Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 088
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Да,гледах на Алхамбра,но който го е тествал да каже:))))))))

# 406
На Заг прасковата е много добра и трайна!

# 407
Ми идеално. Ще мина утре през Заг да си налея идна 50-чка да си понося малко Nerd
Мерси Green Heart

# 408
  • София
Ми идеално. Ще мина утре през Заг да си налея идна 50-чка да си понося малко Nerd
Мерси Green Heart
Пиши, моля, след това и дали цените са същите. Когато бях последно преди десетина дни, дочух някакъв телефонен разговор в който се коментираше увеличение.

# 409
И споделете дали има нови.

# 410
  • Sofia
Хайде да се похваля и аз с моите нови арабски придобивки. 😃

https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-Cherr … ntense-99872.html
По това луднах, след като помирисах новия парфюм на Орифлейм с шоколад и череши, който обаче на моята кожа не се задържа въобще, а на кожата на дъщеря ми стои с часове наред. Ухае невероятно, но уви, при мен бързо изветрява. Затова реших, че трябва да си намеря арабелка с череши и по ароматните нотки попаднах на Mayar Cherry Intense. Днес го взех - ягода, какао и сладко от череши, - това се усеща. Харесва ми, да видим как ще се развие с времето.
Вторият е Mayar - арабската версия на Angel Nova Mugler. Като прочетох тук малини и реших, че трябва да го имам. Не познавам оригинала, но този е много присъствен, пъстър и свеж, идеален за пролет/лято. Личи и малини отвсякъде.
Та така, на първо четене съм доволна. 😆
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-84309.html

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 08:37 от Hariela

# 411
Здравейте,  моля някой да сподели за добра имитация на JPG Gaultier Divie.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 07:51 от BilyanaMoon

# 412
Може ли някой да ми каже има ли някъде група за размяна на имитации и как да я намеря?

# 413
Абе, аз четох една стара статия, в която благодари на хората, че даряват за лечение. Благодареше на хората, които му дават по 100,500,1000 лв, а тези, които даряват по 2 лв някак принизително благодареше, ама знам ли. Аз от него нищо не съм взимала, точно защото това незнание малко ме плаши, но как да сме сигурни, че другите неща, които имаме не са по-добри.

Случайно попадам сега на тази тема за Боби. И не се включвам защото аз лично ги пробвах тези " парфюми " точно заради голямото им хвалене ,че са адски трайни и много добри. Назад в годините точно в тази тема бях писала за да питам за него... и не прочетох добри отзиви. На кратко бих разказала и аз ,че определено е принизително отношението му за по ниските суми. Аз лично се набутах 5 х 30 лв и то буквално се набутах. Първия път поръчахме аромати добре познати,но останах разочарована-нищо общо! Реших втори път да пробва с друг аромат пак познат добре от години на зад, съответно отново същото - нито аромат,нито трайност. Моя приятелка беше със същото мнение! Реших да пиша в група му още след първата поръчка, като не бях груба ,а по-скоро търсих причината  в мен и дружката ми! Но бях по-скоро нападната и обиждана  имаше и много коментари,че това било дарение все пак и защо съм очаквала нещо..?!? Естествено бях пратена да си купивам марковите парфюми,а не да мрънкам в групата му и да го очерням! ААА и поста изчезна бързо,бързо както всяка публикация която не е за хвалене и възхваляване на "смеските му"!
Като цяло аз не познавам въпросния Боби,но се държеше и грубо по телефона. Държеше да говорим по телефона ,а не да ми пише което за мен е по-лесно!
Аз съм на мнение,че когато искаш да дариш го правиш по желание и без нищо насреща. До групата му ме привлече по-скоро положителните коментари и добрите отзиви за това което предлага като парфюм.
За край ще напиша,че в групата му видно се приемат само положителни коментари и публикации и втори мнение не е прието!
Намерих и скриншот на публикация,ще се опитам да я прикача,за да не изглежда ,че нарочно пиша лоши неща за въпеосния Боби!

# 414
  • София
Попаднах на едно ревю на ето този парфюм:

https://dubai-aroma.com/produkt/honey-macchiato-50ml-edp/

Тък като нотките в състава са ми от любимите и съм на един клик от поръчване Smiley , но все пак да се допитам и до вас:
Някой има ли опит с тази марка ? Дали са трайни се чудя

# 415
Здравейте! Някой от вас ползва ли парфюми на Ив Роше и може ли да сподели впечатления?

# 416
Honey macchiato се води клонинг на Bianco Latte, бил уж по-добър и от Еклера на Латафа и е парфюмен екстракт, ако не ме лъже паметта, тъй като имал висока концентрация на масла. Всичко това го знам от дискусии в една ФБ група, но не знам до колко е достоверна информацията, тъй като някои от доволните потребители бяха финансово заинтересовани от продажбите. Grinning

# 417
Може ли някой да ми каже има ли някъде група за размяна на имитации и как да я намеря?
Във фейсбук има "Размяна на имитационна парфюмерия", май така се казваше. Simple Smile

# 418
  • София
Попаднах на едно ревю на ето този парфюм:

https://dubai-aroma.com/produkt/honey-macchiato-50ml-edp/

Тък като нотките в състава са ми от любимите и съм на един клик от поръчване Smiley , но все пак да се допитам и до вас:
Някой има ли опит с тази марка ? Дали са трайни се чудя
Здравейте, аз го имам. Едно към едно е с Бианко Лате. Имам отливка от него и бях казала, че Макиатото е доста по-траен. Личи си, че има масла в него и може би затова е и по-дълготраен.

# 419
Здравейте! Някой от вас ползва ли парфюми на Ив Роше и може ли да сподели впечатления?
Преди много много години имах това - тогава не знаех какво е нероли, но толкова ми хареса ароматът, че просто го купих. Беше траен, но без развитие, нещо като бейсик версия на soleil blanc na TF. Което никак не ми е пречело тогава, за мен трайността е важна.

Общи условия

Активация на акаунт