Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Да, директно страницата за изтегляне на каталога, никаква регистрация. Обаче не излиза като линк, не знам защо.

# 316
  • BG-DE
Каталог е това, не е нужна регистрация, ето как изглежда,  има и други страници 🙂

# 317
  • Sofia
Странно, сега ме праща към сваляне на каталога, преди малко беше линк и ме пращаше към някакъв сайт, с 3дена тестов период.

# 318
Благодаря за каталога, досега в поръчките от Дивайн винаги имаше и каталог но сега в последната само крем за ръце и близалка 😀

# 319
  • Sofia
Това е доста стар каталог, поне от преди година и половина/две. Нито един от Нишаните го няма, нито новите. Но пък има някои марки, които отдавна ги бяха скрили.

# 320
  • BG-DE
Да, старичък е но то пък с новата им функция за търсене нужда от каталог много няма, сигурно затова са и спрели да пращат.

# 321
  • Sofia
Да, ама сега намирам само каквото търся🤣🤣🤣 Пък аз обичам да си ровя за нещо интересно.

# 322
Привет, кой прави най-добра имитация на Soleil Blanc? 🤔

# 323
Just Jack - Simply Blanc.
Неразличим от оригинала и за разлика от него - в пъти по-траен.
Даже ти пускам линк: https://elinor.bg/product/just-jack-simply-blanc
Преди го предлагаха в Нотино, сега не го намирам никъде другаде.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 17:28 от Café del Mar

# 324
Just Jack - Simply Blanc.
Неразличим от оригинала и за разлика от него - в пъти по-траен.
Даже ти пускам линк: https://elinor.bg/product/just-jack-simply-blanc
Преди го предлагаха в Нотино, сега не го намирам никъде другаде.
Благодаря!!

# 325
  • Karlovo
Мостри и отливки значи са точно за теб, така хем ще се запознаеш с аромата, хем ще тестваш как се сработва с кожата ти.
Я кажи повече за тази Гейша Sunglasses
Гейша е парфюм на Акбари, страшно траен и силен, на цена 135 лева 😊. Аз го оприличавам като клонинг на Ерба Пура 🤷.

# 326
  • Пловдив
Знаете ли парфюма Ирис на Сангадо- кой имитира ?

# 327
Ако съдя по пирамидата - Infusion d'Iris Prada.

# 328
Привет, кой прави най-добра имитация на Soleil Blanc? 🤔
Ами малко прекалявям с Боби ама е той според мен- Парфюми с Мисия и му е брутално траен.
Днес от него си получих Бианко Лате и Ред Табако на Мансера - и двата са 10/10 откъм трайност, сходство с оригинала и развитие, изобщо не се усещат химични.
И сега ми е интересно и се замислих- как ги прави? 🫣😁

# 329
Момичета, глупав въпрос ще задам, но от години не съм си поръчвала от Заг и сега много искам да пробвам yum pistachio и vanilla 28.
Първо - това ли е сайтът https://zagzodiak.com/parfyumi/klasicheska-selekciya-parfyumi защото преди съм поръчвала от един, в който имаше малки опаковки от 5мл и второ - как са като трайност?

И трети въпрос ме мъчи - знаете ли някой парфюмерист при когото да отиди да ми направи парфюм по дадени нотки (lucky charm на акбари ми е толкова любим, но вече две години сигурно е спрян). Дали Боби ще се справи?

Общи условия

Активация на акаунт