Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Да не си мислите че тоя Боби ги бърка?🤣🤣🤣🤣Купува от някой друг и налива,това е...Въпроса е от кой..  Може и от Турция да му носят някоя марка. Но шишета и дизайн-пълен потрес....Не съм му ползвала продукцията.

# 331
Именно, а тук го изкараха най-големият парфюмерист.

# 332
  • Варна
До предходните два поста - Боби НЕ забърква парфюми.
И има в интернет достатъчно информация, кой всъщност е Боби, как се е стигнало до инцидента и какво той е причинил на други хора.
P. S. колегите Versace Dreamer и The Demon ме изпревариха с адекватни отговори.

# 333
  • Варна

Добре, извинявам се за невежеството си, а първите два въпроса още ме интересуват. Преди знам, че се поръчваше от Заг от олх, но това ли им е сайтът? Благодаря много
Не е невежество, затова е този форум, да споделяме информация и да си помагаме. А пък всеки решава с главата си в крайна сметка.
Колкото до ЗАГ, в доста от големите градове имат магазини или дистрибутори. Аз лично предпочитам:
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka
И обичайно си поръчвам по 34мл.

# 334

Добре, извинявам се за невежеството си, а първите два въпроса още ме интересуват. Преди знам, че се поръчваше от Заг от олх, но това ли им е сайтът? Благодаря много
Не е невежество, затова е този форум, да споделяме информация и да си помагаме. А пък всеки решава с главата си в крайна сметка.
Колкото до ЗАГ, в доста от големите градове имат магазини или дистрибутори. Аз лично предпочитам:
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka

Оо това би било супер удобно. Много благодаря!

# 335
Имам питане знаете ли кой предлага мъжките Armani Code Absolu и Pacco Rabanne One million Elexir.
Вчера бях в Лили и видях, че Антонио Бандерас парфюмите имат нов Secret Absolu и успях да намеря, че имитирал нещо средно между тези двата, но понеже нещо леко ми простее аромата, се чудех дали някой от аналоговите не го е докарал добре.

# 336
  • Deutschland
Pistachio на Заг е много траен, да и много хубаво направен. За vanilla 28 не знам. На Лорис имах, в началото беше траен, после сякаш не го усещах много добре.
В средата на март имам среща до магазина на D&P, мисля да взема Burberry Goddess. Много ми харесва този парфюм, но са останали няколко капки от Рефанския и само отварям капачката да си припомням аромата.

# 337
  • Варна
Имам питане знаете ли кой предлага мъжките Armani Code Absolu и Pacco Rabanne One million Elexir.
Само РЕФАН:
069 armani code absolu
405 paco 1 mln elixir
И двата са страхотни аромати. Скоро ги носих и искрено им се наслаждавах.

# 338
Само РЕФАН:
069 armani code absolu
405 paco 1 mln elixir
И двата са страхотни аромати. Скоро ги носих и искрено им се наслаждавах.
Да и на мен на Бандерас ми хареса генерално, но неговите копия имат евтин отзвук, но пък имат део спрей, което си е бонус.
Най-важното е, че М го хареса, а той е хипер придирчив. Благодаря 😊

# 339

И аз само оттам поръчвам. И винаги по 34мл и отделно мостри.
Иначе ако става дума аз съм си правила мой аромат на изложението на Розата в Казанлък на един щанд на българска фирма за производство на парфюми(името ми изскочи,срамота).
И се получи доста интересна комбинация от флорални нотки, ванилия и портокал.
Обаче адски нетраен. И детето оставено на самотек за пет минути ми го беше смесила в друго шише с Извънземното и отиде  в кофата, та не можах да му се насладя.
Аз иначе искам да се запиша на такъв курс, но нямам идея къде има(освен е меката на парфюмната индустрия -гр.Граас.

# 340
Pistachio на Заг е много траен, да и много хубаво направен. За vanilla 28 не знам. На Лорис имах, в началото беше траен, после сякаш не го усещах много добре.
В средата на март имам среща до магазина на D&P, мисля да взема Burberry Goddess. Много ми харесва този парфюм, но са останали няколко капки от Рефанския и само отварям капачката да си припомням аромата.

По принцип оригиналната ванилия на Каяли трябва да се остави за няколко месеца да постои и потъмнее - аз съм правила така с някои ванилови парфюми и стават едни червени и супер трайни  - може би и в тези случаи трябва така? А от Лорис от къде поръчвате? Четох в предишни теми, но единствено останах с един мейл (lorisfresh@abv.bg)

# 341
Простете ме за оффтопика, но онзи ден случайно попаднах на страницата на въпросния Боби и се учудих колко много последователи има. И друг път съм споделяла, че наистина ума ми не побира как толкова лесно хората се доверяват сляпо на лице, което неизвестно в какви условия разсипва субстанции с неясно съдържание, които очевидно без никакво притеснение се ползват и нанасят върху най-големия човешки орган-кожата. Парфюмите и без това са доказано вредни, както писах скоро, а тези дори нямат състав, произход...нищо. За дреболии като презентация- шише, пулверизатор, неугледната навита дълга тръбичка и грозните етикети тип цени пък няма да споменавам. И всичко това струва скромните 30 лв. без доставката, ако не ме лъже паметта. При подобен богат избор на толкова бюджетни алтернативи, аз не бих поела подобен риск.
Доколкото знам в Дубай Юсуф Бай има парфюмерия и изпълнява подобни поръчки за парфюми с индивидуално посочени нотки или на спрени отдавна парфюми, които уж са отлично изпълнени, но нямам личен опит. Знам, че се правят поръчки чрез различни групи във фейсбук и цената не е кой знае колко бюджетна, но до тук се простират знанията ми.

# 342
Момичета, глупав въпрос ще задам, но от години не съм си поръчвала от Заг и сега много искам да пробвам yum pistachio и vanilla 28.
Първо - това ли е сайтът https://zagzodiak.com/parfyumi/klasicheska-selekciya-parfyumi защото преди съм поръчвала от един, в който имаше малки опаковки от 5мл и второ - как са като трайност?

И трети въпрос ме мъчи - знаете ли някой парфюмерист при когото да отиди да ми направи парфюм по дадени нотки (lucky charm на акбари ми е толкова любим, но вече две години сигурно е спрян). Дали Боби ще се справи?
Аз съм много доволна точно от тези две имитации на Заг Зодиак - Yum Pistachio и Vanilla 28. Веднага добавям и Angel Nova, той е невероятен и ми направиха комплимент, че ухая вкусно и правя шлейф. Имам го и в оригинал и там положението е същото - комплименти!

# 343
  • Deutschland

По принцип оригиналната ванилия на Каяли трябва да се остави за няколко месеца да постои и потъмнее - аз съм правила така с някои ванилови парфюми и стават едни червени и супер трайни  - може би и в тези случаи трябва така? А от Лорис от къде поръчвате? Четох в предишни теми, но единствено останах с един мейл (lorisfresh@abv.bg)

Лорис си купувам в Германия. Имат магазини в града, в който живея. В България знам че в Пловдив имаха магазин, но дали още е там нямам идея.

# 344
Аз не знам кой ги е бъркал самите парфюми на Боби, но 100 мл 30 лв и такава трайнист е съвсем приемливо мисля.
Иначе- не съм запозната, някаква измамна история ли има около него?

Общи условия

Активация на акаунт