Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • BG-DE
Менерва, излезе ми някаква статия рано рано, че в Росман има “Le Bain” от JOOP. Класическа версия от 1988. Цената била около 23 €.

https://www.elle.de/beauty/trends/seelenwaermer-80er-parfum-23-e … ieder-erhaeltlich
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 271
Еклер също ми е много любопитен.
Но и той си е гурме, та ще пробвам преди да купя.
Хич не го и пробвай, щом такива са вкусовете ти, ще ти дойде брутално силен и тежък.
Като цяло деликатни арабчета не познавам или като цяло не се сещам за такъв, който да е тих, всички са "бум" и "пляс" в носа, мощни и присъствени, без значение в коя ароматна категория попадат, хубави или не. Аз това им харесвам Simple Smile
Иначе мострички има в ionelli.bg и starcorp.bg.

# 272
  • София
Здравейте, преди време някой беше споделил, че в Гиза ще има нови попълнения този месец. Някой знае ли кога ще може да се появят?

# 273
В неделя поръчах JPG Divine от Дивайн и току-що ми го доставиха, та ще споделя първи впечатления. Като близост е около 85%, имам мостра от оригинала и сравнявах паралелно, но не е никак лош, това което неприятно ме учуди и което досега не съм забелязвала при парфюмите на Дивайн е силната миризма на спирт в началото. За трайност все още нищо не мога да кажа но едва ли ще блести с такава като повечето техни аромати, обаче не мисля да го връщам 🙂

# 274
Ето тук има мостри.
https://www.starcorp.bg/lattafa-yara-moi-eau-de-parfum

https://lbd.bg/arabski-parfyumi
Cafe del mar, аз такива искам,с шлейф и присъствени,но не тежко сладникави.
Не, че не го харесвам. Не мога да ги нося просто. А и се убеждавам, че не са моите аромати. Не ми прилагат сякаш.
Аз съм по елегантно-женствените (разбирай китки) и леко сладникавите плодови или пък някакви много нетипични аромати.
Ще тествам днес на място в магазина. Огромен избор. Има и мостри.

# 275
Eclair не е за теб в такъв случай. Grinning  Имам толкова много парфюми- оригинали, имитации и арабски и не знам от колко време не са ми правили комплимент за никой от тях, а току-що влязох да си купя кафе полята с 8 спрея Еклер и момичето ми направи комплимент, че се усеща много приятно от 2м. Не знам какво да кажа- на мен изобщо не ми е фаворит, но сигурно в мен е грешката.  Satisfied
Имам отливка и от Emeer. Той също ми е много мъжки, не успях да го нося.
На ръката си пръснах днес от Lattafa Noble blush и вкъщи на топло беше много приятна млечна роза, но навън в студа е някакво недоразумение- кисели цитруси, метална нотка и рози. Определено ще изчакам да се стопли, за да го разноса и да си направя заключение.

# 276
Ина, как оцеляваш с 8 фъс Еклер, аз слагам по 1 на ръкав, т.е. 2 фъс и до вечерта ми е сякаш току що съм се пръснала Joy

# 277
Ооо, идеален ми е. Joy Ама ако не пръскам по много, кога ще видя дъна? Желанието ми за придобиване на нови бутилчета е обратно пропорционално на все по-застрашително намаляващото свободно пространство в парфюмния шкаф. А ако се разпростря вече и извън него, наистина ще трябва да призная, че минавам границата. Grinning
Шегувам се, разбира се, но всъщност моята студена кожа въпреки огромното ми желание не излъчва качествено и силно парфюми, рядко усещам да прави облак около мен, а в този студ и на дрехи стои прибрано, та затова компенсирам с апликации. Сега като се замисля едва ли прекалявам и душа обкръжението, тъй като около мен има доста парфюмно незаинтригувани, че дори и противници на парфюмите, които са достатъчно прями и щяха да си ми го кажат директно без да се свенят. Grinning

# 278
Никога съм нямала шлейф от парфюм, освен от Извънземното. Мечтая си за това, ама няма.
Имам изключително развито обоняние.
И усещам всеки парфюм, на всички колежки почти. Всеки, който мине покрай мен веднага го надушвам.
Имам фин нос, капризен, много неща не ми понасят. Имам обаче нюх за ароматите.
Никога не ме питат за парфюма, мн рядко е било това. Искам парфюмни комплименти, ама няма. 😂
Сега поделено се влюбих в един арабски "Гейша" ми каза дамата, че се казва.
Абе нещо уникално. За първи път не мога да опиша парфюм на какво ухае, какво нотки има.
Не смея да си го купя. Щото сигурно на мен няма да ми стои.
Толкова рядко нещо ми пасва. Все търся и все нещо не ми харесва.
Напоследък изобщо не трупам. Каквото и да си купя много бързо ми минава мерака и така ми стои.
Може би е до кожа. Както казах, всичко усещам. Само не и моя си парфюм.
Има парфюми, които на колежки стоят чудно, прилягат им, на някои по-възрастни толкова добре им седят. Така като влезе в стаята и я изпълва с ухание.
И като питам кой е парфюма, като си го купя, еми не ми стои и това си е.
Ето сега толкова ми се носи пустия банален Кристал Ноар(днес на една ученичка го усетих).
Е толкова хубаво го излъчва, така добре й седеше.
Толкова да го харесвам.
А на мен толкова да не стои. И да ми става лошо от него.
Междудругото много ме е срам да питам за парфюми.
Непознати никога не съм питала.
Обаче в работа се случихме две-три колежки, които ги разбрах веднага, че са  парфюмни маниачки и с тях си обсъждаме.
И да ви кажа главно са клонинги на Бакара.
И ученички и учителки го носят.
Другото е разни тежки сладникави ванилии(ученичките) или пък най-масовите ухания.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:16 от Caroline_Bingley

# 279
Мостри и отливки значи са точно за теб, така хем ще се запознаеш с аромата, хем ще тестваш как се сработва с кожата ти.
Я кажи повече за тази Гейша Sunglasses

# 280
Търся си парфюм с аромат на ягоди.Кой бихте ми препоръчали ?

Sweet Candy Strawberry Kiss 
https://www.fragrantica.com/perfume/Christine-Lavoisier-Parfums/ … y-Kiss-26901.html
Точно тип „тийн" бонбонеста ягода Grinning Помня че някога ги продаваха в Лили или ДМ

# 281
Търся си парфюм с аромат на ягоди.Кой бихте ми препоръчали ?

Sweet Candy Strawberry Kiss 
https://www.fragrantica.com/perfume/Christine-Lavoisier-Parfums/ … y-Kiss-26901.html
Точно тип „тийн" бонбонеста ягода Grinning Помня че някога ги продаваха в Лили или ДМ
видях,че го има в този сайт https://beautycosmetic.biz/sweet-candy-strawberry-kiss-eau-toilette-p-16618.html

# 282
Caroline все едно чета за себе си, също много трудно си харесвам парфюм, все нещо не ми допада, но пък ми се пробва всичко 😁 Като сегашни любимци мога да кажа, че са ми Валая на ПДМ и Гайдънс. И двата са нежни, женствени, но адски трайни и шлейфови.

# 283
Колко са ни различни възприятията 😀 За мен нито Валая нито Гайдънс са нежни парфюми, особено Гайдънс 😊

# 284
Който си търси парфюм с ягода- Мукхалат на Монтал в изпълнение на Боби- Парфюми с Мисия! Просто е върха!

Общи условия

Активация на акаунт