Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 076
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Попаднах на едно ревю на ето този парфюм:

https://dubai-aroma.com/produkt/honey-macchiato-50ml-edp/

Тък като нотките в състава са ми от любимите и съм на един клик от поръчване Smiley , но все пак да се допитам и до вас:
Някой има ли опит с тази марка ? Дали са трайни се чудя

Аз го имам, но още не съм го носила, имам още 2 парфюма от dubai aroma и съм доволна от към качество.
Ако го поръчвате добавете код shop2holic сваля 15% от цената.

# 421
Разглеждам намаленията в Мартинез. Някой има ли мнение за L'heure verte и Fantomas?

# 422
Здравейте, пробвали ли сте Maison Alhambra Grise?

# 423
Заинтригувахте ме с тези аромати..
Успешна за мен имитация на Бианко Лате вече имам, но това ми звучи добре
https://dubai-aroma.com/produkt/sweet-patchouli-50ml-edp/
Какво ли трябва да е ?

# 424
За мен е YSL black opium

# 425
Добро утро:) Вчера минах през Заг и си взех и прасковата на ТФ и Пистачо,за който толкова много писахте Simple Smile
И двата ми харесаха наравно,но тепърва ще ги разучавам. Само на мен ли Писачо ми мирише на Сапун Дав и нещо сладичко Flushed
като цени 50 мл (без шишето,имах си) е 17 лв.Мисля,че не са се вдигнали.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 14:17 от Ре

# 426
  • Deutschland
На мен ми ухае на лимонов кекс с топка сладолед отстрани 😍.

# 427
Аз днес съм с Лирата ма Мартинес, като сме почнали с кексовете 😋😋😋😋
А пък misterscent е пуснал нови 20 аромата вече си заплюх три 🤭🤭🤭. Гиза много се бавят чакам ги и тях🤔

# 428
  • София
Аз днес съм с Лирата ма Мартинес, като сме почнали с кексовете 😋😋😋😋
А пък misterscent е пуснал нови 20 аромата вече си заплюх три 🤭🤭🤭. Гиза много се бавят чакам ги и тях🤔
Аз вчера поръчах От Гиза и ми писаха, че ще се забавят малко, защото ароматите още трябвало да узреят 😁

# 429
  • Deutschland
Подариха ми един парфюм от ДМ, доста добро копие на My way. Няма я евтината алкохолна нотка като при масовите от тази ценова категория La rive. За съжаление не харесвам този парфюм и заминава в шкафа. Марката е съвсем нова, имат още две имитации само, на Alien и разбира се Бакара.

# 430
Кои са любимите ви парфюми за топло време? Някак все не ме грабват повечето свежи и изчистени аромати...

# 431
  • София
Кои са любимите ви парфюми за топло време? Някак все не ме грабват повечето свежи и изчистени аромати...
Същите, които и в студеното. Абсурд да ме грабне "свежо и изчистено", то и звучи като ефект от перилен препарат.

# 432
  • Sofia
Аз за лятото съм подготвила Naxos, Acqua di Sale, рози, гурмета, Ерба Голд, Наркотик Делайт.За първите пролетни дни - Авентус, Сантал 33, Филосикос, Оуд фор Хапинес, Нудифлорум, Фантомас и още много според настроението.

# 433
Не е лош вариант Paradoxe на Прада, макар че аз си се пръскам, с каквото ми е кеф, дори и тежко гурме 🤮😂

# 434
Здравейте, приятели, влизам да споделя мнение за най-новите попълнения в скромната ми колекция. Отново арабчета купувани на сляпо, но в това е магията. Има тръпка, вълнение какво ще пристигне, дали ще го харесам...

Lattafa Pride Masa -  Толкова различен, странен, магнетичен и интересен парфюм. Обсебващ, пристрастих се към него, иска ми се да го нося непрекъснато. На моменти ароматът изчезва и после пак се връща с пълна сила. Пръскам  и  от двете бутилки, като едната мисля да я оставя, да отлежи за по-дълъг период. Засега парфюмът е много траен и средно силен. Не е аромат, който би се харесал на всеки. Описват го като сходен с Ganymede.

Lattafa La Collection d'antiquités 1505 - Първият път като се напръсках с него, малко съжалих, че съм го купила. Толкова силна череша, която заглушаваше другите нотки, но  след като го носих няколко пъти доста се е променил и балансирал.  Във връхните нотки усещам едновременно аромат на хубав черешов ликьор и сочна, зряла черна череша. Много траен и  умерено силен, не влачи шлейф, но аз го усещам непрекъснато през целия ден. Подходящ за студено време и за съжаление скоро ще трябва да го прибирам за следващата зима. Сравняват го с Cherry Smoke на Том Форд. След оригиналната Черна орхидея, която не харесах изобщо, пари за оригинал на марката не бих дала.

Lattafa Victoria - този парфюм има потенциал да стане най-новият хит на марката. Подходящ за всички възрасти и всеки сезон стига да харесвате плодови и гурме аромати. Притеснявах се да не мирише на перилен препарат, но напразно:grinning: На преден план се усеща пресен захаросан лимон и лимонов сладкиш, а на заден умерен аромат на ванилия. Много траен, силен, има и шлеф. Пуснат е за продажба януари тази година. Очаквам след отлежаване ароматът да стане още по-хубав. Кутията не ми харесва, направили са я от мек картон, лесно се деформира, а парфюмът се вади и прибира трудно.

Lattafa Al Nashama - Нямах планове за покупка на този парфюм, но ми попадна на много добра цена и реших да допълня поръчката си с него. Прекрасен, силен, траен, с шлейф. Много съм доволна от тази покупка.

Maison Alhambra Precious Gold - Предвид ниската му цена не очаквах, че ще е толкова добър. Оказа се чудесно попадение. Траен, силен, подходящ за всички сезони, стига да харесвате бели цветя.

Искам да благодаря на Deetron и Ре за препоръките относно Hayaati Gold Elixir. Смело поръчах 2 бройки и съм очарована от този парфюм. За цената си е истинско бижу. Все още в Елинор е намален на 24 лева.

Zimaya Fatima Pink - От доста време бях  набелязала този парфюм. При първо тестване усетих само аромат на рози за няколко минути и след това се държеше все едно съм се напръскала с най-обикновена розова вода. Ще го оставя да узрее и се надявам с времето да се промени.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт