ) и сега някакъв нов парфюм ме заинтригува - Lattafa Victoria . Засега го има само в Нотино. Все още има много малко отзиви за него. Определят парфюма като сходен с Devotion, хубав, траен,  но не много силен. Последното ме притеснява... Някой с отзиви за този парфюм?

Много съм доволна от новите си попълнения. Купувани на сляпо и няма такъв, с който да не мога да се спогодя.
Силно впечатлена съм от Lattafa Emeer. Първо с опаковката. Доста ме изненада. Кутията се отваря отстрани и отгоре, като при отварянето се включват LED светлини, които се изключват при затваряне на кутията. Флаконът е е изящен, красив, без да е кичозен. Ароматът е унисекс, с леко мъжки наклон. Толкова ме впечатли, че още след първото впръскване поръчах втора опаковка, а този месец в Елинор е на много добра цена и допълних последната поръчка с още една резерва. Ароматът е прекрасен, свеж, неустоим, елегантен, силен, траен и шлейфов. Като се напръскам сутринта, на следващата сутрин се усеща още, при движение най-вече. Постоянно проектира.

Другият, който много ми допадна е  Lattafa Art of Arabia III. Траен, луксозен и многопластов унисекс аромат. Единственият минус за мен е, че стои по-близо до кожата, но силно се надявам с времето това качество да се подобри.

Много харесвам  Lattafa Pride Ishq Al Shuyukh Gold и затова реших да поръчам и  Silver версията, също и Zimaya Sharaf The Club, тъй като харесвам  Sharaf Blend. Първоначално бях леко разочарована от избора си. Харесвам и ползвам мъжки аромати, но тези ми се сториха прекалено мъжки за моя вкус. След престояване обаче се промениха, някак си по-меки станаха ароматите и ги възприех като поносими за носене от жена. Оставила съм ги за лятото. Хубави, трайни аромати, с развитие и много добра проекция.

От Lattafa Ajwad, Confidential Private Gold и Fakhar Extrait първоначално взех по една опаковка, но бързо им поръчах по 2-3 резерви. Хубави   ежедневни аромати, трайни  и с добра проекция. Малко ми липсва дълбочина  и  развитие, но цената им беше много добра, първият за 33 лв, вторият и той около тази сума, а третия за  25 лв. За тези пари си струва покупка на сляпо. Мисля да ги ползвам и за наслояване с други аромати.

Lattafa Sehr го споменавам последен. Харесва ми доста, но се представя като слаб и нетраен аромат. Надявам се де се подобри с времето. Откакто го получих съм пръснала едва 2 пъти от него и вероятно не е влязъл въздух в бутилката. Възможно е това да е причината....

Скрит текст:

# 254
Имам на lattafa fakhar rose и мисля, че е добър вариант на l'interdit
Благодаря, не съм го душила, ще тествам ☺️

Общи условия

Активация на акаунт