Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
The_demon , Честита нова придобивка Simple Smile Може ли да споделиш по-нататък как е като трайност, сила, шлейф?

# 391
The_demon , Честита нова придобивка Simple Smile Може ли да споделиш по-нататък как е като трайност, сила, шлейф?
И аз чакам! Simple Smile

# 392
Веднага отговарям, защото имах 10 мл отливка и го носих доста преди да го купя. Като всички арабчета иска зреене. Аромата с времето става много плътен,дълбок. Трайност 12 часа , а на дрехи до пране. Шлейф много 🤣🤣🤣🤣🤣. За мен е уникален свеж парфюм,усеща се крушата в началото,но не е сладък компот..  Много балансиран и луксозен. За съжаление го няма във Фрагрантика и не знам дали имитира някой. Тази серия е със 35%масла и е екстракт

# 393
  • Варна

Доколкото знам в Дубай Юсуф Бай има парфюмерия и изпълнява подобни поръчки за парфюми с индивидуално посочени нотки или на спрени отдавна парфюми, които уж са отлично изпълнени, но нямам личен опит. Знам, че се правят поръчки чрез различни групи във фейсбук и цената не е кой знае колко бюджетна, но до тук се простират знанията ми.
Ако ви е интересно за дубайските парфюми на Юсуф Бай мога да споделя впечатления от тях. Преди десетина дни пуснах 2 линка към сайтове за арабските парфюми и писах, че аз членувам в групата на Теодора, която живее в Дубай и всеки месец прави доста поръчки от ателиетата на Юсуф Бай. Отзивите са отлични. Ще ви пусна линк към групата , за да прочетете сами за какво става въпрос.  Поръчах 3 парфюма 2 дамски и 1 мъжки /Хипноз на Ланком, Жадор и Авентус на Криид-мъжкия/. Парфюмите са с 40 процента концентрация и са много трайни. Освен това са 1: 1 с оригиналите. Правят и отдавна спрени парфюми, но не съм чувала да  правят такива със съставки по желание.

# 394
Момичета и момчета, имам нужда от помощ...поне до колкото е възможно де. Та, поръчах си отливки на Bade'e al Oud - Honor & glory и Lail Maleki. Подозирам, че са ми объркали етикетите на ароматите, защото този, който трбява да е Honor & glory има някаква доста остра нотка и не усещам никакви ананаси и крем брюле, канела може би, ама само може би. Докато Maleki е уникално сладък. Може ли тези от вас, които ги имат да ме ориентират горе долу кое как мирише, защото много го искам това сладкото, обаче не съм сигурна кое всъщност е.

# 395
... Bade'e al Oud - Honor & glory и Lail Maleki. Подозирам, че са ми объркали етикетите на ароматите, ..
Lail Maleki ми е много любим от типа на Ерба Пура ,но много по-силно плодов и присъствен.Тропически плодове с муск:) Страхотен ,сочен,в никакъв случай не ми е лепнещо сладък.Но е много плодов,накъртва.Може за това да ви е сладък!!!
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Lail-Maleki-59133.html
 Bade'e al Oud - Honor & glory ми е много по сладък и по-слаб.Точно крем брюле с ананас.Мек,ванилов,приятен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Bade-e-Al-O … -Glory-84302.html

# 396
  • Deutschland
Каролин, аз гледам тук

# 397
Да се похваля с новата си любов😁. Направих си подарък за 8 март😁. Много свеж и нищо арабско няма в него

Ето оригинала на новата любов 🤣 Telea Tiziana Terenzi.
Заинтригувахте ме с аромата 😊
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Telea-61876.html

# 398
  • София
Освен Монтел, май Тициана Теренци и в известна степен Том Форд ще се окажат единствените които правят аромати в цялост за моя вкус.
Том Форд има изобилие, но с другите е трудно.
Всъщност освен Кирке не съм срещал друго от ТТ. Пък ми се иска.

# 399
  • София
Момичета и момчета, имам нужда от помощ...поне до колкото е възможно де. Та, поръчах си отливки на Bade'e al Oud - Honor & glory и Lail Maleki. Подозирам, че са ми объркали етикетите на ароматите, защото този, който трбява да е Honor & glory има някаква доста остра нотка и не усещам никакви ананаси и крем брюле, канела може би, ама само може би. Докато Maleki е уникално сладък. Може ли тези от вас, които ги имат да ме ориентират горе долу кое как мирише, защото много го искам това сладкото, обаче не съм сигурна кое всъщност е.
Аз също имам отливка от този с ананаса, но аз лично никакъв ананас не усещам. Доста ми е силен и остър и въобще не ми харесва.

# 400
Sansola, много благодаря че ми казахте кого имитира💋. На мен много ми харесва и наистина е мн траен и шлейфов

# 401
Носи ми се празковата на ТОм Форд:) Давайте предложения за наливни или арабски,няма значение-да е мека праскова и много трайна Laughing Моля Simple Smile

# 402
  • София
Носи ми се празковата на ТОм Форд:) Давайте предложения за наливни или арабски,няма значение-да е мека праскова и много трайна Laughing Моля Simple Smile
Заг.
Първоначално бях дал лоша оценка откъм трайност, но съм попаднал на проблемна партида явно. Или пък е бил прекалено пресен, не знам. Но след това купувам още два пъти и е топ.

# 403
Прасковата на Гиза не знам колко се приближава, защото никога не съм се интересувала от оригинала, но Пищната праскова на Гиза откъм трайност е трепач! Много траен и силен. Аз не мога да го оценя по достойнство честно казано, не е моят категорично, но съм получавала комплименти, явно все пак се харесва от околните.

# 404

Втория на Флавия е мн хубав,но май не се намира

Общи условия

Активация на акаунт